Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, po roce jsme si opět koupili motorku Yamaha R1 1000., a chystáme se na motosraz-Tanec Slnka, na Slovensku. Nechtěly byste jet někdo s námi? Jak často jezdíte na vyjížďky s manžílky? Či vymetáváme každý sraz? Jelikož máme dvě malé děti, tak je těch srazů méně, ale když je příležitost, dělám manžílkovi,,ledviňák, či někdo říká malý batůžek,, a trajdáme spolu. Přeci jen radši se těším a bojím zároveň s ním, než doma přemýšlet, co vše se mu může stát… Máte to také tak?
. ![]()
A říkáš mu manžílku i na veřejnosti? ![]()
Díky Bohu, motorka už je pár let z baráku. A další nebude. Jedině přes moji mrtvolu
![]()
@sromulenka Sice nejsem od Olomouce, ale odpovím alespoň na část otázky - máme motorku oba a bojím se, když jezdí sám, ale to se bojím, i když jezdí autem:D Takže jako Ty, trajdáme spolu, ale času je stále méně, už máme jen 2-3 srazy, které si nenecháme ujít.
Na veřejnsti si říkáme jmény, či zdrobněle. To je jasný. Slovo manžílek, používám jen, když o něm píši
Tak má drahá polovička je vášnivý motorkář. U nás motorka vždy byla a bude. Na zimu prodat, na sezónu koupit novou a rajzovat - baví se tím takto. Lepší, než by chodil do hospody či na fotbal. Tohle je koníček nás obou
@sromulenka píše:
Na veřejnsti si říkáme jmény, či zdrobněle. To je jasný. Slovo manžílek, používám jen, když o něm píšiTak má drahá polovička je vášnivý motorkář. U nás motorka vždy byla a bude. Na zimu prodat, na sezónu koupit novou a rajzovat - baví se tím takto. Lepší, než by chodil do hospody či na fotbal. Tohle je koníček nás obou
Proč si nenechá jednu?
@Krasavicaa píše:
A říkáš mu manžílku i na veřejnosti?Díky Bohu, motorka už je pár let z baráku. A další nebude. Jedině přes moji mrtvolu
![]()
![]()
![]()
R. I.P.
@WontTell On se takto baví. Před léto motorka, přes zimu auta.
@sromulenka píše:
Auta schvaluji
![]()
@sromulenka píše:
Já to chápu, ale proč si prostě nenechá jednu (2,3…) mašinu/y, na které v létě jezdí a v zimě poopraví, co je potřeba atd.
Tak přes zimu mu v garáži zbytečně stojí 200 tisíc. Až budeme mít opět jinou, levnější a hlavně spolehlivou, tak si ji třeba nechá na pár let, jak jsm eto měli s jednou ještě před dětmi.. ![]()
Tak motorku máme suzuky bandit, ale loni nějak blblo startování, měli jsme ji na celou sezónu na opravě a letos na začátku jara, že vyrazíme a ona opět nejde nastartovat. Je mi to líto, protože je to báječný relax a s manželem jezdíme pomalu a když jede sám, třebas když nemáme hlídání, tak mi to vadí, protože chci jed tak
. Nemáš náhodou známého, který by opravoval motorky? Ale levně.
Na srazu jsem byla jednou a bohatě mi to stačilo, protože ty hovad., co se tam ožírali a pak čuměli na lacinej striptýz, to bylo ubohé. Ale třeba nejsou takové všechny, my máme 1.8. u nás v Grygově.