Pražandy poraďte cestu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
791
6.7.15 15:46

Pražandy poraďte cestu prosim

Prosim vas kdo jste z Prahy poradite mi jal se dostanu z Cerneho mostu (prijedu autobusem) do ocni kliniky Lexum Praha 4 Krč? Je to daleko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5418
6.7.15 15:51

@lussinka metrem na Florenc, tam přestoupit na linku C a pak tou na Budějovickou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2436
6.7.15 15:54

Víš přesnou adresu? Já tuším, že je to na metru Budějovická, tudíž nejlépe metrem. Na Černém mostě vlezeš do metra, je to trasa B a pojedeš na Florenc, tam přestoupíš na trasu C a dojedeš na Budějovickou, pak je to už jen kousíček pěšky. Odhaduju tak 35 minut.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kamikadze
6.7.15 16:03
@lussinka píše:
Prosim vas kdo jste z Prahy poradite mi jal se dostanu z Cerneho mostu (prijedu autobusem) do ocni kliniky Lexum Praha 4 Krč? Je to daleko?

Nezlob se na me, ale adresu jiste znas a zadat do map jiste taky umis, abyses podivala, kde co jezi…a kudy se kam dostat

• Citovat
  • Upravit
5418
6.7.15 16:06

@Princess @lussinka je to přímo na Antala Staška jak je tam poliklinika, vystoupí na Budějovické a jak vyleze z metra tak u DBK si musí pohlídat, kterým východem se dostane přímo k poliklinice, otázka hledání polikliniky max. 10min., celkem 45min.

Příspěvek upraven 06.07.15 v 19:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
6.7.15 16:57

Můžu se sem vtírnout a taky se zeptat?
Plavu totiž v cenách pražského jízdného a když už u toho automatu stojím, nikdy nemám čas to jízdné pořádně proštudovat.
Takže -jezdívám na školení z Hradčanské tramvají na zastávku Maniny- bez přestupu, tramv. č 1 nebo 25 a délka jízdy cca 10-15.min.
A protože tomu nerozumím kupuju si jízdenky za 24kč. Jsem dospělá a nemám žádné úlevy.
Je to tak dobře?
A další otázka- pokud bych jela až ze Zličína na ty Maniny (trasu vím), jak je to s jízdným- tarifními pásmy?? :think:
Moc děkuji za radu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6243
6.7.15 17:29

@Hanulínek 24 je ok. Do pul hodiny staci za 24.
Ze Zlicina si kup plnou - za 32.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
6.7.15 19:02

@Princess ano Antala Staška 32 diky, ja Prahu neznam ani krapet :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
6.7.15 19:04

@Kamikadze to jo ale ja vubec neznam Prahu natoz jak to tam je s mhd takze ani na netu bych to nevykoumala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kamikadze
6.7.15 21:34
@lussinka píše:
@Kamikadze to jo ale ja vubec neznam Prahu natoz jak to tam je s mhd takze ani na netu bych to nevykoumala :think:

Tak v tomhle ja nemam problem, kouknout a jet kamkoli

• Citovat
  • Upravit
1010
6.7.15 21:35
@Ráďa81 píše:
@lussinka metrem na Florenc, tam přestoupit na linku C a pak tou na Budějovickou

j presne tak byla jsem tam nedavno na operaci oci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1010
6.7.15 21:36
@lussinka píše:
v metru jsou nahore cedule kam dany vychod smeruje. musis jit tam kde je ulice antala staska
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
6.7.15 21:43

@lussinka po Praze je to fakt jednoduché, v mapě si najdeš nejbližší zastávku (např mapy na seznamu) a pak si v jízdních řádech najdeš jak se tam dostaneš (idos určitě znáš - musíš mít zapnutou mhd, případně web dopravního podniku) je tam napsáno vše potřebné - kde přestoupíš, čím pojedeš, občas jsou tam i fotky jak ta zastávka vypadá, i kolik času to zabere = jaký lístek je potřeba koupit, ve výlezu z metra je obvykle napsáno kam to vede, žádný problém…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
7.7.15 10:51

@svatecnice - děkuji! :palec: Já si právě nebyla jistá a do Prahy jezdím minimálně a vždycky je to fofr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
29.10.18 16:53

Obnovují a prosím o radu.
Potřebuji se dostat do motolského krematoria…
Přijedu busem na Veleslavín.
Dá se pak jet metrem do Motola a nějak bezpečné seběhnout dolů z kopečka na tu hlavní kde jedou tramvaje ke krematoriu? Nebo je ne nějaká lepší trasa?
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová