Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já se prostě musím podělit ![]()
Mladší z dvojčat právě obědvá zeleninové rizoto, nejmladšího krmím, největší spí. Dvojče jí to rizoto, odloží lžíci, zahrabe rukama, vyndá kus brokolice (květ), řekne kytí a dá mi to
, já se tak dlouho nepobavila ![]()
jizvíková píše:
Já se prostě musím podělit
Mladší z dvojčat právě obědvá zeleninové rizoto, nejmladšího krmím, největší spí. Dvojče jí to rizoto, odloží lžíci, zahrabe rukama, vyndá kus brokolice (květ), řekne kytí a dá mi to, já se tak dlouho nepobavila
Ten je sladkej ![]()
Já pravidelně dostávám holuby z nosu s komentářem fůůj, když to mám už namázlý na ruce, ale to se asi nepočítá ![]()
Gladys píše:Ten je sladkej
Já pravidelně dostávám holuby z nosu s komentářem fůůj, když to mám už namázlý na ruce, ale to se asi nepočítá
já myslím že pokud je to z lásky tak počítá ![]()
Gladys píše:Ten je sladkej
Já pravidelně dostávám holuby z nosu s komentářem fůůj, když to mám už namázlý na ruce, ale to se asi nepočítá
ty jo, to je hustý
, už jsi dostala bobek? já jednou do dlaně ![]()
Hodaka píše:Gladys píše:já myslím že pokud je to z lásky tak počítáTen je sladkej
Jéé to je hezký
Syn zase jednou, když jel s manželm v šalině, prohlásil na celou šalinu - Tatí, koupíme mamince kytku, co na to říkáš ![]()
A dnes ráno vlezl za mnou do postele, usmál se a říká, maminko, tak jsem si říkal, že ti tady bude asi smutno a tak jsem za tebou přišel ![]()
jizvíková píše:Gladys píše:ty jo, to je hustýTen je sladkej
Já pravidelně dostávám holuby z nosu s komentářem fůůj, když to mám už namázlý na ruce, ale to se asi nepočítá, už jsi dostala bobek? já jednou do dlaně
jj děti jsou štědrý apořád jim tlučem do kebule že se musí dělit ne
![]()
Tak bobek jsem ještě nedostala, no třeba se mladší pochlapí ![]()
Ale co teda dělá občas, že za mnou vleze do postele třeba ve 3ráno a místo toho, aby spal, tak mě začne hladit po ruce a říká mi „malá“, tak to je opravdu pěkný, jen nevím, zda už to není zištný, abych ho z tý postele nevyhodila ![]()
Jejda to je milé
Mě potěšila ve středu dcerka, je jí už 7let. Stáli jsme na zastávce ve městě, okolo plno lidí a ona mě poplácala po zadku a říkala „tak co ty naše kočko, chceš uvařit kafe až přijedem domů?“
![]()
ww píše:
Jejda to je milé![]()
Mě potěšila ve středu dcerka, je jí už 7let. Stáli jsme na zastávce ve městě, okolo plno lidí a ona mě poplácala po zadku a říkala „tak co ty naše kočko, chceš uvařit kafe až přijedem domů?“
![]()
Holky, muj pritel, kdyz byl maly.Asi 5let, nepamatuje se kolik mu bylo presne. Jel s mamkou tramvaji a zeptal se mamky. Mami a ta tramvaj jede na stridavy nebo stejnavy proud
Pry pan, co sedel vedle z toho byl pekne mimo ![]()
ww píše:
Jejda to je milé![]()
![]()