Do začátku - co koupit

9
18.7.15 08:42

Do začátku co koupit

Dobrý den potřeboval bych poradit. Sestra budou mít malé a chtěli jsme jim zakoupit něco do začátku. Láhev, nějaké nádobí, dudlíky…
Zda mi můžete poradit hlavně skrze to nádobí. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15575
18.7.15 09:17

Zeptala bych se, co potřebuje, může se stát, že by to mohla mít vícekrát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
18.7.15 09:19

Taky bych se zeptala, jinak mokryma ubrouskama, plenkama nic nepokazis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
18.7.15 09:23

@Plush
Také bych se domluvila, jako správná nastávající maminka už určitě nějak vybavená je, divila bych se, kdyby ne:)
Ale myslím, že třeba dudlík se hodí vždycky - my měli 3 a někdy mi to přišlo málo :mrgreen:
Jinak mě jako dárek pro mimčo vždycky nejvíc potěšily plínky - ty jsem upotřebila pokaždé :)
Případně nějaká drobnost na oblečení - dupajdy, ponožečky atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
brko
18.7.15 09:24

Láhve ne, dudlíky taky ne-pokud by sestra nekojila, tak si lahvičky a dudlík může koupit pak sama.ale mohla by ocenit balík klasických látkovych plen, odsavacku hlenu na vysavac, pohárky na skladování mm,…ono totiž na začátku mimi žádné nádobí nepotřebuje, až pak s přikrmama-ohrivac, misky, lzicky…

• Citovat
  • Upravit
8959
18.7.15 09:26

@Plush
Jinak pokud chcete darovat něco jako dárkovou tašku s věcma pro mimčo, tak my dostali (z toho co miutkvělo v hlavě nejvíc) velkou dárkovou tašku s: deka pro mimčo, ručník, kartáček na první zoubky, nějaké kousátko, dudlík, záhadný uzel od lamaze a možná ještě nějakou maličkost..:) A taky dobré:)

Edit: Jo a malé lžičenky na první příkrmy

Příspěvek upraven 18.07.15 v 09:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85882
18.7.15 09:26

@Plush taky bych se zeptala. Jinak nevim, co myslis pojmem nadobi, ja teda kojim, tak nepotrebuju nic a ted na prokrmx staci specialni umelohmotna lzicka a talirek pro miminko. Za sebe doporucuji sterilizator do mikrovlnky nebo elektriky avent, na dudliky, pripadne kloboucky, flasky. Ale da se i vyvarovat v hrnci, pro me je tohle jednodussi. Na hrnec na plotne bych ze zacatku asi zapomela :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85882
18.7.15 09:30

Jinak nas potesilo cokoli, z obleceni je lepsi darovat treba velikost 62/68 a vys, protoze ze zacatku toho ma clovek dost, rekla bych. Nejvic nas i malou potesilo chrastitko spendlik a pak svetluska (motylek) od lamaze!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
18.7.15 09:38

@blumen : velikosti jsou osemetne, ja rodila o mesic driv a narychlo shanela male obleceni, pac co jsem mela je prckovi vsechno velke :mrgreen:

Jinak nadobi taky nevim, zalezi co ma ale mimino nic specialniho nepotrebuje :think: A lahve a dudliky potrebovat nemusi. Plenky budou jistota…a treba nejaka ta deka se taky neztrati

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2562
18.7.15 09:39

Dárkovou poukázku do nějakýho baby shopu. Dudlíky malej nevyužil a ty plastový aventový talířky mě akorát štvaly a překážely. Lahev jsem používala jeden jediný typ a ostatní byly vyhozené peníze. A to bylo s většinou věcí, co jsem nevybrala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2562
18.7.15 09:42

Snad jedině ty transportní kelímky od aventu - VIA, na domácí příkrmy a kousky jablek malý sušenky atd., to se hodí dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33229
18.7.15 10:04

@Plush Zeptala bych se. Moje kojena miminka láhev nepotřebovala, dcera v podstatě nedudla… Jinak nic podle me nezkazis kvalitním dětským příborem a keramickým hrnkem, talirem a miskou s krtkem. Obojí užije ale až větší dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
brko
18.7.15 10:05

Ještě mě napadlo koupit nosítko (manduca, kibi..) nebo šátek. a jak napsala @Agnesita ty via pohárky jsou dobrý nápad. ono taky záleží, kolik chceš investovat.

• Citovat
  • Upravit
7527
18.7.15 10:06

Domluv se se sestrou, pokud by nic nechtěla, tak bych jí darovala poukaz do drogerie nebo do nějakého dětského obchodu, my dostali od rodiny peníze a využily jsme je vlastně až na první botičky a věci okolo roku života

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.7.15 10:18

My sme z darcekov najviac upotrebili detsku deku, tu ma mala doteraz, a to uz jej tiahne na piaty rok… teda, nemazli sa s nou na americky sposob, ale proste ked vecer pozera rozpravku, alebo ked jej hrabne a nechce do postele perinu…

A ja som na ‚povinnu‘ prvu navsevu davala aj dostavala hryzatka, a musim povedat, ze uplatnenie naslo kazde jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí