Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahojíík všem,
už si nevím rady…Naše malá má 2 měsíce a už od 1 měsíce trpí na prdíky..zatím nám nic nezabralo…a ted se nám k tomu přidal i průjem zelená až zelenožluté barvy…Naše dr. dělala výtěr i brala krev ale vše je v pořádku…i na váze přibíra ale mě se to pořád nezdá před týdnem kadila hutěji a ted z ničeho nic vodnatě a hlenovitě…máte někdo podobné zkušenosti??popřípadě co vám zabírá na prdíky
jo jinak pořád kojim…achjo jsem zoufala tak ráda bych ji pomohla a ona se pořád kroutí ikdyž má chvilky kdy se usměje …tak prosím o rady ![]()
Ahoj,když trpí na prdíky,zkus jí jemně cvičit s nožičkama nebo prodávají v lékarně kapičky na prdíky
děkuji za radu ..kapičky sme brali sab simplex ty nezabíraly..a cvičeni pomuže jen malo kdy … ![]()
tak jemně masírovat ,bříško a nebo nahřát plenu,dát na bříško,to nám celkem pomáhalo
ahoj,docela pomaha nahrati briska, cviceni s nozickami, pripada mi, ze ji docela pomaha i poloha na brisku… jinak dneska jsem si koupila fenyklovy caj, kojim a tak ho budu pit 3× denne a doufat, ze ji to pomuze ![]()
Co se týče té stolice, je plně kojená, nebo na UM? Náš malej to měl taky, zelenožl.stolice je tzv.hladová. Je to v pořádku, neboj.A co se týče těch prdíků, malému pomohla rektální rourka, koupíš ji v lékárně asi za 20kč. Ale pozor, děti si na ní můžou zvyknout.
Hele resime tedka neco podobneho - u nas je teda silena alergicka anamnzea - a vicemen mi bylo doporuceno odstavit a prejit na Neocate. Muzes zkusit bezmlecnou dietu u sebe, jestli se to nezlepsi.
zdravim jsme na to uplne stejne,jen ze mi jeste navic mame moucnivku tak ze to doktorka pripisuje tomu.UZ jsme na prdiky vyzkouseli vsechno a nic nezabralo(od cviceni az po nejake drahe probioticke kapky) a zadny vysledek
tak preji hodne stesti ![]()
Ahojky,synovi se takhle (průjem a hlen) asi ve čtyřech týdnech začala projevovat alergie na bílkovinu kravského mléka - ABKM, zkus důsledně vysadit všechno mléčné pokud kojíš, pokud ne, tak zkus Nutrilon Allergy Care, pokud zabere, bere se to prý jako potvrzení diagnozy, protože testy dělají až kolem jednoho roku ![]()