Pravý podbřišek

3
10.11.23 07:44

Pravý podbřišek

Dobrý den, už skoro rok mě občas píchá v pravé části podbřišku. Bolest trvá 10-15 minut a potom uplně zmizí. Někdy mě tam píchne třeba jen jednou. Když to přijde, tak v určité poloze je bolest menší, ale musím v té poloze setrvat. Bolest je nepravidelná, většinou je to týden po menstruaci, ale i v jiné týdny, párkrát mě to i vzbudilo, ovšem během menstruace ne. Byla jsem na ultrazvuku břicha i u gynekologa, ale na nic nepřišli. Teď mě chtějí poslat na kolonoskopii, ale z té mám strach :? Nemá tady prosím někdo podobný problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5810
10.11.23 09:22

Co slepák?

Jinak často bývají bolesti při ovulaci - uvolňování vajíčka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1801
10.11.23 09:28

@Lyla123 bolévalo mě břicho pekelně snad 2 roky (levý podbřišek), nejvíc po menstruaci. Občas jsem nemohla ani chodit. Všechna vyšetření v pořádku, dokonce jsem byla i na magnetické rezonanci břicha. Pak jsem otěhotněla a břicho přestalo bolet. Při porodu CS zjistily varixy na děloze. Ty odstranili a od té doby jsem bez problémů. Na ultrazvuku nic nepoznali. Neříkám, že to máš taky, ale může to být jedna z možností. Kolonoskopie se neboj, jsou horší vyšetření.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2370
10.11.23 09:29

Kolonoskopie není taková hrůza, jak si představuješ.
Z čeho máš vlastně strach?
Lékař ti dá léky na bolest, oblbnuti a nebudeš cítit „hadicku“ ve střevech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
10.11.23 11:39

@jejjej asi z těch 4 litrů co se má předem vypít, aby se člověk uplně vyprázdnil :? asi bych měla strach, že se uplně odvodnim nebo někde sebou seknu, tu hadičku bych ještě nějak zkousla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
10.11.23 12:37

@Acinore na ovulaci je týden po menstruaci podle praktické doktorky brzo :roll: ještě jsem se tady dočetla, že to někdo měl od zad, ale to mi taky doktorka vyvrátila, že by mi to střílelo do nohy a to nemám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2003
10.11.23 15:23
@Lyla123 píše:
@Acinore na ovulaci je týden po menstruaci podle praktické doktorky brzo :roll: ještě jsem se tady dočetla, že to někdo měl od zad, ale to mi taky doktorka vyvrátila, že by mi to střílelo do nohy a to nemám

Není to brzo
Když chceš mít jistotu, zajdi si v tu dobu na gyndu, tam to budeš mít 100%

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí