Co opravdu pomáhá na prdíky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4387
19.7.15 12:07
@Barborika píše:
@Monika123 Ahojky, díky za odpověď :-). Vigantol dáváme..dáváme spoustu léků :?, Bio Gaiu užívá dlouhodobě…Krému Pupík neznám, podívám se po něm…

No vidis, tak ho skus vysadit na tyzden a uvidis. Kamoske tiez stale plakala holcicka a po vysadeni mala doma krasne spokojne miminko. Tak drzim palce nech je to aj u Vas tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3088
19.7.15 12:14

U nás vždy zabral fenyklový odvar - a zabírá doteď, když přijde na bolení bříška :) Kapky různé jsme měli taky, pomáhaly docela, ale zbytečně byly drahé, není nad přírodu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
19.7.15 13:05

Kapky nám nezabíraly žádné. Pomohlo jen rozbalit, prokopat nožičky, masírovat bříško, dávat si ho na svoje břicho (to mu dělalo hodně dobře), čistícím ubrouskem jsem mu vždy vytřela zadeček a on si pěkně prcl. Teď máme 3 měsíce a už je to hodně lepší. Nejdůležitější je vyhnout se tomu, co dělá malé zle - nejíst čerstvé pečivo, salát, špenát, mák,… člověk to jednou vyzkouší a pak se uvidí co dělá a nedělá dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
19.7.15 13:18

@Barborika kojíš? Piješ čaje pro kojící matky, které mají fenykl? Zkus vysadit, u nás to byl největší problém.
Pokud nevadí fenykl, tak bych zkusila Baby Calm, to jsou přírodní kapičky. Nahřívat a masírovat bříško, cvičit nožičkama a všechno, co tu už bylo napsáno.
Jinak u nás zabral Sab Simplex a Laktobacílky od Swiss, Bio Gaia ani u jednoho dítěte. Pokud dáváš UM, tak bych uvažovala o změně.

• Citovat
  • Upravit
892
19.7.15 13:22

@Barborika Ahoj, dcera na prdíty trpěla dost a taky nám nic nezabíralo. Zkoušela jsem espumisan, probiotika (po těch řvala ještě víc) i infacol. Nakonec jsem koupila v lékárně babycalm. Je to fenyklovo-anýzový olej a může se dávat bez omezení a je přírodní. Ten jí konečně zabral a taky jí moc chutnal. Rektální rourku jsem používala taky. Vigantol bych nevysazovala, pokud máš holčičku předčasně narozenou, jak píšeš. Posiluje imunitu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2422
19.7.15 13:23

@Barborika Rourky se bát nemusíš, natřeš prdelku a zasune se až 1/3 rourky a budeš se divit kolik toho vyjde ven a uleví se. U nás to bylo jediné co zabíralo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
19.7.15 13:33

Nám pomohli kapičky BIO GAIA :palec:

• Citovat
  • Upravit
3096
19.7.15 13:49

@majda26 misto vigantolu se v lekarne dr.max da koupit jamieson vitamin D, je pro kojence, malej me vigantol taky nesnesl a tenhle vitamin D mu nic nedela :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33229
19.7.15 15:05

@Barborika 100% pomůže jen čas. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
19.7.15 16:52
@majda26 píše:
@Barborika Ahoj, dcera na prdíty trpěla dost a taky nám nic nezabíralo. Zkoušela jsem espumisan, probiotika (po těch řvala ještě víc) i infacol. Nakonec jsem koupila v lékárně babycalm. Je to fenyklovo-anýzový olej a může se dávat bez omezení a je přírodní. Ten jí konečně zabral a taky jí moc chutnal. Rektální rourku jsem používala taky. Vigantol bych nevysazovala, pokud máš holčičku předčasně narozenou, jak píšeš. Posiluje imunitu.

Tak ked na tyzden vysadis Vigantol, tak sa fakt nic nestane :mrgreen:…zvlast este teraz ked je leto.
Na trhu je vela nahrad za Vigantol ktore nesposobuju krce v bruchu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
977
19.7.15 18:55

Nam zabrali prirodni kapicky babycalm nedam na ne dopustit a probiotika pearls baby maly je jak vymeneny ani nezafnuka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25386
19.7.15 21:15

Espumisan naší starší taky nezabíral. Pomohly SAB Simplex. A Laktobacílky. U druhé nevím, co jsou to prdíky. Asi to tak částečně měla sama od sebe, ael byla nošená pořád v šátku a to si myslím taky udělalo hodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
21.7.15 03:28

C změnit tvoji stravu? Naše malá neměla prdiky skoro vůbec myslím bolest :andel: :mrgreen: jim denně lnene semínka v každém jídle a nebo jen na cajovou lzicku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
21.7.15 13:19

Nám k večernímu „neklidu“ nejvíce pomohlo malého pevně svázat s nahřátým pohankovým polštářkem do zavinovačky a třepat než usnul. Velmi rychle se uklidnil (hlavně pevně ruce k tělu). Kapičky jsme měli snad všechny. Vždycky napoprvé zabraly a po 2-3 dnech nic. Spíš mi přijde, že ho to ještě víc dráždilo. Teď dávám kapičky jednou denně nebo za dva dny a pomůžou vždycky. Přes den hodně cvičíme s nožičkama - přitáhnout k bříšku a trošku roztáhnout půlky. Co se týče stravy, snažim se hodně hlídat, co jim. Jednou ho to ale trápí a nejsem si žádného „prohřešku“ vědoma a další den si dám dušený květák a je úplně v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Honey007
26.7.15 13:04

Barboriko, dávej preventivně probiotické kapky Biogaia, před každým kojením 5-10 kapek Espumisanu (chemie nechemie, pomáhá a navíc nijak neškodí, působí jen protipěnivě ve sřevech miminka), nahřívací polštářek a taky je dobrá teplá koupel v kyblíčku. Když je nejhůř, tak rourku. My dáváme ted Biogaiu a Espumisan a kromě občasných ataků je malá v pohodě :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure