Praxe v azylovém domě
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
No v současnosti bych si tipla, že dobrovolníky budou potřebovat zejména na práci s dětma, které nemůžou do školy.
A když je shání, tak pro ně budou mít práci.
neboj, to bude fajn a i z případné mizerné organizace si člověk může odnést docela dost - třeba jak to nedělat.
Připravuj se jedině tak, že se budeš snažit tlumit svou úzkost, není potřeba mít nějaké vědomosti a znalosti, potřebuješ tam dorazit, hodí se chodit v čas a být otevřená tomu, co bude.
OK - ještě se na přípravu hodí rozmyslet si, co bys z té praxe chtěla získat a pak případně upravit očekávání podle reality.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ou Děkuji. Předpokládám, že to bude hlavně pomoc s dětmi a výukou. Spíš mě zajímalo, k čemu všemu obecně tak nějak pustí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
K čemu tě pustí bude na vedení zařízení..
od toho vaření kafe a kopírování až po úklid, práci s dětmi, administrativu..
prostě to vem a uvidíš, taková práce ještě nikoho nezabila
směle do toho
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucy75 píše:
K čemu tě pustí bude na vedení zařízení..
od toho vaření kafe a kopírování až po úklid, práci s dětmi, administrativu..
prostě to vem a uvidíš, taková práce ještě nikoho nezabilasměle do toho
Přežila jsem jarní karanténu s dětmi doma včetně domácí výuky…takže tohle mě rozhodně nepoloží
![]()
Díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobré ráno holky.
Dostala jsem možnost absolvovat praxi v azylovém domě pro rodiny s dětmi. Praxe jsou zakázané, ale shánějí dobrovolníky, takže praxi budu mít uznanou. Vůbec nemám tušení, co mě čeká. V oboru nepracuji a nikdy jsem nepracovala. Daný obor studuji, takže teorie asi zmáklou mám. Spíš jsme zvědavá na to, k čemu všemu mohou dobrovolníka pustit. Nechce se mi zrovna celé období vařit kafe a kopírovat.
Moc se těším, ale jsem strašně nervózní a musím se dokonale připravit, abych nevypadala jako blbec.