Naevus flammeus

7
1.6.10 09:50

naevus flammeus

ahoj maminky, moje dcera má na čele a očních víčkách červené fleky. MUDr. říkala, že by to mělo zmizet do roka. Nemáte s tím některá zkušenost, jesrli to fakt mizne nebo ne? Označila to jako naevus flammeus, co jsem se dočetla na internetu, tak píší, že něco zmizne něco ne…tak nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12978
1.6.10 11:00

Naše to měla ve vláskách u spánku - opravdu to má brzy zmizet..Já to tedy ted už nezkoumám, protože je hodně vlasatá není to vidět, ale kouknu se, zda se to změnšilo či vybledlo..
Věřila bych lékařům.. Bude to dobré :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
1.6.10 11:22

Tak už se probudila - koukla jsem - je to tam pořád ale asi o 90% méně viditelné - světlounké a menší..Určitě to zmizí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
1.6.10 11:26

První dcera to měla na víčkách a na čele velký flek ve tvaru V, na víčkách jí to zmizelo, na čele ne, zejména když se vzteká, tak je to dost vidět nebo když je uřícená, ofinu nenosí je si toho, že je to vidět vědoma a neřeší to, já už taky ne, ale upřímně mi to občas mrzí…

Mladší to měla trošku a to jí zmizelo asi do půl roku.

Jinak obě dvě včetně manžela to mají i na zátylku, ale to není vidět…

Není vůbec nic co bys s tím mohla dělat, pokud to zůstane i v dospělosti, tak je možné to odstranit laserem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
1.6.10 11:44

jestli to je to, co si myslim, že to je, tak starší to měla ve vlasech vybledlo to, ale vidět to bylo hodně dlouho.

Mladší má typické V na čele a je jí 2r3m a má to tam furt a nebledne to. Naopak když se vzteká, tak jí to vyleze.

Sousedka to má občas vidět dosud a je to dospělá ženská

Doktor taky řikal, že to zmizí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5159
1.6.10 16:23

Syn má taky tyto skvrnky na čele (mezi obočím) a na jednom víčku. Když byl miminko, tak se mi to zdálo hrozně výrazné a taky jsem zjišťovala, jak to s tím bude - někdo tvrdil zmizí, někdo nezmizí… Teď má přes rok a trochu mu to asi vybledlo. Nebo jsem si zvykla? Někdy to nejde vůbec vidět, někdy zase dost (když se rozčílí). Ovšem jsou lidi, kteří ho vídají docela často a vůbec si toho nevšimli. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
10.11.12 08:55

AHoj holky, prosím vás, byla bych ráda, kdyby jste se mi vy, co máte dětičky flíčkem ozvaly.My máme flíček taky, jezdíme s tím už na laser a já hledám co nejvíce kontaktů na maminky se stejným „problémem“ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí