Pravda o Vigantole

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4637
14.2.13 12:33

Asi si na ni poridim dozimetr… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
14.2.13 12:35

A budu chtit proplaceni od VZP, kdyz je to kvuli Vigantolu. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
14.2.13 12:35
@MaDoRaBe píše:
Asi si na ni poridim dozimetr… :lol:
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
14.2.13 12:36

Vigantol jsem dávala/nedávala první dceři.(je rpavda, že sjem zapomínala) ale i tak pár flaštiček snědla a nemyslím, že by ji nějak ublížil. Je pravda, že u druhý mi Mudra vigantol už nenapsala ale infadin. To je jiné? No, taky ji to dávám/nedávám a zapomínám :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
14.2.13 12:38

Jinak já teda nevím, nepatřím vyloženě k těm BIO matkám, ale je to chemie a to je všechno - „nic moc“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lamicka
14.2.13 12:38

:-D svagrova je farmaceutka, zna snad veskere slozeni vseho a vzdy o vigantolu mluvila jako o vitaminu D… ledaze by v tom spiknuti jela taky :-D :-D :-D

• Citovat
  • Upravit
7631
14.2.13 12:43

Mně doktorka říkala, že od dubna má zase být. Já měla doma tři roky starý (neprošlý) po synkovi, prý je lepší dávat ten, než žádný… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lamicka
14.2.13 12:45
  • Citovat
  • Upravit
12262
14.2.13 12:52

Jakto že vigoš není? já mám doma 3, můj dr. mi ho píše jak šílený pokaždé co jdu na kontrolu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
14.2.13 12:54

@paola white proč ti to přijde hloupé? já ho sama beru, chodila jsem po doktorech že mi není nějak dobře že jsem pořád taková utahaná a našli mi že mám málo déčka, jela jsem k moři, celé léto s malou venku a v září opět testy a opět málo, tak ho beru víc jak rok a přiznám je mi líp ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
14.2.13 13:21

@martulkasloník protože lidský organizmus je schopný vytvářet dostatek vitamínu D pobytem na slunci. já i syn jsme v létě venku často takže v tom nevidím přínos. spíš zátěž pro organizmus. navíc jak říkám vit. D se dá do těla dostat i mnoha jinými cestami. kvalitní rybí olej, dostatek tučných ryb, mořská řasa, kvalitní lněný a konopný olej… v nejhorším případě z lišejníku…
obecně nemám ráda syntetické náhražky za něco co příroda vymyslela sama a dobře, obzvlášť při dlouhodobém podávání, ale pokud se po něm cítíš lépe tak je to fajn. Déčko je pro imunitu velmi důležité!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
14.2.13 13:42

Hoax?.-)

V létě jsem vigantol nedávala, na doporučení lékařky. I jsem ho vysazovala, když se rychleji uzavírala fontanela. Jinak pořád a nevadil mi a stále ho beru jako vitamín D a ČR jako oblast, kde sluneční záření není moc silné po celý rok a ryby či potraviny na déčko bohaté se tu extra nejí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.2.13 15:03

Chjo, to je pořád něco. Vigantol je špatný, příkrmy musí být přesně v tom a tom měsíci, dítě se má nosit jen takhle a takhle, když si dám v těhotenství sushi, tatarák, hermelín atd. tak potratim a mnoho dalšího na co si už radši ani nevzpomínám :) Trošku citu, intuice a hned nepanikařit a bude vše ok. Myslím, že velká informovanost taky škodí. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
14.2.13 16:39

@Raďulle bylo to i ve zpravach a tady se to resi uz asi dva tydny v diskuzich ze neni a nevyrabi se!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11750
14.2.13 16:41
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat