Tečou vám s dětma nervy?

1863
4.11.11 13:48

Tečou vám s dětma nervy?

Zdravím a chci se zeptat, máte někdy takové stavy s dětma, třeba úplně malinkatýma, že byste jim nejradši dali pořádně přes zadek, ikdyž z toho nemají ještě rozum? já se teda snažím držet, ale někdy mě chytne takový amok, že to musím jít chvilku rozdýchat. jak to řešíte vy?
učím teď moji malou cácorku (6měs) papkat zeleninu a včera už docela snědla pár lžiček, ale dnes je to horor, skoro celou noc dělala bugr a teď, když se mělo jít pakat, to pořád vyplivovala (všude kolem sebe, tryskem…), tak jsem ji vyndala, povídaly jsme si, prošly se a nanovo a znovu plivance a řev…to už jsem měla chuť ji uškrtit. vím, že mě toho ještě čeká mnoho (takových a podobných situací), já jsem normálně docela kliďas, ale někdy je toho moc. nové situace… co když jí třeba někdy v amoku proboha ublížím???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25324
4.11.11 13:53

Tečou,a někdy dost.
Je v blbém věku,má záchvaty,dělá trucy.
Někdy do všeho kope,škrábe,kouše.
Dostane,když už je to vážné.
Nedávno jsem rukou vzteky praštila do podlahy,a ještě teď mě bolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
4.11.11 13:55

Tečou a a jak!!! :cert: Doma mám skoro 20m zlobidlo :srdce: a nejvíc mě vytáčí, že si za BOHA nechce sednout na nočník. Občas mi přijde, že až bude čas jít do školky tak on bude mít stále plínky :evil: :evil: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
4.11.11 13:56

Michaelo buď v klidu bude hůř :lol: Já nejdu pro ránu daleko, ne že bych jí bila od rána do večera, ale když řeknu 10× ne a ona to stejně udělá tak vstanu a dám jí jednu na zadek, stejně to přes tu plínu necítí.
Jinak taky dost rozdejchávám :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594

Já dnes mladšímu při přebalování vyhrožovala, že dostane na prdel, strčím mu pod zadek plínu, protáhnu mezi nohama a on se odrazí patama, rázem má plínu jen do půlky zadku, čtvercovku s vkládačkou šejdrem přes svrchňáky :roll:
Ne že bych to udělala, ale trochu se mi ulevilo jen tím vyhrožováním :oops:

No a ze staršího mi tečou nervy obzvlášť, je nemocný, hysteráky kvůli ničemu, cavyky s jídlem, se spaním, dneska mladšího plácnul do obličeje…

Příspěvek upraven 04.11.11 v 13:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200

Ahoj ja to znam moji holce je 17 mesicu a je to cert neposedi neposloucha…celej den nerikam nic jineho nez nedelej, nesmis, nech toho, ale ona stejne jde a udela to…Trosku spolu ted valcime a ona zkousi co vydrzim.Navic jsem tehotna a z teh nervu se mi kolikrat udela i spatne…Vzdycky si sednu a musim to rozdejchat a pak jedem na novo :nevim: .. Tak asi vim jak se citis :roll: je to nekdy des :lol: ,ale miluju ji a nikdy bych ji neublizila :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
4.11.11 13:57

Moc ne, ale když jo, tak to stojí za to a taky odcházím rozdýchat to do jiný místnosti :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
4.11.11 13:58

Netečou..ted zrovna najela na vybrečávací, dupací, křičecí a fackovací období, ale mě je to jedno..Jsem děsně chladnokrevná matka..Se mnou to nehne :mrgreen:

Holky to přejde, zkuste se pozvnést :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662

Tečou denně,od rána do večera :mrgreen: .Malý je ufňukánek uplakaný,věčně mi stojí u nohy,kňučí,nic ho nezabaví dýl jak na minutu.Jsem zralá na prášky.Kolikrát mám 100 chutí mu pořádně nařezat,jak už mě štve,ale je jasné,že se držím na uzdě a doufám,že ji ještě dlouho udržím :mrgreen: .Ale bohužel znám osobu,která se prostě ovládnout nedokáže a malý je bitý jak řešeto,ač je ještě hodně malý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262

tečou a čím je starší víc a víc :mrgreen: přiznám někdy už fakt toho bylo moc že jsem jí lupla po zadku nebo na ní zařvala, tady jsem párkrát nebyla daleko od toho afektu kdy jsem se klepala a byla jsem totálně mimo že jsem pak přemýšlela jak jednoduché je mít zkrat a nevědomky ublížit :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994

Mě jednou přetekly. Synovi tehdy byly necelé tři roky a já v afektu na něj vytahla vařečku z omáčky, no ta byla všude…to už byl teda trošku větší, miminka jsem taky rozdýchávala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
4.11.11 13:59

Tečou a to pořádný :oops: Když byli malý a byla jsem hodně v prčicích a měla chut jim dát facku je to hnusný,ale je to tak tak jsem je nechala třeba 5minut plakat a odešla do jiný mistnosti :oops:
Tam jsem si pomalu říkala je to mimino a neumí si řict co chce a pak šla za nimi a už to bylo ok.
Ted jak jsou starší tak víc zkoušejí a je to teda někdy fakt uplně vysilující

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
4.11.11 13:59
Lizbeth píše:
Netečou..ted zrovna najela na vybrečávací, dupací, křičecí a fackovací období, ale mě je to jedno..Jsem děsně chladnokrevná matka..Se mnou to nehne :mrgreen:Holky to přejde, zkuste se pozvnést :mrgreen:

Tiše závidím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
4.11.11 14:00
Lizbeth píše:
Netečou..ted zrovna najela na vybrečávací, dupací, křičecí a fackovací období, ale mě je to jedno..Jsem děsně chladnokrevná matka..Se mnou to nehne :mrgreen:Holky to přejde, zkuste se pozvnést :mrgreen:

asi si tě půjčím domů :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
4.11.11 14:00

Tečou :mrgreen: A to mé cholerické já se jaksi přeformovalo do flegmatika :mrgreen: Staršího jsem naučila hodně brzy chodit do kouta, abych ho nepřetrhla. Co budu dělat s mladší, fakt nevím :pankac:
A že je jídlo všude, to mě už nechává klidnou. Jako štve mě, že se s tím piplám, mixuju, maskuju :oops: a oni do toho maximálně rejpnou :zed: A to není to nejhorší, co dělají :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí