Tečou vám s dětma nervy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15054
4.11.11 14:25

a včera našel manikúru a poškrábal v obýváku zeď a pak vzal tužku a počmáral zeď v kuchyni :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
4.11.11 14:25
Lizbeth píše:
Netečou..ted zrovna najela na vybrečávací, dupací, křičecí a fackovací období, ale mě je to jedno..Jsem děsně chladnokrevná matka..Se mnou to nehne :mrgreen:Holky to přejde, zkuste se pozvnést :mrgreen:

Lizbeth a dáváš kurz sebeovládání? Já bych zašla. Nesnáším období vzdoru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
4.11.11 14:32
dzarunka píše:
mě hvizdne,vyndá z nočníku bobek na koberec a rozjezdí ho 2 traktorama a má pěkný dálnice :zed:
:potlesk: :potlesk: to jsem se pobavila :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1186
4.11.11 14:33

Samozřejmě tečou, Míšo, nezoufej, bude daleko hůř :-P :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neprihlasena Jaruna
4.11.11 14:33

U tak maleho ditete ne,protoze vim,ze se to proste musi vsechno naucit,jako jist lzickou,pit z hrnecku,jist priborem,atd.
Zacalo to od cca roka a pul.Mam vylozene silene dite,takovy perpetuum mobile,niceho se neboji,nema vubec pud sebezachovy,je mu vsechno fuk,do vseho jde a stejnou vec udela znovu,i kdyz si 5 minut predtim rozbil h..u!Vztekani a trucovani ani nemluvim,nejsem ale z tech,ze budu jednu vec vysvetlovat decku 5krat,proste 2krat staci a potreti dostane na prdel.

• Citovat
  • Upravit
3200
4.11.11 14:37

Tečou mi skoro pořád,má to vztekací období,takže když není po jeho,je zle,ale co mě fakt vytáčí je,když zkouší co vydržíme…10× mu řeknu NEDĚLEJ TO a on to stejně udělá,tak to po něm šáhnu a je bitej jak žito :roll: Nebo když háže vydličku na zed a ta je pak samá dirka :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30831
4.11.11 14:37

tečou skoro každej den, nevím,co budu dělat,až jí bude víc a bude mít období vzdoru… …hlavně při kojení, s tím bojujeme… když mi jednou rukou tahá prso do pusy a druhou ho vystrkuje pryč…nebo když si po každém loku zkouší sednou a apk řve, že nemá prso v puse…to bych jí přetrhla z fleku …a nejhorší je, když na ní zvednu hlas a snažím se být přísná, tak se na mě směje…tak se musím smát taky,ale je to fuška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
4.11.11 14:43

Tečou a hodně. :oops: Resp. čím víc jsem nevyspalá, tím víc jsem vzteklá. Když se mi podaří něco naspat, vydržím hodně. :mrgreen: 8-)

Efekt to má ten, že když jsem nenaložená, tak starší dostane na zadek dřív (po kratší diskuzi), než by dostal od odpočaté maminky. U mimina silou stisknu zuby, zhluboka dýchám a úkony (např. přebalování) dělám rychle jako stroj bez ťuťuňuňu… :nevim:

Největší krizovka to je však tehdy, když se kluci sesynchronizují. A že na to mají talent! Jako třeba teď… :roll: Mají spát, obvykle spí oba 2-3 hodiny. Teď se starší po 3/4h probudil a že jde čůrat. Do toho se na balkoně probudil i ten druhej. :cert: To bych fakt vraždila. No naštěstí už oba zase spí, tak vám to tu můžu dopsat (a konečně fakt chvilku sedět na zadku) a poreferovat, že se to obešlo i bez řevu a fyzického násilí. Jen sem byla hustě nepříjemná. :mrgreen: (…si starší ani netrouf moc odporovat, když jsem mu řekla, že má mazat do postele a spát! :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
4.11.11 14:46
acimedaca píše:
tečou skoro každej den, nevím,co budu dělat,až jí bude víc a bude mít období vzdoru… …hlavně při kojení, s tím bojujeme… když mi jednou rukou tahá prso do pusy a druhou ho vystrkuje pryč…nebo když si po každém loku zkouší sednou a apk řve, že nemá prso v puse…to bych jí přetrhla z fleku …a nejhorší je, když na ní zvednu hlas a snažím se být přísná, tak se na mě směje…tak se musím smát taky,ale je to fuška

Takhle jsem to měla u staršího. Já z toho byla na nervy, bojovala, řešila, stres, úleva když jsem dala flašku… U mladšího to mám totálně na háku (přitom ze strany dítěte je to nemnlich to stejné!). U kojení ležím, koukám na něj, nic neříkám, myslím si svoje :mrgreen: a sem tam nabídnu prso. A ono to jde… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
4.11.11 14:49
lleennttiillkkaa píše:
Lizbeth píše:
Netečou..ted zrovna najela na vybrečávací, dupací, křičecí a fackovací období, ale mě je to jedno..Jsem děsně chladnokrevná matka..Se mnou to nehne :mrgreen:Holky to přejde, zkuste se pozvnést :mrgreen:
Lizbeth a dáváš kurz sebeovládání? Já bych zašla. Nesnáším období vzdoru

Hele, má jen jedno malý dítě. A praxi se starší. :mrgreen: 8-) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1863
4.11.11 14:51

Holky to jsem ráda, že jste se rozepsaly a aspoň máme jistotu, že v tom nejsme samy. je to fakt někdy těžké a já jsem si vědoma, že bude hůř…je to přesně jak jste psaly, já se stím piplám, zjišťuju info, co by jí tak nejvíc mohlo chutnat, jedu 20km pro domácí nehnojenou petržel, aby mi to pak vyprděla pusou. to by mě odvezli…a pak začala hystericky ječet hlady. takže nakojit…u prsa taky tyátr (to jsme si už taky užili svoje) a samo hraje roli, že jsem fest nevyspalá, protože bobek se rozhodl půl noci probušit nohama do šprušlí u postýlky.
nejvíc mě práve zaráží, jaký já bývala kliďas, flegmatik…a teď?! hrůza, co vše mě vytáčí :roll:
díííky všem za podporu!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
4.11.11 14:53

sssssssssssss

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
4.11.11 15:07

Dej si magnézium (já jedla buď jen čisté Mg nebo Mg+B6). Docela mi to na akutně pocuchané nervy pomáhalo 8-) (efekt cca do půl hodiny).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
4.11.11 15:19

Tuhle diskusi by si měly přečíst všechny ty miminkochtivé dámy :mrgreen: to by se pobavily!!! …já se všema souhlasím a vidím, jak je to všude stejné… a takové ty představy o navoňeném miminku v kočárku všechny rychle přejdou co? je to úplně o něčem jiném :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
4.11.11 15:24

nu jejej :mrgreen: tovíš , žže tečou a jak :lol: zrovna ted muj 16 měsíční brouček vztal dost po prdelce a je teda opravdu příjemnej, že bych mu dala na zadek nejradši :cert: :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí