Dostupný a kvalitní přebalovací pult - IKEA?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1769
9.1.13 12:18

Já ho pouzivala tak do roka a pul, malej uz od 10m. chodil ale slo to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3170
9.1.13 12:29

Malému je 18 měsíců a přebalovák stále používám. Mám ho teda z komody podomácku prodloužený, široký je hodně, ale nohy už mu čouhají. Věci, co jsem na něm měla, jsem dala pryč, protože malý vše shazoval, ale jinak v pohodě. Je to pro mě nejpohodlnější, nesnáším se nad ním krčit na zemi. A taky se míň na tom přebalováku vrtí a přebalení je rychlejší a bez zdrhacích pokusů :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31379
9.1.13 12:50

Tak já přebaluju a oblíkám na přebalováku ještě teď (19 měsíců :) ). Jasněže to zkoušel, různě se obracet atd., ale to prostě netoleruju, ví, že při těhle aktivitách se dělá hají, něco mu vrznu do ruky a je to za chvíli. Když jsem viděla, jak švagrová honila malýho s plínou po celým bytě, zapínala mu ji na stojáka a pomalu hlavou dolů, tak jsem si řekla, že tohle teda ne. Takže jsem od začátku zavedla politiku nulové tolerance k pohybovým výstřelkům a zatím dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
12.1.13 22:42
@Háta_x píše:
Mam ten z Ikea, je na koleckach a ma zavesne kose na plenky a veci +spodni polici. Velky je dost, syn se mi na nej jeste v 9mes vejde. Ale jak se zacal vic hybat, prebalovak jsem odstavila. Od te doby slouzi jako zasobnik na plenky a porad si rikam, ze uz ho musim prodat :mrgreen:

Prosím můžeš sem hodit odkaz na ten přebalovák? Na stránkách Ikea jsem nenašla žádný na kolečkách… díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
13.1.13 09:13

@Jajatep Kolecka se musi dokoupit :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
17.4.15 19:12

Zkušené matky prosím o radu. Bydlíme ve 2+1, takže malý bude mít postýlku u nás v ložnici. Pročítám si o přebalovacích nástavcích na komodu/deskách na postýlku, ve hře je i přebalovací pult z ikey. V obyváku mám ale psací stůl hluboký 65cm, dlouhý 1,2m který je teda skoro totožně hluboký jako pult. Napadlo mě přebalovat tam a až by se malý kutálel, přebalovala bych ho bokem a dala tam vál na těsto (má zarážku ideálně jednu zarážku dolů za stůl a druhou nahoru proti odkulení). Matraci mám ze sekáče (nebo použiji až na lezení ještě nevím). Chci se zeptat je praktické přebalovat dítě ve vedlejší místnosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
17.4.15 19:24

Přebaluj na posteli a nemusíš přemýšlet, kam s pultem. V noci by se mi přecházet po místnostech určitě nechtělo, to jsem byla ze začátku ráda, když jsem stoupla a únavou se neskácela zpátky.

• Citovat
  • Upravit
1231
17.4.15 19:26

Postel bych určitě někdy využila, třeba u návštěv ale není lepší dítě navyknout na přebalovací místo? Přeci jen postel je na spaní. nevím snad to nezní „blbě“ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1295
17.4.15 19:31

Ja to tak mela a zvládla jsem to v pohode. Když byla dcera úplně malickata, měli jsme postylku v ložnici a prebalovak v pokojíčku. Když jsem v noci chtěla prebalit, sla jsem tam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
17.4.15 19:36

On se ti ne ten přebalovák hlavně věčně nevejde a později je to i bezpečnější, když se už dítě hýbe. Přebalovací místo ve výchově fakt důležitý není :lol:

• Citovat
  • Upravit
805
17.4.15 19:36

A co ta přebalovací podložka nad postylku, pleny a vlhčené ubrousky do kapsaře nebo nekam na poličku. Ja to tak na noc planuji, nechci nikam lítat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5037
17.4.15 19:40

@RadkaCh já jsem měla přebalovací pult u prvního dítěte vedle v místnosti a jestli jsem tam v noci přebalila mimčo dvakrát, tak je to moc. U druhého už žádný přebalovák nemám, je to zbytečnost a výchovu tím nijak neovlivníš ;) Mimču je jedno, kde ho přebalíš, hlavně, že to uděláš :lol: A navíc, když v noci budeš chodit vedle, tak se ti mimčo dokonale probere a pak budeš muset zase uspávat. Když ho rychle přebalíš na posteli, nestačí se probrat a zase u kojení spokojeně usne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16149
17.4.15 19:45
@Kachničky píše:
A co ta přebalovací podložka nad postylku, pleny a vlhčené ubrousky do kapsaře nebo nekam na poličku. Ja to tak na noc planuji, nechci nikam lítat.

Já to tak měla, přebalovací podložku s tvrdým dnem a kolíkama dole, aby nesjela, položenou přes postýlku. Ubrousky a pleny jsem měla vedle na nočním stolku. Malé mimino se v pohodě vejde jen na půlku postýlky, takže podložka přes postýlku nijak nepřekážela, a v mímentě, kdy už se dítě zvedá a hrozilo by, že podložku na sebe svrhne, už jsem stejně přebalovala na posteli a hlavně už minimálně v noci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
17.4.15 19:45

Mě příjde to přebalování ohleduplné i k příteli. Pult by se vešel i do ložnice ale příjde mi zbytečné ho kupovat když mám tak velký stůl- ale ten stěhovat nemůžu. Nástavec nad postýlku mě nadchnul ale příjde mi, že je jen na chvíli a dítě z toho brzo vyroste. uchh já už nevím :D stejně to asi řeším zbytečně a až se dítě narodím postupně přestěhuju byt jak to bude vyhovovat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
17.4.15 19:47

@Raddkka ahoj, taky jsme měli malou v ložnici ve 2+1, koupili jsme normální Klups podložku safari a hodili to na komodu do ložnice (ve které míváme spodní prádlo atd) a posloužilo to dobře. Nemá cenu kupovat další kus nábytku. ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4