Právě jsem dostala kytku :)

14046
2.3.12 15:18

Právě jsem dostala kytku :)

Já se prostě musím podělit :)
Mladší z dvojčat právě obědvá zeleninové rizoto, nejmladšího krmím, největší spí. Dvojče jí to rizoto, odloží lžíci, zahrabe rukama, vyndá kus brokolice (květ), řekne kytí a dá mi to :), já se tak dlouho nepobavila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
sirkapatricie
2.3.12 15:19
jizvíková píše:
Já se prostě musím podělit :)
Mladší z dvojčat právě obědvá zeleninové rizoto, nejmladšího krmím, největší spí. Dvojče jí to rizoto, odloží lžíci, zahrabe rukama, vyndá kus brokolice (květ), řekne kytí a dá mi to :), já se tak dlouho nepobavila :)
:palec:
  • Citovat
  • Upravit
31594
2.3.12 15:19

:lol: Ten je sladkej :D
Já pravidelně dostávám holuby z nosu s komentářem fůůj, když to mám už namázlý na ruce, ale to se asi nepočítá :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
2.3.12 15:20

Tak to je krásné :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
2.3.12 15:22
Gladys píše: :lol: Ten je sladkej :D
Já pravidelně dostávám holuby z nosu s komentářem fůůj, když to mám už namázlý na ruce, ale to se asi nepočítá :twisted:

já myslím že pokud je to z lásky tak počítá :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
14046
2.3.12 15:23
Já pravidelně dostávám holuby z nosu s komentářem fůůj, když to mám už namázlý na ruce, ale to se asi nepočítá :twisted:

ty jo, to je hustý :), už jsi dostala bobek? já jednou do dlaně :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
2.3.12 15:23
Hodaka píše:
já myslím že pokud je to z lásky tak počítá :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
2.3.12 15:24

Jéé to je hezký :lol: Syn zase jednou, když jel s manželm v šalině, prohlásil na celou šalinu - Tatí, koupíme mamince kytku, co na to říkáš :mrgreen:
A dnes ráno vlezl za mnou do postele, usmál se a říká, maminko, tak jsem si říkal, že ti tady bude asi smutno a tak jsem za tebou přišel 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
2.3.12 15:25
jizvíková píše:
ty jo, to je hustý :), už jsi dostala bobek? já jednou do dlaně :(

jj děti jsou štědrý apořád jim tlučem do kebule že se musí dělit ne :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
2.3.12 15:34

Tak bobek jsem ještě nedostala, no třeba se mladší pochlapí :mrgreen:

Ale co teda dělá občas, že za mnou vleze do postele třeba ve 3ráno a místo toho, aby spal, tak mě začne hladit po ruce a říká mi „malá“, tak to je opravdu pěkný, jen nevím, zda už to není zištný, abych ho z tý postele nevyhodila :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
2.3.12 15:39

Jejda to je milé :srdce: :lol: Mě potěšila ve středu dcerka, je jí už 7let. Stáli jsme na zastávce ve městě, okolo plno lidí a ona mě poplácala po zadku a říkala „tak co ty naše kočko, chceš uvařit kafe až přijedem domů?“ :srdce: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
18651
2.3.12 15:41
ww píše:
Jejda to je milé :srdce: :lol: Mě potěšila ve středu dcerka, je jí už 7let. Stáli jsme na zastávce ve městě, okolo plno lidí a ona mě poplácala po zadku a říkala „tak co ty naše kočko, chceš uvařit kafe až přijedem domů?“ :srdce: :mrgreen:
:mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Taz
630
2.3.12 15:47

To je krásný :-)
Je nádherný bejt mámou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
2.3.12 15:47

Holky, muj pritel, kdyz byl maly.Asi 5let, nepamatuje se kolik mu bylo presne. Jel s mamkou tramvaji a zeptal se mamky. Mami a ta tramvaj jede na stridavy nebo stejnavy proud :mrgreen: Pry pan, co sedel vedle z toho byl pekne mimo 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
2.3.12 15:58
ww píše:
Jejda to je milé :srdce: :lol: Mě potěšila ve středu dcerka, je jí už 7let. Stáli jsme na zastávce ve městě, okolo plno lidí a ona mě poplácala po zadku a říkala „tak co ty naše kočko, chceš uvařit kafe až přijedem domů?“ :srdce: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: Už jsem párkrát viděla takhle stará děti, jak třeba poplácaly maminku po zadku, tak přemýšlím, jestli to odkoukaly od tatínka :lol: nebo jak na to přišly :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová