Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
@baracudas píše:
@Ali-Ali A ještě bych měla dotaz…možná blbý, ale to některé dotazy prostě jsouProsím tě, do té vaničky, používala jsi takové to lehátko na malé miminko?
ja mela teda jiny, ale tam ta vanicka byla prave uz vytvarovana podobne jak jsou ty lehatka. i proto uz po pul roce to bylo diteti trochu male. jako okoupat se v tom dalo i pak, ale uz tam bylo vic ditete jak vody ![]()
Mám cam, pult používám do teď. Ta vanicka mě byla na nic. Dcera je velká, byla tam taková zmáčknuta a taky mě vadilo, že abych ji oplachla od mýdla musela jsem ještě oprchovat ve velké vaně. Ale první dny jsem to tak dělala, nemohla jsem se po porodu ohnout.
Ale ty prcka na přebalováku odstrojíš, pak ho někam odneseš (do postýlky…), abys mohla sundat přebalovák a napustit vaničku. To už mi přijde jednodušší mít vaničku s výpustí na stojanu a stabilní přebalovák, kde budeš mít už nachystané věci po koupání (pyžámko, mazání, plenky…) a v klidu si ho tam osušíš a oblékneš. A mně se tedy osvědčily ty široké přebalováky, pokud je samozřejmě místo, jak dítě roste, je živější a tohle je dost úzké.
@Sabinka
vanicku si napustis predem, zaklopis pultem, vysvleces na nem mimco, zvednes ho a jednou rukou pult odklopis. pred koupanim to je uplne v pohode, akorat ze po koupani musis drzet mokre dite.
A mně teda vůbec nevadilo se každý večer „plácat“ s tím, že jsem na velký stůl hodila deku, na ni osušku, vedle vaničku a měla jsem prostoru k manipulaci hafo. Když potom začal držel hlavičku, tak jsme se přemístili s vaničkou do velký vany, kde už jsem ho nemusela potom pořád držet a pult jsem měla na pračce. A nechystám se na tom nic moc měnit ani teď.
A pokud bych měla jo fakt hodně málo prostoru, tak bych ty první týdny zmákla prostě v koupelně v umyvadle na pleně a potom už ve sprcháči ve vaničce.
Dobrý den,
všimla jsem si, že hledáte cenově dostupný přebalovací pult. Co se poohlédnout na našem bazaru? Přebalovací pulty najdete zde.
Najdou se tam hezké kousky a ještě ušetříte nějakou korunu.
Hezký den ![]()
Admin Andy
@miska.887 Nám udělal službu ten z IKEA, stál tuším kolem 600,–. Dokoupila jsem akorát přebalovací podložku. Pult jsem využívala zhruba tak do deseti měsíců +-. Pak už byla dcera stejně věčně všude, tak se přebalovalo na zemi.