Cesta z Dejvic na Bulovku na screening?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Kathrina
29.11.10 09:15

Pražandy poraďte mi!

prosím vás…potřebuji se z Dejvic dostat do nemocnice na BUlovce na screening a nevím kudy…prosím nejjednodušší cestu metrem nebo tramvají, díky moc!!!

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
85
29.11.10 09:23
Kathrina píše:
prosím vás…potřebuji se z Dejvic dostat do nemocnice na BUlovce na screening a nevím kudy…prosím nejjednodušší cestu metrem nebo tramvají, díky moc!!!

Ahoj, to není těžký. Metrem na Palmovku a pak tramvají č. 10,25,24 přímo na zastávku Bulovka a jsi u nemocnice :lol: Je to čtvrtá stanice od Palmovky

Příspěvek upraven 29.11.10 v 09:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
29.11.10 09:24

Ahoj,pojedeš z Dejvic na Můstek tam přestoupíš na béčko a pojedeš na Palmovku.tam ti jede na bulovku tramvaj č.24,č.25,č.10 jsou to 4 stanice tramvají :-D :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kathrina
29.11.10 09:26

super, díky moc, a ještě k lístku… na dejvicích si koupím za 26 a stačí na celou cestu nebo mám koupit dva…trochu směšné dotazy… ale pro mě je to za dejvicema nebo václavákem španělská vesnice

• Citovat
  • Upravit
Kathrina
29.11.10 09:27
donaga píše:
www.dpp.cz stránky MHD Praha, najdeš si tam spojení i přesným časem.
:palec: díky moc
  • Citovat
  • Upravit
5453
29.11.10 09:27

za 26 ti stačí na celou cestu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kathrina
29.11.10 09:29

není jednodušší dejvická - hradčanská a tam na tramvaj na bulovku? lístej jeden nebo dva?

• Citovat
  • Upravit
Kathrina
29.11.10 09:30
kamikaa píše:
za 26 ti stačí na celou cestu.

díky

• Citovat
  • Upravit
5453
29.11.10 09:32

to asi nebude.já mám za to,že tam tramvaje ted nejezdí,jak dělaj ten tunel.respektive to někudy objíždí,budeš to mít lepší tím metrem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kathrina
29.11.10 09:33
kamikaa píše:
to asi nebude.já mám za to,že tam tramvaje ted nejezdí,jak dělaj ten tunel.respektive to někudy objíždí,budeš to mít lepší tím metrem.

no, snad se tam neztratim :lol: díky moc

• Citovat
  • Upravit
85
29.11.10 09:34
Kathrina píše:
není jednodušší dejvická - hradčanská a tam na tramvaj na bulovku? lístej jeden nebo dva?

Nevím jestli jednodušší, ale určitě o hodně časově náročnější a hlavně si nejsem jistá jestli by jsi na palmovce nemusela stejně přestupovat na jinou tramvaj, z Hradčaský přímo myslím nejede ani jedna, ale tím si nejsem jistá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
29.11.10 10:59

klidně jeď tramvají z Hradčanský jestli je ti to bližší než přestup v metru

z Dejvický č. 20 nebo 26 (nebo metrem) a na Hradčanský na té samé zastávce přestoupit na č.25 nebo 1. Zabere to tak 30-35 min a ještě 10min od zastávky k Bulovce

Lístek stačí jeden, ideálně si ale kup hned dva. Nevím totiž, jestli se dá koupit lístek na Bulovce, tak abys měla na zpáteční cestu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
29.11.10 11:02
donaga píše:
Už to na Hradčanské jezdí, jen bacha, teď mají název Hradčanská 2 tram. zastávky, jedna klasická přímo u metra a jedna je za rohem u Chotkových sadů.

To už taky neplatí, už máš normálně jednu zastávku Hradčanská a pak až Chodkovy sady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kathrina
29.11.10 11:16
sandrik píše:
klidně jeď tramvají z Hradčanský jestli je ti to bližší než přestup v metru

z Dejvický č. 20 nebo 26 (nebo metrem) a na Hradčanský na té samé zastávce přestoupit na č.25 nebo 1. Zabere to tak 30-35 min a ještě 10min od zastávky k Bulovce

Lístek stačí jeden, ideálně si ale kup hned dva. Nevím totiž, jestli se dá koupit lístek na Bulovce, tak abys měla na zpáteční cestu.

díky, mě to právě takhle přijde jednodušší, ale asi ta druhá varianta je rychlejší je to tak? neb jak bys jela ty?

• Citovat
  • Upravit
20656
29.11.10 11:27

Když si vezmu, že budeš muset v metru přestupovat (3min) + čekat na další spoj (2min) a pak ještě přestup na tramvaj (2min), tak to vyjde časově stejně

u variatny tramvaj je riziko, že se dostaneš někde do zácpy, ale zas se míň nachodíš a můžeš sedět v klidu celou cestu a třeba si číst :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová