Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
je to pravda, mají být v ledničce. je to na nich napsaný, ale myslím, že až po otevření. Předtím to v lednici být nemusí.
Ahoj taky si nevim rady maly sice prdi ale nestaci mu to porad tlaci davame cajik feniklovy i kapky dr. mi poradila caj s kminu anyzu ale narekla mi kolik ceho nevi to nekdo
@adamecek
Ahoj, nám pediatr dal tento recept, mohou ho užívat miminka od narození:
10 zrnek fenyklu
10 zrnek kmínu
3 zrnka anýzu
spařit do 100 ml vody (dle stolice lze přisladit glukopurem).
Ale zázraky asi od toho nečekej
Nám trošku pomohly kapky BioGaia.
Ahoj holky, můžete mi poradit, mám 21dní starou holčičku, trápí nás prdíky celá se kroutí pláče
Kojím, ale zároven dávám nutra defenze, mám málo mlíka
,zkusila sem už kapky-sab simplex, čajík, dokonce sem už museli použít rektální rourku aby se malá vykakala, už nevím co s tím, masáž nezabírá nahřívání bříška nic, myslíte, že to může být tím příkrmem? Předtím když sem jen kojila, tak sice taky prdíky byli, ale kakala normálně, předem moc děkuju za rady.
@Pherenika Může a nemusí.
Zkoušela jsi dávat na bříško nebo na tygříka. To taky dost pomáhá.
Právě, že jsme zkoušeli snad už vše
trpím s malou a už vážně nevím, dneska jdeme k doktorce tak snad nám něco poradí, máte někdo zkušenost s příkrmem Beba H?,díky.
@Pherenika A nešlo by to bez toho dokrmu? Proč myslíš, že máš málo mlíka? Tvoje holčička je teď v období, kdy má většina dětí růstový spurt.
Tak to mi taky doktorka v čera říkala, poradila nám kapky infacol a vypadá to, že zabíraj, vyprděla se a ráno konečně vykakala bez rourky
,Mlíka málo prý teda podle mudr nemám jen musíme krmit po dvou hodinách, tak uvidíme no, zkusíme to bez dokrmu a snad to bude ok, jinak díky za rady.
@Pherenika Kojit po dvou hodinách je myslím vcelku standard. To, že dítě chce jíst častěji než po třech hodinách (optimální interval, jak někdy ládují do maminek i v některých porodnicích) neznamená, že je málo mléka.
Trpíme na to hodně a vyzkoušeli jsme spoustu přípravků. U nás zabírá baby calm nebo espumisan:-)