Prázdninový provoz ve školce

131
15.6.11 17:53

Prázdninový provoz ve školce

Ahoj ,potřebuji trochu povzbudit a poradit.Syn začal od ledna chodit do školky.V květnu vyvěsily ve školce provoz o prázdninách ,ale já ho špatně pochopila :roll:
Myslela jsem si ,že školka bude v provozu kromě 14 dní v červenci a 14 dní v spnu normálně a ono ejhle já blbá to špatně pochopila . Školka bude fungovat jen 14 dní v červenci a zbytek budou fungovat po 14-ti dnech jiné školky v okolí,Jenže přihlášky se měli odevzdat už v polovině května..
Zítra se musím zeptat ve školce jestli s tím půjde něco ještě udělat,jenže do zítřka mi asi vytečou nervy,tak bych se chtěla zeptat ,jestli s tím některá nemáte nějaké zkušenosti -jestli se to dá domluvit i když už jsem to prošvihla a půjde to přihlásit syna i teď i když asi budu muset škemrat?
Prosím pomóóc jsem zoufalá… 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11513
15.6.11 17:59

Ahojky, tak na jednu stranu je fajn, že to tam nějak funguje celý dva měsíce.. u nás funguje školka jen 3 týdny v červenci, a pak mají rodiče smůlu… Existují - tady v praze příměstské tábory pro děti - jednodenní.
Jinak jestli bylo přihlášení do půlky května a funguje to třeba pro celou městskou část, tak máš podle mne smůlu.. u nás to fungovalo dříve tak, že jedna školka fungovala pro děti z ostatních 15 školek - takže kdo dřív příjde, ten dřív mele.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
15.6.11 18:25

NO ONO JE TO ASI V KAŽDEM MĚSTĚ JINÉ.U NÁS TO STAČÍ VYŘÍDIT DO KONCE MĚSÍCE,TEDA doufám,jinak jsem v pr :mrgreen: protože ještě nemám nic vyřízeno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
15.6.11 18:33

Být tebou, tak se poptám nejen u vás ve školce, ale obvolám si všechny ředitelky těch jednotlivých školek a škemrám u nich. Místa už budou pravděpodobně obsazená, těch míst bývá většinou méně než zájemců…ale může se stát, že někdo vypadne, že si to rozmyslí, že onemocní…a to bude vědět nejlépe ta ředitelka v té které školce. U tebe ve školce nemusí zrovna vědět, že tam a tam se uvolnilo místo a obvolávat to za tebe nebudou.A také se s těmi ředitelkami domluv, že by sis pak zkusila zavolat ještě těsně předtím, než nastane ten jejich týden. Vždycky někdo onemocní…mohli by vás vzít jako náhradníka. …no a jinak ty příměstské tábory…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
15.6.11 18:34

Já si myslím že pokud bude v jiných školkách místo,tak to asi nebude problém.Horší bude jestli bude kapacita plná :think: Takhle to funguje u nás,pak už je smůla když je obsazeno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44193
15.6.11 19:08

U nás jsou místa o prázdninách jen pro děti zaměstnaných rodičů..Nikdo jiný nemá šanci místo získat.
Jinak se školky taky po týdnu o prázdninách střídají, přihlášky se řešili někdy koncem dubna, začátkem května.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13043
15.6.11 19:30

Tak u nás není šance dostat dítko do náhradní školky!Protože s té náhradní si většinou rodiče děti neodhlásí a vedou tedy plný stav a přitom po veňku běhá třebas jen 10 dětí :cert: :cert: .Takže to řešíme příměstským táborem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
15.6.11 19:38

No tak to jsem tomu dala teda..achjo…tak zítra uvidím…jinak děkuji… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1894
15.6.11 20:56

ahoj, moc asi nepotěším. já si to taky špatně přečetla u nás se přihlášky podávali do konce května a když jsem šla poslední týden v květnu tak nebylo nikde ale fakt nikde místo. myslela jsem si že to stihnu a nic. naštěstí jsem zatím bez práce i když se něco rýsuje tak budou muset hlídat prarodiče a manžel. renča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin