Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
dzarunka píše:
mě hvizdne,vyndá z nočníku bobek na koberec a rozjezdí ho 2 traktorama a má pěkný dálnice
emami píše:
Tuhle diskusi by si měly přečíst všechny ty miminkochtivé dámyto by se pobavily!!! …já se všema souhlasím a vidím, jak je to všude stejné… a takové ty představy o navoňeném miminku v kočárku všechny rychle přejdou co? je to úplně o něčem jiném
přesně tak,člověk vidí roztomilé miminko,říká si,jak je krásné,ale co to obnáší,to už nikdo nevidí.
Tekly,tečou a budou téct ![]()
A zdárně jsme se ve zdraví přiblížili k 5tým narozeninám ![]()
emami píše:
Tuhle diskusi by si měly přečíst všechny ty miminkochtivé dámyto by se pobavily!!! …já se všema souhlasím a vidím, jak je to všude stejné… a takové ty představy o navoňeném miminku v kočárku všechny rychle přejdou co? je to úplně o něčem jiném
Ale houbelec. Pak u (klidného) kojení se k tomu miminu přitulíš, přivoniš a víš, že bys ho nevyměnila za nic na celičkém světě, že je to absolutně to nejúžasnější, co tě kdy v životě potkalo.
A tyto pocity mám i když se na mě jen usměje… ![]()
A teď jdu toho mladšího uspávat nebo ho přerazím.
![]()
tečou a jak
mam 4 letou a 7 měsicu.ona je divoška a malej mamanek.tak věčně s klukem na ruce a běham za litavou a ukřičenou holkou.to je někdy mazec a když se se mnou začne dohadovat.no jo je cela ja
někdy to je opravdu na blazinec.ale někdy si říkam,jak je naprosto užasna a jak ja jsem hloupa,když ji hubuju.proboha je to ditě a musi se to všechno naučit.ale už mi nikdo neřekl,jak sebe zklidnit
je to těžky,ale miluju je a neměnila bych ani minutu.jo a chodim se taky vydychat
vydrž to ![]()
jo a nejlepši je,jako právě ted,když si sednu utahana a přijde muž a řika,co ti je???bych ho
![]()
mucinka2 píše:
jo a nejlepši je,jako právě ted,když si sednu utahana a přijde muž a řika,co ti je???bych ho![]()
![]()
![]()
Páááni, tak to nás čekají pěkné věci…
Já Valičku třeba taky hubuju, jenže ona se směje tou svou bezzubou pusinkou nahlas a s papulkou dokořán, takže mé hubování nemá efekt. I když - manža říká, že mé hubování zní jako vysvětlování, takže nemusím mít pražádné výčitky svědomí, které často mám…
Bohužel hlásím se do klubu…někdy jsem tak vyšťavená, že bych zoufalstvím brečela-mladší dcerka je od miminka(teda spíš od prvního očkování
)plačtivé, dráždivé, věčne nespokojené dítko-stále vříská, kňourá, často má hysterické záchvaty vzteku(nestěžuju si-konstatuju)a hlavně prochází obdobím vzdoru a co je úplná chuťovka pro mě-vždycky mi visela na zadku-je fakt, že se doteď neumí zabavit, nic jí nebaví, u ničeho neudrží pozornost-ale hlavně, někde se stala chyba, já nevím kde, ale ona mě celý den prohání a buzeruje
![]()
Opravdu bych nevěřila, že dítě dokáže systematicky a cíleně útočit na psychiku
![]()
Opravdu mě nenechá dvě minuty aniž by po mně něco nechtěla-podat, jen co jí to podám a poodejdu třeba do kuchyně-už křičí vrátit zpátky, a takhle je to celý den-sundat, vrátit, otevřít-zavřít, neumim, nejdekdyž jí chci oblíct-řve , že sama, když nemám čas a říkám jí ať se oblíkne sama, tak zase řve , že maminká…třeba vařím a malá pořád křičí-podívej, podívej, jdu se podívat, vrátim se k lince-už chce něco vyndat-vyndám, jen co se vzdálim, tak chce zase něco úplně jiného…a je fakt, že dřív, když byla mladší to bylo určitě proto, že se halt nudí, chce mojí pozornost, ale teď to vyloženě dělá schválně-ve většině případů, kdy nevyhovim následuje řev ![]()
Někde je chyba i ve mně, ale nemůžu jí identifikovat-horší je, že už začínám mít žaludeční potíže
![]()
tečou a jak
nejhorší je to když mam před MS, to jsou teda vodopády nervů ![]()
Alík píše:
tečou a jaknejhorší je to když mam před MS, to jsou teda vodopády nervů
Alík píše:
tečou a jaknejhorší je to když mam před MS, to jsou teda vodopády nervů
tečou a to denně ![]()
ať je před MS nebo po MS ,nic nezabírá
![]()
Já jsem neskutečnej nervák a máme štěstí,že máme tak odolnej nábytek.Někdy si říkám,že takovýhle nervy nemůžu vydržet,že se musím zbláznit nebo mi musí prasknout žilka,když cítím jak to v sobě dusím.Malá(13 měsíců) má teď období,že vysloveně provokuje a zkouší.Moc dobře ví,co nesmí a ona se na mě vyzívavě podívá a just to udělá.Nechci na ní řvát,ale nervy mi tečou,tak jdu vedle a do něčeho musím bouchnot nebo kopnout,jinak bych snad praskla.A moc dobře o sobě vím,že bych se nad to měla povznést,ale prostě se neudržím.
Občas tečou a ještě toho bude
tet jste mi připoměli když byla moje nejmaldší princezna malá mohl jí bejt rok a půl tak nějak a ona trhala apíry a házele všude kolem sebe „strašná sranda“ no 100* jsem jí vysvětlovala nedělej to no ve finále jsem rázně řekla aA DOST no ten výraz provokativní co na mně vrhla koukala na mně škodolibě se usmívala roztrhla ten papírek a s tim pohledem „hele a co mi jako uděláš“ ho puštěla na ze ???!!!! No tak to jsem tenkrát vylítla ani nevim jak a asi ještě půl hodiny po to měla mojí ruku obtisklou na zadku no nasrala mně neuvěřitelně ale ani nepípla mrcha jedna.
Dneska je jí9 a teda je to nejlepší holka na světě ale vytočit mně umí se ségrou krásně to teda ale vydejchávám ještě tet ![]()