Přebalování chlapečka

4092
3.6.10 13:19

Přebalování chlapečka

Ahojky dočetla jsem se, že by se chlapečci měli přebalovat tak, aby jim pindík směřoval nahoru. Problém je v tom, že když se o to pokouším tak mi pravidelně pročůrá plínku. :-D Slyšela z vás některá něco podobného a taky proč by se to mělo dělat? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27262
3.6.10 13:21

To slyším prvně 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
926
3.6.10 13:22

Já jsem tedy vždycky žila v tom (a i jsem tak našeho prcka balila), že se naopak pindík musí strkat směrem dolů, aby nebylo mimčo pročůrané až za krkem.
Kde jsi slyšela to o pindíku nahoru? Ani mi to nepřijde anatomicky přirozené :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22031
3.6.10 13:27

Přesně naopak, nevím, kdes to slyšela… 8-o 8-o To bude asi spíš nějaké nedorozumění.
Pindík musí být vždycky směrem dolů, jinak je chlapeček stoprocentně pročůraný skrz…
Ti starší a chlapi si ho přeci taky nepřevrací nahoru :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4092
3.6.10 13:28

Jak jsem tak v těhu pročítala všecko možné někde jsem to vyčetla ale zaboha si už nemůžu vzpomenout kde to bylo :lol: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4092
3.6.10 13:30

jo zvládl to pročůrat skoro až za krk to bude asi fakt nedorozumění :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
3.6.10 13:37

Jednou mi Jardu přebalovala kamarádka, maminka dvou děvčátek. A říkala, že je to pro ni něco nového a jiného, protože nikdy kluka napřebalovala. Takže ano, musela zvednout pindíka, přetáhnout předkožku, otřít, stejně tak jako otřít pindíka zspoda. Ale pak položit směrem dolů do plíny. Takže možná v tomhle bude to nedorozumění …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
3.6.10 13:39

ježíš to je asi opravdu nějaké nedorozumnění já teda nevím ale vždycky dávala směrem dolů jinak byl počůraný za krkem a plína suchá. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
3.6.10 13:40

Také slyším prvně, párkrát se mi to povedlo ze začátku v noci, když jsem byla rozespalá, a neskontrolovala a pak jsem se divila, že je počůraná i zavinovačka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
3.6.10 13:42

Jéé to slyším poprvé, jednou jsem mu zapomněla pindíka nahoru a měl to až za krkem :mrgreen: ! Takže zásadně pindíka dolů :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ave
837
3.6.10 15:15

Se musím podělit o veselou historku. Musela jsme, když bylo malému asi půl roku, jít nutně k doktorce, manžel v práci, tak jsem na hlídání zaúkolovala kamarádku (mamču dvou holčiček). Hlídala asi 3 hod.. Když jsem přišla, bylo všechno pročůrané a kamarádka nadávala, co to mám za blblé plíny. Přesně, dávala pindíka nahoru. Na mou otázku proč - prý aby mu neležel na kulkách a ty se v plínce nepřehřívaly :-D . Ale jinak je to holka inteligentí, s vysokou školou a téhle dedukci se chlápu ještě teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
3.6.10 16:23

No, odjakživa platil zákon gravitace, tak musíme kluky na tento zákon zvykat už od narození a pindíka vždy dolů :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1317
3.6.10 18:48

ahoj, to bude omyl. Mám dva kluky a pinďik jedině dolů. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.6.10 19:37

pindík dolů :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
3.6.10 23:17
ave píše:
Se musím podělit o veselou historku. Musela jsme, když bylo malému asi půl roku, jít nutně k doktorce, manžel v práci, tak jsem na hlídání zaúkolovala kamarádku (mamču dvou holčiček). Hlídala asi 3 hod.. Když jsem přišla, bylo všechno pročůrané a kamarádka nadávala, co to mám za blblé plíny. Přesně, dávala pindíka nahoru. Na mou otázku proč - prý aby mu neležel na kulkách a ty se v plínce nepřehřívaly :-D . Ale jinak je to holka inteligentí, s vysokou školou a téhle dedukci se chlápu ještě teď.

Dobrý!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky