Jesle Bambino Olomouc

1001
10.6.11 10:25

bambino Olomouc

holky co jste z Olomouce a okolí, mate nektera zkusenost s jesličkama Bambino, chtela bych tam dat syna a tak by me zajimal nazor maminek, ktera tam dite meli…dekuji:-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
zvedavka4
24.10.11 15:15

Dobrý den, hledám na netu nějaké hodnocení jeslí Bambino v Olomouci, ale nic jsem nenašla. Vidím, že ani Vám nikdo neodpověděl. Můžete mi tedy napsat svou zkušenost? Pokud jste tam syna dala? Díky.

• Citovat
  • Upravit
1001
25.10.11 18:14

Syna mm v bambinu od srpna, pak byla pauza a ted je tam od zaří a jsme moc spokojení, po vsech strankach, muzu jen doporucit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zvedavka4
25.10.11 21:28

Díky za info. snad to tam dcera zvládne a tety s ní taky:)

• Citovat
  • Upravit
1001
26.10.11 13:56

musim rict, ze co tam ja nebo manzel chodime, tak vsechny deti jsou v pohode, obcas nekdo zaplace, ale to je vazne minimum…paní Latalova to s nema zrejme umi, nas je vylozene mamincak a tak je spokojeny, ma dva roky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zvedavka4
26.10.11 14:17

Díky, to jste mě trošku uklidnila. Dcera je na mě taky dost fixovaná, protože nemáme možnost jiného hlídání. Nastoupíme od ledna, to bude mít taky téměř dva roky.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin