Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Nahřívat bříško. Ale úplně tomu nepomuzes. Musí prostě vyrůst ![]()
Masaz krouzivymi pohyby prsty ve smeru hodinovych rucicek kolem pupiku za pouziti olejicku nebo Pupiku. Cviceni s nozickami k brisku. Poloha na tygrika-ruka prirozene tlaci na nafouknute brisko. Je divne, ze ani chemie neulevi. Jsi si jista, ze to jsou prdiky? Nechce se mimco jen nosit nebo spat v naruci?
Bohužel syn si pořádně nedokáže odrihnout, po lahvičce usne a někdy si malinko rihne a někdy ho můžu nosit hodinu a nic ![]()
Já také vyzkoušela téměř vše, bohužel pomáhala jen trubička a vytrvat do 3,5 měsíce. Pak to přešlo úplně samo.
Biogaya, infacol, subsimplex a dalších x věcí vyzkoušeno.
@Anonymní píše:
Bohužel syn si pořádně nedokáže odrihnout, po lahvičce usne a někdy si malinko rihne a někdy ho můžu nosit hodinu a nic
Dobrá bna tohle byla poloha na tygrika ![]()
Syn si téměř nikdy neodříhl na rameni, tak jsem se opřela na posteli do pololehu/polosedu a položila si ho na sebe čelem k sobě a to odříhával krásně.
Proti bolení bříška taky pomáhá cvičit nožkama - dávat je k bříšku a nosit v klubíčku, jako u bezplenkové metody. Nebo obecně vyzkoušet bezplenkovou metodu ![]()
U nás obrovský rozdíl udělaly tejpy. Pokud by vám vyhovoval i „alternativní“ způsob, tak homeopatika ![]()
Týdenní miminko je ještě malinké, brzy si vše lépe sedne, i vy vypozorujete, jestli nevadí třeba něco ze stravy. Kolikrát hledáme za vším bolesti bříška a ve výsledku to ani tak být nemusí ![]()
@dolltam tak mě štve, že malej má nurilon proti zácpě a je to k prdu. Musím použít trubičku. Ani espumissan nepomáhá.
@Anonymní píše:
@dolltam tak mě štve, že malej má nurilon proti zácpě a je to k prdu. Musím použít trubičku. Ani espumissan nepomáhá.
U nás pomohl Kendalin organic. Po bebě jsme museli rourkovat a řešili jsme hodně velké bolesti
Přemýšlím, jestli prckovi na noc nedat to původní mléko a vlastně se k tomu vrátit. Ten Nutrilon máme od neděle a je to den ode dne horší.
@Anonymní píše:
@Ginuš nemyslíte Kendamilk organic?
Ano myslím, omlouvám se za překlep. U starší Beba sedla skvěle a u mladší bolest břicha a pořád rourkovâní, probrečené noci.
Ráda bych se optala, jestli nemáte nějaký trik či radu, jak ulevit týdenními mimcu, které trpí na bolení bříška a min. jednou denne musíme trubickovat? Gel pupík nic moc, změna za Nutrilon, tak to také nic moc, kapky espumissan dáváme, tak už nevím, c víc udělat. Když Vás něco napadne, budu ráda. Anonym kvůli tchyni.