Pravost kosmetiky na internetu

1185
3.1.18 19:50

pravost kosmetiky na internetu

Nakupujete vlasovou kosmetiku přes internet? Já konkrétně třeba na pro-vlasy atd. Dívala jsem se i na notino, bezvavlasy. Kupuji si např. Kerastase, něco od Alterny. Samozřejmě v salonu jsou přípravky dražší. Jaké máte zkušenosti s pravostí? Kde nakupujete? Ohledně parfémů tu podobné diskuze jsou… díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3.1.18 20:15

Zrovna z bezva vlasy jsem měla olaplex a jsem přesvědčená, že byl ředěný. Srovnání mám s tím, který jsem měla od kadeřnice. Od té samé firmy jsem měla redken a i u toho jsem měla ten pocit(opět po srovnání s nákupem od kadeřnice).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
3.1.18 20:26
@Kateřina Hubálková píše:
Zrovna z bezva vlasy jsem měla olaplex a jsem přesvědčená, že byl ředěný. Srovnání mám s tím, který jsem měla od kadeřnice. Od té samé firmy jsem měla redken a i u toho jsem měla ten pocit(opět po srovnání s nákupem od kadeřnice).

hmm, zajímavé. :nevim: A většinou ty přípravky, co mám já, stojí / cenu než v v salonu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1776
3.1.18 20:53

@Lístečka zrovna včera jsem nad tim přemýšlela taky, ojednávám alternu a nechápu jaktože je to o tolik levnější než v kadeřnictví. Ale že by to nebylo pravé mě nenapadlo :think:
Parfem bych si z netu nekoupila tam vim že jsou ty vune ředěné (mene koncenteovane)to i poznam.Ale že by už i šanpony nějak ředili?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1776
3.1.18 20:53

Edit 2×

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
3.1.18 21:22
@niki V píše:
@Lístečka zrovna včera jsem nad tim přemýšlela taky, ojednávám alternu a nechápu jaktože je to o tolik levnější než v kadeřnictví. Ale že by to nebylo pravé mě nenapadlo :think:
Parfem bych si z netu nekoupila tam vim že jsou ty vune ředěné (mene koncenteovane)to i poznam.Ale že by už i šanpony nějak ředili?

já nad tím také vícekrát přemýšlela. Pokud se parfémy ředí, tak i kosmetika může být ze špatného zdroje. Nevím, no. Na první pohled jsou obaly stejné…
Mně se právě zdá, že např. kerastase není co býval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí