Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
holky co jste z Olomouce a okolí, mate nektera zkusenost s jesličkama Bambino, chtela bych tam dat syna a tak by me zajimal nazor maminek, ktera tam dite meli…dekuji:-)))
Dobrý den, hledám na netu nějaké hodnocení jeslí Bambino v Olomouci, ale nic jsem nenašla. Vidím, že ani Vám nikdo neodpověděl. Můžete mi tedy napsat svou zkušenost? Pokud jste tam syna dala? Díky.
Syna mm v bambinu od srpna, pak byla pauza a ted je tam od zaří a jsme moc spokojení, po vsech strankach, muzu jen doporucit
Díky za info. snad to tam dcera zvládne a tety s ní taky:)
musim rict, ze co tam ja nebo manzel chodime, tak vsechny deti jsou v pohode, obcas nekdo zaplace, ale to je vazne minimum…paní Latalova to s nema zrejme umi, nas je vylozene mamincak a tak je spokojeny, ma dva roky…
Díky, to jste mě trošku uklidnila. Dcera je na mě taky dost fixovaná, protože nemáme možnost jiného hlídání. Nastoupíme od ledna, to bude mít taky téměř dva roky.
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.