Dostupný a kvalitní přebalovací pult - IKEA?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kamikadze
3.8.15 22:11

Musim rict, ze vypada pekne. A libi se mi ta uplne sundavaci bocnice, nemam ji, ale brala bych, kdyby Ikea byla pro nas sjizdnejsi. Prebalovka nevim jak myslis, ale nejlepsi je ten na postylku.

• Citovat
  • Upravit
2144
3.8.15 22:18

@veronika.f Tu postýlku jsme měli a spokojenost :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
3.8.15 22:32

@Kamikadze já bych si ten na postýlku netroufla, náš je tak mrštný že se otáčí a převaluje snad už od porodnice…

jinak máme tu nejlevnější ikea postýlku a zatím super a k tomu ale nejdražší matraci :D doporučuju tu ochrannou podložku, už jsme „pokřtili“ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
4.8.15 01:05

Dekuju moc za reakce :-) Prave jsem zjistila, ze ten guliver prebalovak uz nemaji, tak proto ho tam asi nevidite. A jeste jeden dotaz - mate nekdo i ikea perinky a polstar? Slysela jsem, ze se da povleceni techto rozmeru koupit jen u nich a jonde ho nesezenu.Je to pravda?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
4.8.15 08:26

@Raddkka tak gratuluju, nicméně nevím, co vám řekli v porodnici nebo co sis přečetla, ale nechat spátr kojence celou noc není moc ok…musí pít minimálně po 5ti hodinách (kvůli správné funkci ledvin)…malá by mi taky spala, ale měli jsme vždy budíka

• Citovat
  • Upravit
Kamikadze
4.8.15 15:34
@Raddkka píše:
@Kamikadze já bych si ten na postýlku netroufla, náš je tak mrštný že se otáčí a převaluje snad už od porodnice…jinak máme tu nejlevnější ikea postýlku a zatím super a k tomu ale nejdražší matraci :D doporučuju tu ochrannou podložku, už jsme „pokřtili“ :D

Nase je mrstna taky, ale na prebalovaku, jako kdyby vedela, ze nesmi, jo krouti se, ale bojim se:-)

• Citovat
  • Upravit
1231
4.8.15 21:28

@verulicek zrovna jsem to resila v jine diskuzi, kde je maminky nechaji spat celou noc v kuse od porodnice. V porodnici je nechavali od pulnoci do cca 6h a vic ani muj nevydrzi..ale v noci se napije a spi dal…nemusime nastesti hodinu uspavat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2790
1.2.16 17:58

Holky obnovuju…přemýšlím nad koupí tohodle výrobku http://www.sweetbaby.cz/…ie-1035.html
Máme malý sprchovací kout, takže vanička by byla stejně potřeba a takhle mi to přijde fajn, že nebudu muset lítat z koupelny do pokoje… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101637
1.2.16 18:03

@baracudas Upřímně a jak to pomůže proti lítání? Pokud budeš koupat, tak musíš mít ten pult dole a tedy nemáš kam mimino odložit a vaničku stejně musíš nejdříve přinést naplněnou vodou a pak zas odnést vylít, takže efekt skoro stejný jako vanička za 200,– z Ikey. A třeba velmi rychle skončíš jako já - malý vaničku nesnášel, takže se koupalo buď v kyblíku nebo pak na lehátku ve sprcháči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2790
1.2.16 18:07

@j.a.n.i1 Já si to asi představuju dost naivně (prvorodička), ale měla jsem v úmyslu malou umýt ve vaničce a hned na to dát ten pult (on se úplně neoddělává, jen se sklopí do boku) a tam ji usušit, namazat, přebalit a oblíct a pak si jít v klidu lehnout, protože ona bude spát od prvního dne celou noc a bude to brnkačka 8) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
1.2.16 18:12

@baracudas
mela jsme podobny od CAM. a na koupani uplne maleho miminka to je super. pult samozrejme na koupani nesundavas jen odklopis. chce to trochu cviku, abys ho umela potom zaklopit s novorozencem v ruce…
vyhoda je, ze pro vetsinu koupelen je to jedine reseni, jak koupat ve vanicce a nebyt u toho sehnuta ke kolenum. a nemusis vanicku nikam nosit, napustis sprchou a vypustis hadickou do umyvadla nebo sprchace.
nevyhoda je, ze to fakt pro mimco, od pulroku vys uz je to spis jako nouzovka. ale ja ho pouzivala na dve deti, i kdyz uz se v tom nekoupali, tak jako prebalovak porad, bolo to prakticke a prostorne.
ale samozrejme kazdy ma jine moznosti v dome a jine priority, takze nekomu vyhovuje nekomu ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101637
1.2.16 18:13

@baracudas :palec: :mrgreen: Akorát tedy i když se jen sklápí, tak si úplně nedovedu představit jednou rukou držet mokré mimino a tou druhou si sklápět pult a nějak smysluplně na něj dávat plenu, na kterou to mimino položím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2790
1.2.16 18:17

@j.a.n.i1 No ta manipulace s miminem bude chtít trochu praxe :lol:
@Ali-Ali Díky za názor, když už nebude ke koupání, tak bude aspoň na přebalování :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2790
1.2.16 18:19

@Ali-Ali A ještě bych měla dotaz…možná blbý, ale to některé dotazy prostě jsou :lol: Prosím tě, do té vaničky, používala jsi takové to lehátko na malé miminko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
1.2.16 18:24
@baracudas píše:
@j.a.n.i1 No ta manipulace s miminem bude chtít trochu praxe :lol:
@Ali-Ali Díky za názor, když už nebude ke koupání, tak bude aspoň na přebalování :palec:

no proste budes mokra :mrgreen:
plenku pres rameno uz pred koupanim, pak vytahnout z vanicky, hlavicku polozit na rameno na tu plenku, jednou rukou opatrne priklopit pult a pak cirkusacky polozit mimino, aby ta plenka byla pokud mozna pod nim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí