Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Mě příjde to přebalování ohleduplné i k příteli. Pult by se vešel i do ložnice ale příjde mi zbytečné ho kupovat když mám tak velký stůl- ale ten stěhovat nemůžu. Nástavec nad postýlku mě nadchnul ale příjde mi, že je jen na chvíli a dítě z toho brzo vyroste. uchh já už nevím
stejně to asi řeším zbytečně a až se dítě narodím postupně přestěhuju byt jak to bude vyhovovat..
@Raddkka ahoj, taky jsme měli malou v ložnici ve 2+1, koupili jsme normální Klups podložku safari a hodili to na komodu do ložnice (ve které míváme spodní prádlo atd) a posloužilo to dobře. Nemá cenu kupovat další kus nábytku. ![]()
@Raddkka ja třeba mela ze zacatku polozenou prebalovaci podložku na postýlce. ale stejne jsem moc nevyužila, brzy jsem si ji položila přes vanu a prebalovala jenom v koupelne. nemam rada ubrousky a to posr… mimco se nejlepe umyje proste pod kohoutkem
prenaseni mi nevadilo vůbec. myslim, ze nejaky zvyk na konkretni prebalovaci mistou u mimina nehrozi, je mu to uplne jedno. ale urcite bych neimprovizovala s nejakym valem. prebal. podlozky s mekkym a omyvatelnym povrchem stoji max. 300kc, přes bazar to muzes mit za par supu.
Já mám matraci, jen nevím kam s ní… Klups podložku jsem viděla (taky mě napadlo plesknout jí na komodu) ale příjde mi to fakt malinké, jak dlouho jí lze používat?
@Raddkka Proč ohleduplné k příteli? Jak bys ho tím obtěžovala?
Většinu chlapů ty děti stejně nevzbudí
Jak píše @Ikente, tak je dobrý se snažit dítě v noci moc nerozdráždit, pak hůř znovu usíná. Jako přebalovák není nezbytná věc výbavy, spíš estetická
Já ho měla udělaný a moc jsem ho nepoužívala. Spíš jsem přebalovací místo využila v koupelně. Stejně tak sestřenka. Kupovali jsme jí na její přání ten přebalovák na postýlku a taky si ho odnesla do koupelny na pračku ![]()
@Raddkka používala jsem asi do roka..teď už je malá živel, stoupá si a už má 9kg..původně jsem taky koupila tvrdé dno, že to budu mít na postýlce ale nakonec jsem to měla jen tak mrsklé na komodě. Hoď to tam a přemísťování budeš řešit za běhu podle toho, jak ti to bude vyhovovat ![]()
@Raddkka @RadkaCh taky se usmívám na ohleduplnost..mám pocit, že v šestinedělí snad přebaloval chlap častějc než já…minimálně v noci určitě, já měla plné kecky kojení a byla jsem mrtvá
radím dobře, zapřáhnout chlapa co nejdřív…pak už to nejde. teď umí s malou všechno, můžu klidně odjet na měsíc pryč..poradí si a je na ni dost fixovaný ![]()
Očekávám že moje dítě bude mít 5kg a 55cm už jak se narodí
nevím jestli se vejde. Jinak přítel se zapojovat bude, ale přeci až budu moct tak proč ho nenechat vyspat a jít svítit vedle…Nechci aby to vyznělo, jen aby se přítel nevzbudil
to určitě ne, ani bych se nedivila kdyby přebaloval víc on
Prebalovak jsem nemela ani na jedno dite. Na to prvni jsem koupila podlozku s mekkym dnem. Davala jsem ji kam bylo potreba (stul, koupelna zem apod. taky jsme v ty dobe meli 2+1). Ve stoje jsem vzdycky prebalovala jen do doby kdy jsem nemohla kleknout po siti. S druhym nejvic pouzivam jednorazovy ppdlozky a prebaluju postel, gauc a momentalne zem, zacina se kulit. Chlapovi v noci svitim bezne lampickou, nevzbudi ho ovsem ani rvouci dite. ![]()
@Raddkka "až budu moct tak proč ho nenechat vyspat " ty jsi asi prvorodička že?
ne fakt…budete z nového člena rodiny ze začátku tak utahaní, že když on rozsvítí lampičku (nebo ty) a půjdete přebalovat, věř, že tomu druhému to bude v ten moment šumák…jinak mě se osvědčilo malé dotekové světlo nad přebalovák..na baterky.
@zrcadlo taky si myslím že je to rozumne. ja to budu mít jen na noc. a až bude vedčí tak stejne budu v noci přebalovat minimalne, tak to zvladnem na posteli ![]()
Ahojky, mám v ikei vybránou postýlku a přebalovák Gulliver. Z fotografii vypadá velmi sympaticky a je to pro nás cenově dostupné zboží. Budu ráda když mi někdo napíše své osobní zkušenosti (spokojnost/nespokojenost) Děkuji
@veronika.f
Ahoj postylku mam po prvnim i pro druhe a muzu jen doporucit. Krasne se sklada a je porad jak nova. Prebalovak mam taky z ikey, ale mam ten levnejsi..Gulliver mi prisel zbytecne drahy. Bohužel mam, ale jinou barvu jinak taky super.Jo a pro dceru mame i postel. gulliver a taky super. Myslim, ze Te to nezklame. ![]()
@verulicek Tak po zkušenosti s měsíčním kojencem musím zhodnotit že nejsme utahaní, když má v noci někdy malý „náladu“ jdu s ním vedle ať přítel spí a my se dospíme spolu dopoledne
ale už mi malý skoro vydrží spát celou noc (+1× mléko)…