Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
No uprimne me by to hodne vadilo. Kdyz je tam sam, at si pod sebe cura dle libosti, ale s ditetem ne. Zvlast jestli malej tu vodu pije jako nas prcek pri koupani. ![]()
@Zacharova píše:
Tady se fakt někdo nudí![]()
![]()
![]()
Už jsem to psala v jiné diskusi… Už aby táhli smradi do školy
![]()
Zeny vazne to neni vtip. Proste taky nechapu. Asi obratime role. Tatinek bude susit. ![]()
@Zacharova píše:
Tady se fakt někdo nudí![]()
![]()
![]()
Pááána boha a to je teprve červenec
![]()
Myslím si, že to teda závadné je. Přece jenom je to „odpad“ z těla
Vadilo by mi to. Zkuste mu někdy načůrat do vany vy, jak se bude tvářit ![]()
@Anonymní píše:
Zeny vazne to neni vtip. Proste taky nechapu. Asi obratime role. Tatinek bude susit.
A co jsi mu na to řekla? ![]()
@avatatarka píše:
Myslím si, že to teda závadné je. Přece jenom je to „odpad“ z tělaVadilo by mi to. Zkuste mu někdy načůrat do vany vy, jak se bude tvářit
Třeba by se mu to líbilo
![]()
Boze. I ja tocim ocima nad nekteryma diskuzeme ale tohle je holy fakt. Jen to oroste nechci psat pod svym nickem. Je to ostuda..
Pokud to není vtip-řekla bych mu že je čuně a syna koupala samotného-nechápu na co se ptáš-zda je to normální? Em-------NE NENÍ ![]()
Dobry vecer, prosim o zachovani anonymity. Je to fakt trapas. Manzel se koupe d nasim synem ( devet mesicu). Mame takovy ritual. Tatinek se koupe. Ja susim. Prisla sem ale do koupelny a koukam kolem maleho zluta voda. Tak se smeju a rikam ze malej cura…a manzel ze nee ze to on a ze to dela vzdy. Ze mu to neprijde divny. Prosim vas neni to nejak zdravotne zavadne? Je mi z toho zle