Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
U nás taky vigantol není k dostání. Prý je jeho prodej a výroba dočasně pozastavena ![]()
Osobně Vigantol nepoužívám a nikdy jsem nepoužívala. preferuji přirozený vitamín D. z rybího oleje a slunce. dávat Vigantol dětem v létě považuji za hloupé, ale jak píše aiko badatel.sk fakt není zdroj ze které bych čerpala informace ![]()
@Kamča.dalmatinka Lékařka ho malému předepsala asi před 5 dny, normálně ho v lékárně měli ![]()
Také sem ho u syna nepoužívala a to bez jakéhokoliv problému, věděl to i pediatr. Každý podle svého uvážení ![]()
Vigantol má jen výpadek ve výrobě. Děje se to často u hodně léků, občas prostě chybí. Chyba bývá různě, větší odběr, nebo třeba jen špatně natsiknou leták a musí se stahovat, u vigantolu dřív už to jednou bylo jak bylo vadné kapátko…prostě hodně možností
ale článek je kravina ![]()
Mě baví, jak někdo noname něco napíše a hned tomu lidi začnou věřit a kolují to po internetu a za chvíli je to pro dost lidí pravda. Tohle nechápu ![]()
@Lastkecka to jsi měla štěstí, asi měli větší zásobu. Ted opravdu není a nejde objednat. Ale prý na konci února by snad měl být
Také jsme relativně nedávno kupovali nový. Není v laických silách podchytit vše, i kdyby to byla pravda. Prostě děcko nezakrytuji jako jaderný reaktor, aby nic nešlo směrem ven ani dovnitř
. ![]()
Jako vystudovanej chemik farmaceut asi nebudu článej nijak komentovat
@pavlinka77 píše:
Jako vystudovanej chemik farmaceut asi nebudu článej nijak komentovat
a tak to by mně zrovna zajímalo. komentuj ![]()
Teď má zrovna kvůli něčemu výpadek, ale před 3lety měl tak, když jsem dávala staršímu… Ale to mívají i jiné léky…
Joooo, tak badatel..
To je urcite nejaka chytra stranka
A ty vis, ze velkym novoskum hrozi pri nedostatku „decka“ meknuti lebky a pote krivice??? Ach jo, zas nejaka alternativni matka…
Nase nedonosena bosorka dostava 2-3 kapky denne, nemela by uz zarit? A ja s ni, protoze spi se mnou v posteli… ![]()
Tak o tom, ze skutecny vitamin D a umely je absolutne neco jineho, neni pochyb, jenze ten umely je levnejsi a to je hlavni faktor#
ja zadny vigantol dceri nedavala, nevidim v tom smysl
@MaDoRaBe píše:
Nase nedonosena bosorka dostava 2-3 kapky denne, nemela by uz zarit? A ja s ni, protoze spi se mnou v posteli…
Taková osobní lampička
![]()
Hodila bych sem zajimavy clanek v anglictine, ale je to PDF a nevim, jak to zkopirovat, ma to osm stranek