Spinká a pláče

1205
25.3.13 20:14

Spinká a pláče

Ahoj, mám doma skoro 5měsíčního chlapečka, už asi 4× po 3/4 hodině mi začne ve spánku plakat.Jsem z toho docela paf, protože pláče jaksi pomalu, spíš jako kdyby naříkal..Pochovám ho a do dvou minut je ticho..bud se u toho vzbudí, nebo celou dobu spinká..Myslíte že by se mu zdáli sny? Teplotu nemá, a z očkování také ne..
Tak je mi chlapečka líto, že nepoznám co ho trápí..Poznám když pláče hlady nebo únavou, ale tohle je jiné :(…Můžete někdo poradit, co to může být? Někde jsem četla že sny se začínají zdávat od 6m tak doufám že by to mohlo být ono..
:kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
elis_an3
25.3.13 20:16

@Denisa313 moje malá to taky občas dělá a já si myslím, že jí třeba trápí prdík, který ne a ne ven a bolí jí to, nebo se jí něco zdá, nechovám, ale začnu v té postýlce poplácávat po zadečku, nacpu dudlík a je klídek, ale úplně jak popisuješ, je to jiné, takové lítostivé

• Citovat
  • Upravit
elis_an3
25.3.13 20:17

Jo ještě mě se stávalo, že když jsem ji vzala z postýlky při tom, tak se najednou úplně lekla a byla v šoku a začala ječet, rpoto nechovám

• Citovat
  • Upravit
1025
25.3.13 20:19

U nás tohle začalo po očkování a pokračuje pořád… :( Po čtvrtým dávce Hexa, budil se s neuvěřitelným řevem a přitom spal. A po dvou třech minutách kild. Pomalu to odeznívá, nejhorší první týden. Teď už je tři týdny a budí se s pláčem pořád, ale už ne tak často a ne s takovým křikem. V půl roce začal spát celou noc, takže žádné buzení v noci jsme neznali, natožpak s takovým křikem. Ovšem od čtvrté hexa (v roce) to je na provaz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elis_an3
25.3.13 20:21

@Kamila Jakub hmmm to je zajímavé…u nás to každopádně s očkováním nesouvisí, byli jsme až dnes a to spinkořvaní máme dlouho

• Citovat
  • Upravit
1205
25.3.13 20:24

@elis_an3 Já malého prvně nechala v postýlce a neuklidnil se, spíš se vzbudil..Tak hned pochovám a spinká dál, ale teda že u toho pořád pláče..Malý nedudlíkuje takže ho můžu utišit jen já..
@Kamila Jakub tak toho jsem se taky při očkování bála, ale první jsme měli asi před 3 týdny a žádné teploty a ani změny..Ale taky mě to už napadlo, ale po takové době :think:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
25.3.13 20:27

Ja nevim mam skoro dvouleteteho kluka a v noci nekolikrat jakoby knuci a pobrekava. Dela to uz hoodne dlouho(asi od tech 4-5 m) nejdriv sem myslela ze jsou to streva ale pak mi sestra rekla ze ji to dcera taky dela a ted kdyz je starsi dokonce nekolikrat v noci vola mamu, ale spi takze to ignoruje. Ja to taky ignoruju kdyz mu neco je tak neknuci ale breci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
25.3.13 20:39

Maly mi to taky děla. už mu jsou 2 a začlo to někdy kolem 5-6m. už přesně nevím. ted je hodně nemocný a bývá to dost často. jen ho hladím, utěšuji a čekám až se zklidní. má to i několikrát za noc.jak píšu ted je nemocný tak to přikládám k tomu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3686
25.3.13 20:54

Taky jsem se s tím už u dcery setkala, minulý týden. Doufám, že už se to nebude opakovat, byla jsem z toho taky docela v šoku. Naštěstí stačilo chvilku pochovat a bylo to pryč. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
25.3.13 21:03

Obě holky to měly a mladší ještě někdy má- když lezou zuby. Vždycky tak dva tři dny kolem proražení nebo posouvání se a pak zas klid. Slyším pláč, jdu se mrknout, dcera leží na břichu v klasickým bobanovi a ječí. Když na ní sáhnu, trhne sebou, rychle jí přišoupnu plínku a spí dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
25.3.13 21:12

Tohle mi kluk nedelal. Ale prvnich par mesicu od narozeni me asi jednou za dva tydny vzbudil hroznym revem, takova sirena, jako by se neceho desil. Nebudili jsme ho. V knizce, co jsme dostali v nemocnici jsem cetla, ze kdyz ma dite nocni muru, nema se budit. O novorozeneti tam nic nebylo, ale i tak jsem to riskla a nechala maleho chvilku rvat s tim, ze kdyz neprestane, vzbudim ho. Vzdy do minuty prestal a zase klidne spinkal. Ale ten jecak v tu chvili byl desivej a me jen zajima, z ceho muze mit novorozene nocni muru. Ze by se mu zdalo o porodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1903
25.3.13 22:04

@Denisa313 pokud se nebráníš homeopatikům, tak existuje sirup Sedalia, naše malá taky takhle plakala a po něm se to zlepšilo. Pravda, trvalo to tak 7-10 dní než zabral, ale teď spí podstatně klidněji :) Ale teď si vlastně nevzpomínám, on je možná až od roka, nám ho poradila Dr., ale je pravda, že až v 15 měsících :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
25.3.13 22:07

Tak tohle začala dělat i má dcera 4měsíce. Začalo to takovým pobrekováním, pofňukáváním, ale minulý týden začala ze spaní tak plakat až jsem se lekla… plakala a plakala a při tom pořád spinkala. Nedala se utěšit, tak jsem jí vzbudila a musela dát prso, pak se teprve uklidnila. Myslim si, že sny se jí už zdát musejí, jinak si to nedokážu vysvětlit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
26.3.13 10:21

Půjdeme dneska k doktorce..Prcek se celou noc budil 45 minutách a hrozně divně poplakával..Tak jsem zvědavá co mi na to řekne..Ale kdyby to byly zoubky, tak by měl zvýšenou teplotku, né? @mucinka2 to by taky mohlo, on je po nemoci (asi měsíc) ale pořád tak trošku pokašlává.. @Kapaz a už to nedělá? Já jsem z toho byla celou noc špatná, ani spát jsem nemohla..Pořád přemýšlím z čeho tak pláče

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí