Přebalovací pult s vaničkou Cam

4346
26.3.13 20:21

Přebalovací pult s vaničkou Cam

Ahojte, potřebovala bych poradit od maminek, které mají přebalovací komplet Bagno Cam, jak je vyřešeno bezpečnostní uchycení pultíku na vaničce? Jde mi o to, že v popisu je napsáno, že přebalovací podložka je bez vyklápěcího bezpečnostního systému. Je tato podložka nějak přichycena ke konstrukci? Při koupání bych si ji odcvakla a dala na skříňku a mimi bych po koupání oblékla na ní. Našla jsem si ještě variantu Nuvola Cam, ale u té psaly maminky, že je složitá manipulace se sklopeným přebalovákem a že jednou rukou se s tím špatně manipuluje, aby se po koupání položil zpět na vaničku :think: Nebo jde taky oddělat úplně? Děkuji za rady a postřehy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
38
26.3.13 20:38

Já ti asi moc neporadim, mám přebalovák Nuvola Cam a vyřešila jsem to tak že si vaničku prostě vyndám, vykoupu a malou šoupnu na přebalovák, bojím se totiž, že bych jí při manipulaci s přebalovací podložkou při vracení na vaničku upustila, navíc nesnáší koupání a pekelně u toho vyvádí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
26.3.13 20:40

Mam tu druhou verzi - Nuvola a nedam dopustit. ale uznavam, ze pri jedne osobe chce manipulace s pultem cvik. ale jde to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
26.3.13 20:41

@petusofi no to je přesně to, čeho se obávám u tohohle modelu. A ten přebalovák nejde oddělat úplně? Mně totiž tahle příjde taková bytelnější a víc se mi líbí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
26.3.13 20:52

@Koty Mám Bagno, přesně ten na obrázku, ještě tedy nekoupeme, ale co jsem zkoušela manipulovat, tak v pohodě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
26.3.13 21:14

@Koty Pokud to oddělat jde tak nevim jak :lol: no a popravdě si chci pořídít místo vaničky obyč látkový lehátko do vany, prostě to v tý vaničce nějak není ono :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
26.3.13 21:38

@neila a jak je tam to lehátko připevněno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1045
2.7.14 19:32

Chtěla bych se zeptat, zda ani po roce nemá někdo více zkušeností :-) Případně jaký doporučujete přebalovák s vaničkou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
2.7.14 20:04

@Vickee my jsme ho nakonec koupili, co potřebuješ vědět? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1045
2.7.14 20:06

Tak nejak celkove… jestli je stabilni, jak se s nim manipuluje, jestli jde uplne oddelat prebalovaci podlozka a jestli z toho jde vyndat ta vanicka (jakoze uplne)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2834
2.7.14 20:24

MY měli CAM nuvola a za mě paráda. Byl stabilní, skladný, vypouštění super. Měli jsme ho hlavně kvůli tomu, že máme jen sprchový kout. Jen nám tedy z té vaničky malá celkem rychle vyrostla, tak jsme pak pořídili klasickou a stavěli ji ta ten přebalovák (muž dodělal úchyty). Super to bylo i na cvičení Vojtovky, malá u toho koukala do zrcadla a ani nestíhala plakat. Jinak vanička jde vyndat úplně a přebalovák jde taky oddělat - je tam přichycen na druky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1045
2.7.14 20:26

A rozdil mezi Bagnoba Nuvola? Krome kolecek co jsem videla na obrazku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
2.7.14 20:37

Máme teda tu Nuvolu Cam - stabilita, převážení, vypouštění, koupání super. Přebalovák úplně oddělat nejde, dá se jen vyklopit, vanička se vytáhnout dá, ale myslím, že by samostatně nestála. Nezkoušela jsem, ale je tvarovaná. Malé je 8 a půl měsíce a stále se v pohodě vejde. Horší je opravdu manipulace s vytažením dítěte po koupání z vaničky a vrácení odklápěcího pultu. To chce cvik. Jinak teda já jsem prcek a potěšilo by mě, kdyby byl pult o něco nižší. Jo a ještě jedna nevýhoda - ta vanička vevnitř je vytvarovaná, takže pokud chceš nšjakou podložku, nedáš ji tam. Já dávala dospod aspoň plínku, aby mi v olejové lázni neklouzala :P Ale to je taky o zvyku a preferencích každého :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.11.15 09:55

Ahojte, my by sme si chtěly koupit CAM Nuvola ale moje mamka má strach že přebalovací podložka je malá a že z ní miminko rychle vyroste. Zatím sem neměla možnost ho vidět naživo nikde a tak nemůže posoudit. Tak prosím ty co ho máte jestli by ste mi mohly poradit. Děkuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
3.11.15 15:07

@Weruška22 My jsme měli přebalovací pult/vaničku CAM, přesný typ si už nepamatuju (asi CAMBIO). Z přebalovací podložky miminko podle mě úplně hned nevyroste, to spíš ta vanička byla u našeho typu docela malá. V 11 měsících věku dcery jsme přešli na obyčejnou plastovou vaničku, ta vanička CAM byla už natěsno, na přebalovák by se ještě nějaký čas vešla. Dcera je docela malá, v té době měřila 68 cm. Pro malé miminko byla vanička ale dobrá, na dně byla taková boule, o kterou se miminko opřelo zadečkem a neklouzalo dolů do vody. Nuvola tu bouli podle obrázků nemá, tak by mohla být o to větší. Vytažení malého miminka z vaničky je horší. Já jsem do té doby koupala vždy s manželem, takže jsem já vytáhla dítě, manžel přiklopil přebalovací pult na vaničku. Nedokážu si představit, jak bych to zvládla sama. Já jsem ale taky dost prcek, tak to možná také hraje svou roli. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí