Právník - svěření do péče Praha

11896
5.9.14 13:26

Právník - svereni do pece - Praha

Zdravím, rozešla jsem se s přítelem, máme spolu skoro tříletou dceru, čeká mě soud o svereni do pece, vzhledem k našemu aktuálnímu vzájemnému vztahu bych chtěla, aby mě zastupoval právník. Googlem jsem projela, neco málo jsem i našla, ale chtěla bych se zeptat i Vás co jste z Prahy, zda nemáte zkušenost s někým konkrétním + alespoň zhruba kolik jste platily.
Omlouvám se za podivnou diakritiku, píšu z mobilu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20385
5.9.14 13:57

Nemela jsem moznost vyzkouset (nakonec jsem si vybrala vylozene mistni pravnicku), ale byla mi doporucena (velmi spolehlivym zdrojem) tato AK. Takze ceny nevim, ale kvalitou se mohu zarucit (podle toho zdroje, co mi je doporucil).

http://www.akslr.cz/cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
5.9.14 18:50

@alisee

Doporučuji ti tuto advokátní kancelář: http://www.drabek-pezl.cz/ - konkrétně p. Chvátala.. Mé kamarádce pomohl vyřešit spor (spor se týkal pronájmu a problémové smlouvy s realitkou) - vše vyřešil ke spokojenosti a dokonce se kamarádce vrátila i část peněz ze zálohy.. Toto byl sice případ z jiné oblasti práva, ale rodinné právo dělají dle mých informací také a cenově jsou přijatelní :) Zkus mrknout na stránky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.9.14 17:22

Mám dotaz mohu požádat o právní zastoupení v průběhu jednání před soudem? Podle situace?

• Citovat
  • Upravit
16.9.14 17:43

Ano, můžeš. Nejlepší však je, předem upozornit soudce, že tak možná budeš činit ;) hodně štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.9.14 17:50

Ahoj. vždy záleží zda chceš spíše spolupracovat s advokátkou či advokátem. Moje kolegyně z práce se rozváděla a vypořádávala. Využila služeb doktorky Brown co si pamatuju (prý byla zkušená a příjemná). Já ti mohu doporučit advokáta www.zoltanduna.cz - dělal mi kupní smlouvu na byt a při jednáních byl velice precizní (ceny měl docela v pohodě). Uvidíš, hlavně se řiď srdcem :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.9.14 19:10

@Andulka1980 Děkuji, právě že se chci řídit hlavně srdcem, ale nevím co mohu čekat od protistrany a tak jsem jen zjišťovala zdali je to možné. :hug: Pokud přijde sám s právníkem hned na začátku jednání to soudkyni řeknu, že když budu mít pocit, že by to mohlo mojí dceři ublížit požádám o právní zastoupení. Moc děkuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
16.9.14 19:15

Jen pozor, aby už nebylo pozdě ;) jestli si nejsi jistá, zavolej klidně nějakému právníkovi. Po telefonu jsou většinou rady zdarma :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma rodinné právo

Ikona - Zoltán Duna

Mgr. Zoltán Duna