Pražandy poraďte cestu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2
29.10.18 17:02
@Stevia píše:
Obnovují a prosím o radu.
Potřebuji se dostat do motolského krematoria…
Přijedu busem na Veleslavín.
Dá se pak jet metrem do Motola a nějak bezpečné seběhnout dolů z kopečka na tu hlavní kde jedou tramvaje ke krematoriu? Nebo je ne nějaká lepší trasa?
Děkuji

Z Veleslavína jeď metrem bez přestupu na Nemocnice Motol a odtamtud je to kousek pěšky, ale je to dost šeredná cesta, vzala bych to přímo od metra Motol autobusem, jsou to dvě zastávky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18228
29.10.18 17:02

Když už pojedeš metrem - tj. budeš mít jízdenku, tak je lepší stanici popojet autobusem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
29.10.18 17:06

@Kiiio @bertoldina holky děkuju moc.netusila jsem,že je to jen takový kousek…super a děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116002
29.10.18 17:21
@Stevia píše:
Obnovují a prosím o radu.
Potřebuji se dostat do motolského krematoria…
Přijedu busem na Veleslavín.
Dá se pak jet metrem do Motola a nějak bezpečné seběhnout dolů z kopečka na tu hlavní kde jedou tramvaje ke krematoriu? Nebo je ne nějaká lepší trasa?
Děkuji

pěšky je to v pohodě, od spodní vrátnice půjdeš přímo z kopce dolů, kousek mezi vilkama a část cesty je přes lesík, je to normální asfaltka žádné bláto, neboj. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
29.10.18 18:48

@aiwwa díky moc,kouknu a uvidíme podle času a počasí…(a bot :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6993
29.10.18 19:01
@aiwwa píše:
pěšky je to v pohodě, od spodní vrátnice půjdeš přímo z kopce dolů, kousek mezi vilkama a část cesty je přes lesík, je to normální asfaltka žádné bláto, neboj. :mavam:

Jenze to musi nemocnici, kde je to furt rozkopany a neni uplne sranda se dostat skrz. Ja bych byla pro bus, je to jednodussi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116002
29.10.18 19:22
@Ornwen píše:
Jenze to musi nemocnici, kde je to furt rozkopany a neni uplne sranda se dostat skrz. Ja bych byla pro bus, je to jednodussi.

Aha já to blbě pochopila, myslela jsem, že jde na obě místa i do motolské nemocnice. V tom případě je lepší jet busem od metra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
29.10.18 20:40

@aiwwa @Ornwen holky jste moc hodný…
Ano,poměru z Veleslavína metrem.Vystoupim v Motole a hned tam jezdí ty busy jako dřív,než tam bylo metro předpokládám?a pak jsou to ty dvě stanice jo? To dam,já hlavně nevěděla_jestli se správně orientuju a je to dobře ta ulice dole ke krematoriu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18228
29.10.18 21:01

@Stevia Jo tam. Vylezeš z vagonu, sejdeš/sjedeš dolů do vestibulu, půjdeš vlevo (vpravo to ani nejde) a po pravé straně hned první výlez. Pojedeš 2 stanice 180. Krematorium je na znamení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
30.10.18 09:40

@bertoldina děkuju moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie