Dostupný a kvalitní přebalovací pult - IKEA?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1231
17.4.15 19:45

Mě příjde to přebalování ohleduplné i k příteli. Pult by se vešel i do ložnice ale příjde mi zbytečné ho kupovat když mám tak velký stůl- ale ten stěhovat nemůžu. Nástavec nad postýlku mě nadchnul ale příjde mi, že je jen na chvíli a dítě z toho brzo vyroste. uchh já už nevím :D stejně to asi řeším zbytečně a až se dítě narodím postupně přestěhuju byt jak to bude vyhovovat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
17.4.15 19:47

@Raddkka ahoj, taky jsme měli malou v ložnici ve 2+1, koupili jsme normální Klups podložku safari a hodili to na komodu do ložnice (ve které míváme spodní prádlo atd) a posloužilo to dobře. Nemá cenu kupovat další kus nábytku. ;)

• Citovat
  • Upravit
2453
17.4.15 19:48

@Raddkka ja třeba mela ze zacatku polozenou prebalovaci podložku na postýlce. ale stejne jsem moc nevyužila, brzy jsem si ji položila přes vanu a prebalovala jenom v koupelne. nemam rada ubrousky a to posr… mimco se nejlepe umyje proste pod kohoutkem :nevim: prenaseni mi nevadilo vůbec. myslim, ze nejaky zvyk na konkretni prebalovaci mistou u mimina nehrozi, je mu to uplne jedno. ale urcite bych neimprovizovala s nejakym valem. prebal. podlozky s mekkym a omyvatelnym povrchem stoji max. 300kc, přes bazar to muzes mit za par supu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
17.4.15 19:52

Já mám matraci, jen nevím kam s ní… Klups podložku jsem viděla (taky mě napadlo plesknout jí na komodu) ale příjde mi to fakt malinké, jak dlouho jí lze používat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
17.4.15 19:52

@Raddkka Proč ohleduplné k příteli? Jak bys ho tím obtěžovala? :lol: Většinu chlapů ty děti stejně nevzbudí :mrgreen: Jak píše @Ikente, tak je dobrý se snažit dítě v noci moc nerozdráždit, pak hůř znovu usíná. Jako přebalovák není nezbytná věc výbavy, spíš estetická :nevim: Já ho měla udělaný a moc jsem ho nepoužívala. Spíš jsem přebalovací místo využila v koupelně. Stejně tak sestřenka. Kupovali jsme jí na její přání ten přebalovák na postýlku a taky si ho odnesla do koupelny na pračku :lol:

• Citovat
  • Upravit
verulicek
17.4.15 19:58

@Raddkka používala jsem asi do roka..teď už je malá živel, stoupá si a už má 9kg..původně jsem taky koupila tvrdé dno, že to budu mít na postýlce ale nakonec jsem to měla jen tak mrsklé na komodě. Hoď to tam a přemísťování budeš řešit za běhu podle toho, jak ti to bude vyhovovat :-)

• Citovat
  • Upravit
verulicek
17.4.15 20:00

@Raddkka @RadkaCh taky se usmívám na ohleduplnost..mám pocit, že v šestinedělí snad přebaloval chlap častějc než já…minimálně v noci určitě, já měla plné kecky kojení a byla jsem mrtvá :jazyk: radím dobře, zapřáhnout chlapa co nejdřív…pak už to nejde. teď umí s malou všechno, můžu klidně odjet na měsíc pryč..poradí si a je na ni dost fixovaný :-)

• Citovat
  • Upravit
1231
17.4.15 20:03

Očekávám že moje dítě bude mít 5kg a 55cm už jak se narodí :D nevím jestli se vejde. Jinak přítel se zapojovat bude, ale přeci až budu moct tak proč ho nenechat vyspat a jít svítit vedle…Nechci aby to vyznělo, jen aby se přítel nevzbudil :D to určitě ne, ani bych se nedivila kdyby přebaloval víc on

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
17.4.15 20:05

@Raddkka Nesvítit 8o :! :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1312
17.4.15 20:22

Prebalovak jsem nemela ani na jedno dite. Na to prvni jsem koupila podlozku s mekkym dnem. Davala jsem ji kam bylo potreba (stul, koupelna zem apod. taky jsme v ty dobe meli 2+1). Ve stoje jsem vzdycky prebalovala jen do doby kdy jsem nemohla kleknout po siti. S druhym nejvic pouzivam jednorazovy ppdlozky a prebaluju postel, gauc a momentalne zem, zacina se kulit. Chlapovi v noci svitim bezne lampickou, nevzbudi ho ovsem ani rvouci dite. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
17.4.15 20:28

@Raddkka "až budu moct tak proč ho nenechat vyspat " ty jsi asi prvorodička že? :-D ne fakt…budete z nového člena rodiny ze začátku tak utahaní, že když on rozsvítí lampičku (nebo ty) a půjdete přebalovat, věř, že tomu druhému to bude v ten moment šumák…jinak mě se osvědčilo malé dotekové světlo nad přebalovák..na baterky.

• Citovat
  • Upravit
805
17.4.15 20:56

@zrcadlo taky si myslím že je to rozumne. ja to budu mít jen na noc. a až bude vedčí tak stejne budu v noci přebalovat minimalne, tak to zvladnem na posteli :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
3.8.15 21:35

Gulliver postýlka + přebalovák

Ahojky, mám v ikei vybránou postýlku a přebalovák Gulliver. Z fotografii vypadá velmi sympaticky a je to pro nás cenově dostupné zboží. Budu ráda když mi někdo napíše své osobní zkušenosti (spokojnost/nespokojenost) Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
3.8.15 21:49

Postylka gulliver

@veronika.f
Ahoj postylku mam po prvnim i pro druhe a muzu jen doporucit. Krasne se sklada a je porad jak nova. Prebalovak mam taky z ikey, ale mam ten levnejsi..Gulliver mi prisel zbytecne drahy. Bohužel mam, ale jinou barvu jinak taky super.Jo a pro dceru mame i postel. gulliver a taky super. Myslim, ze Te to nezklame. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
3.8.15 22:09

@verulicek Tak po zkušenosti s měsíčním kojencem musím zhodnotit že nejsme utahaní, když má v noci někdy malý „náladu“ jdu s ním vedle ať přítel spí a my se dospíme spolu dopoledne :D :D :D ale už mi malý skoro vydrží spát celou noc (+1× mléko)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí