Vidím tam dve čiarky

1185
26.3.13 11:24

Vidím tam dve čiarky

Holky, asi sa zblááznim!!! :lol: :lol:

Práve som našla //. Nejaké návrhy ako to prežiť, keď som rodila pred 9 mesiacmi cisárom??? :kytka: :mavam: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22614
26.3.13 11:27

Gratuluju :mrgreen: :kytka: Jestli chceš, můžeš se přidat k nám do diskuse „Březen 2013-kdo našel //?“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5256
26.3.13 11:27

Ahoj, gratuluji, je to tam!!! :kytka: tak jak to přežít… :think: záleží jestli jste chtěli dítka takhle brzy nebo ne. Každopádně já bych se radovala, protože já mám sice dítko o 5 měs. starší než ty, ale už chceme druhé ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1577
26.3.13 11:29

Moje rada: pokud tomu nic nebrání (finanční situace atd.), buď šťastná a těš se na další přírůstek do rodiny :kytka: Gratuluji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
26.3.13 11:30

Tak pokud jsi měla nechráněný styk, tak je to možné. To nás učili na základce :think:
A rada? Můžeš být konkrétnější?? Co by tě zajímalo? Mně např. pomohl sourozenecký kočár :think: Jinak pokud tě něco bolí, tak se raď raději s doktorem.
Jnak moc gratuluji :kytka: Dětí není nikdy dost! :palec:

Příspěvek upraven 26.03.13 v 11:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
26.3.13 11:30

GRatulace :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
26.3.13 11:31
@atominnka píše:
Gratuluju :mrgreen: :kytka: Jestli chceš, můžeš se přidat k nám do diskuse „Březen 2013-kdo našel //?“

Ďakujem rada sa pridám, až to bude potvrdené gynekológom :*

@mobifilinka Chceli - nechceli, každopádne som volala chlapovi a sme z toho obaja celkom mimo :lol: :lol: zaujímavé je, že to tak mala moja prababka (prvé dve deti skoro hneď po sebe), moja babka a aj moja mama :mrgreen: takže sa neni čomu diviť. Pravda však je, že sme sa mohli chrániť, ale na to sme obaja príliš leniví a „HA“ som brať nechcela, neuznávam to, myslím že to je najviac proti prírode samá chémia a proste humus.. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4542
26.3.13 11:31

Přežiješ, on se doporučuje odstup zhruba roku od císaře, a to tak „zhruba“ vlastně máš :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
26.3.13 11:32
@lulje píše:
Tak pokud jsi měla nechráněný styk, tak je to možné. To nás učili na základce :think:

Prosíííím ťaa! Ja som sa nepýtala predsa či to je možné :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
26.3.13 11:33

Určitě to přežiješ :-)
Budeš mít doma parťáky a v životě to budou jistě skvělí kamarádi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
26.3.13 11:34
@LendulkaM píše:
Moje rada: pokud tomu nic nebrání (finanční situace atd.), buď šťastná a těš se na další přírůstek do rodiny :kytka: Gratuluji :)

Finančná situácia viac než dobrá, takže tam problém nie je. Len mám trošku obavy, či zvládnem ďalšie miminko, keď je Kika ešte taká malá. :) ale som štastná, to určite. No, nesnažili sme sa nejak extra ale ani nebránili. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
26.3.13 11:37
@Sebinah píše:
Prosíííím ťaa! Ja som sa nepýtala predsa či to je možné :mrgreen: :mrgreen:

Ale já vím :andel: To jen bylo první, co mě napadlo, když jsem viděla nadpis diskuze. ALe přiznávám, že obsah mě mile překvapil. Takže dodatečně ještě jednou velká GRATULACE! A ty děti nebudou zas tak blízko od sebe. Rok a půl je fajn rozdíl a nebudeš první ani poslední. Švagrová má děti 10 měsíců od sebe - otěhotněla v šestinedělí. TOmu říkám masakr :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
26.3.13 11:39
@Sebinah píše:
Finančná situácia viac než dobrá, takže tam problém nie je. Len mám trošku obavy, či zvládnem ďalšie miminko, keď je Kika ešte taká malá. :) ale som štastná, to určite. No, nesnažili sme sa nejak extra ale ani nebránili. :andel:

Teď už nic nevymyslíš. Buď ráda!!! A že je Kika malá? Však za 9 měsíců ti vyroste, neboj se ;) To dáš! A pokud máš dobrého chlapa, tak přežijete všechno. Hlavně to zdraví!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
26.3.13 11:39
@lulje píše:
Ale já vím :andel: To jen bylo první, co mě napadlo, když jsem viděla nadpis diskuze. ALe přiznávám, že obsah mě mile překvapil. Takže dodatečně ještě jednou velká GRATULACE! A ty děti nebudou zas tak blízko od sebe. Rok a půl je fajn rozdíl a nebudeš první ani poslední. Švagrová má děti 10 měsíců od sebe - otěhotněla v šestinedělí. TOmu říkám masakr :mrgreen:

Tyy vole to by som nedala 8o :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Malá Mia
26.3.13 11:59

Gratuluju! Jestli jsi fit a jizva po císaři tě nezlobí, tak by mělo být vše oukej, přinejhorším by tě „sekli“ trošku dřív než ve 40. týdnu těhotenství, kdyby viděli, že se třeba jizva už moc napíná. Tak to udělali kámošce, která potřetí rodila 13 měsíců po 2. císaři.
Já mám teď rok a půl staré dítě (tolik bude asi tvojí dceři, až se narodí sourozenec) a umím si to představit, že už bych měla teď druhé mimčo. Je to už celkem pohoda, dítě jakž takž samoobslužné ;).
P. S. Taky jsem před týdnem našla dvě čárky a jsem z toho v tranzu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí