Dostupný a kvalitní přebalovací pult - IKEA?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11117
1.2.16 18:26
@baracudas píše:
@Ali-Ali A ještě bych měla dotaz…možná blbý, ale to některé dotazy prostě jsou :lol: Prosím tě, do té vaničky, používala jsi takové to lehátko na malé miminko?

ja mela teda jiny, ale tam ta vanicka byla prave uz vytvarovana podobne jak jsou ty lehatka. i proto uz po pul roce to bylo diteti trochu male. jako okoupat se v tom dalo i pak, ale uz tam bylo vic ditete jak vody :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
1.2.16 18:27

Mám cam, pult používám do teď. Ta vanicka mě byla na nic. Dcera je velká, byla tam taková zmáčknuta a taky mě vadilo, že abych ji oplachla od mýdla musela jsem ještě oprchovat ve velké vaně. Ale první dny jsem to tak dělala, nemohla jsem se po porodu ohnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
1.2.16 18:31

Ta moje vypadala takhle:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2149
1.2.16 18:34

Ale ty prcka na přebalováku odstrojíš, pak ho někam odneseš (do postýlky…), abys mohla sundat přebalovák a napustit vaničku. To už mi přijde jednodušší mít vaničku s výpustí na stojanu a stabilní přebalovák, kde budeš mít už nachystané věci po koupání (pyžámko, mazání, plenky…) a v klidu si ho tam osušíš a oblékneš. A mně se tedy osvědčily ty široké přebalováky, pokud je samozřejmě místo, jak dítě roste, je živější a tohle je dost úzké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
1.2.16 19:03

@Sabinka
vanicku si napustis predem, zaklopis pultem, vysvleces na nem mimco, zvednes ho a jednou rukou pult odklopis. pred koupanim to je uplne v pohode, akorat ze po koupani musis drzet mokre dite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
1.2.16 19:33

A mně teda vůbec nevadilo se každý večer „plácat“ s tím, že jsem na velký stůl hodila deku, na ni osušku, vedle vaničku a měla jsem prostoru k manipulaci hafo. Když potom začal držel hlavičku, tak jsme se přemístili s vaničkou do velký vany, kde už jsem ho nemusela potom pořád držet a pult jsem měla na pračce. A nechystám se na tom nic moc měnit ani teď.

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
1.2.16 19:34

A pokud bych měla jo fakt hodně málo prostoru, tak bych ty první týdny zmákla prostě v koupelně v umyvadle na pleně a potom už ve sprcháči ve vaničce.

• Citovat
  • Upravit
20804
2.2.16 14:11

Dobrý den,

všimla jsem si, že hledáte cenově dostupný přebalovací pult. Co se poohlédnout na našem bazaru? Přebalovací pulty najdete zde.

Najdou se tam hezké kousky a ještě ušetříte nějakou korunu.

Hezký den :kytka:
Admin Andy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2790
22.9.17 22:51

@miska.887 Nám udělal službu ten z IKEA, stál tuším kolem 600,–. Dokoupila jsem akorát přebalovací podložku. Pult jsem využívala zhruba tak do deseti měsíců +-. Pak už byla dcera stejně věčně všude, tak se přebalovalo na zemi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2790
24.9.17 09:48
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat