Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@mission84 tak dřív nebo později se samo vykadi, do dospělosti mu to asi nezůstane. Takže roukru klidně.
@mission84 u prvního syna jsem trubičku používala do půl roku, tedy ani ne. On začal být živější a šlo to pak samo. Zítra nasadím probiotika a možná se vrátím k původnímu Hami, on to je to stejně stejný výrobce. Ty baby Calm, no myslela jsem si, že je mozno od narození…
@Anonymní píše:
@mission84 um jsme měli Hami a teď Nutrilon Omnia comfort a je to noční můra, osobně zlaté Hami. Zítra budu mít tu biogaiu, tak hned nasadím. S nožičkami cvičím, nosím, masíruje bříško, zavinuji a večer se stejně bez trubičky neobejdeme a to dáváme um proti zácpě, které má 400 g za pomalu 300 Kč a účinek není nic moc. O cenu nejde, jen po týdnu je to fakt horší,. Což by asi nemělo.
A čemu se vlastně divíš? Pokud se nasazuje UM, tak by se to mělo zkoušet aspoň 14 dní a ne to vystřídat po týdnu. Jinak ještě pomáhá rýžový nebo vločkový odvar.
@Anonymní píše:
@Barry1997 pokud Vám dítě trpí, tak se má čekat 14dnu?
Ne čekat 14 dnů. Ale čekat, co to mléko třeba po týdnu dělá s dítětem. Po 3 dnech to fakt nezjistite.
@Anonymní píše:
@Barry1997 pokud Vám dítě trpí, tak se má čekat 14dnu?
Ne dcera taky trpěla na prdiky. Vystřídali jsme tolik mléka až jsme našli to, které ji sedlo. Každopádně děti do 3 měsíců můžou trpět furt. Jejich střeva jsou furt ve vývinu.
@Barry1997 ten Nutrilon používáme od minulé neděle a změna byla spíš k horšímu
@Barry1997 dobré jsou i vibrace atd… Bohužel jsem na emiminu koupila vibrační křesílko a tedy, já ho zaplatila a paní neposlala, takže musím čekat do výplaty a pak koupím nové. Ještě chci sehnat šátek, ale to nějaký kvalitní, přeci jen budu prcka nosit hodně.
@Anonymní píše:
@Barry1997 ten Nutrilon používáme od minulé neděle a změna byla spíš k horšímu
A jaké používáte AR nebo normální mléko?
@Barry1997 Nutrilon omneo comfort. Bohužel začínám mít pocit, že si to budeme muset projít 😔. Dnes dávám biogaiu, ale tam čekám účinek až tak za měsíc, v záloze mám rourky, gel pupik, nahřívací polštářek, cvičím s nožičkami, dávám i espumissan a polohuji, dám prcka do nosítka… Prostě dělám maximum, ale 100% řešení není.
@Anonymní píše:
@Barry1997 Nutrilon omneo comfort. Bohužel začínám mít pocit, že si to budeme muset projít 😔. Dnes dávám biogaiu, ale tam čekám účinek až tak za měsíc, v záloze mám rourky, gel pupik, nahřívací polštářek, cvičím s nožičkami, dávám i espumissan a polohuji, dám prcka do nosítka… Prostě dělám maximum, ale 100% řešení není.
Dobrý na prdiky je dělat i polohu na tygříka.