prdíky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
861
26.10.10 19:12

je to pravda, mají být v ledničce. je to na nich napsaný, ale myslím, že až po otevření. Předtím to v lednici být nemusí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
2.10.12 15:55

Ahoj taky si nevim rady maly sice prdi ale nestaci mu to porad tlaci davame cajik feniklovy i kapky dr. mi poradila caj s kminu anyzu ale narekla mi kolik ceho nevi to nekdo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
2.10.12 16:09

@adamecek
Ahoj, nám pediatr dal tento recept, mohou ho užívat miminka od narození:
10 zrnek fenyklu
10 zrnek kmínu
3 zrnka anýzu
spařit do 100 ml vody (dle stolice lze přisladit glukopurem).
Ale zázraky asi od toho nečekej :? Nám trošku pomohly kapky BioGaia.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
4.10.12 12:05

Dekuju moc vyzkousim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
12.11.13 13:20

Prdíky

Ahoj holky, můžete mi poradit, mám 21dní starou holčičku, trápí nás prdíky celá se kroutí pláče :( Kojím, ale zároven dávám nutra defenze, mám málo mlíka :zed:,zkusila sem už kapky-sab simplex, čajík, dokonce sem už museli použít rektální rourku aby se malá vykakala, už nevím co s tím, masáž nezabírá nahřívání bříška nic, myslíte, že to může být tím příkrmem? Předtím když sem jen kojila, tak sice taky prdíky byli, ale kakala normálně, předem moc děkuju za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
12.11.13 17:53

@Pherenika Může a nemusí. :nevim: Zkoušela jsi dávat na bříško nebo na tygříka. To taky dost pomáhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
13.11.13 07:38

Právě, že jsme zkoušeli snad už vše :zed: trpím s malou a už vážně nevím, dneska jdeme k doktorce tak snad nám něco poradí, máte někdo zkušenost s příkrmem Beba H?,díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
13.11.13 07:40

@Pherenika A nešlo by to bez toho dokrmu? Proč myslíš, že máš málo mlíka? Tvoje holčička je teď v období, kdy má většina dětí růstový spurt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
14.11.13 10:14

Tak to mi taky doktorka v čera říkala, poradila nám kapky infacol a vypadá to, že zabíraj, vyprděla se a ráno konečně vykakala bez rourky :),Mlíka málo prý teda podle mudr nemám jen musíme krmit po dvou hodinách, tak uvidíme no, zkusíme to bez dokrmu a snad to bude ok, jinak díky za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
14.11.13 11:32

@Pherenika Kojit po dvou hodinách je myslím vcelku standard. To, že dítě chce jíst častěji než po třech hodinách (optimální interval, jak někdy ládují do maminek i v některých porodnicích) neznamená, že je málo mléka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
21.11.13 09:52

Trpíme na to hodně a vyzkoušeli jsme spoustu přípravků. U nás zabírá baby calm nebo espumisan:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí