Jak naucit pit z hrnecku

144
31.5.10 13:17

Jak naucit pit z hrnecku

Dobry den,mam skoro 15 mesicni miminko a jeste stale pije z flasky ucim ho aby si to alespon drzel sam ale bez vysledne pokazde kdyz mu dam na flasku rucicky po chvilce pusti.Zkousela jsem ma davat pit napr:z jupiku jak tam je ten cucacek ale nechtel to.Nevim jak ho naucit poradite mi ?? Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31.5.10 13:22

ahoj, malá si hrneček sama sice drží (avent), ale nechápe, že si ho má naklonit, tak to zvládá jedině vleže, pije hrozně pomalu a nic nevypije. Tento týden jsme ji naučili pít z normální sklenice (samozřejmě ji držíme), ale napije se za chvíli a dost, moc jí to baví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
31.5.10 13:30

Tak tohle bylo pro me donedavna taky jeste scifi. Syn si dal hrnecek mezi zuby a vic nechtel pochopit. Pak jsme jeli na pobyt s matkama a detma, prijeli jsme domu a aniz bych mu cokoliv rikala, jak tam koukal na ty deti jak pijou z hrnicku, najednou si doma sam vzal sklenicku a pil jako starej mazak. Naucil se to v cca 2 letech a 5 mesicich. Do te doby vsechno s brckem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
31.5.10 13:47

Ahojky, já jsem malému dávala každý den trošku pití do hrníčku. Nenapil se hodně a taky se hodněkrát polil, ale docela rychle se to naučil sám. Chce to pořád zkoušet, nejlépe každý den. A taky jsem mu dávala do hrníčku brčko a to se mu moc líbilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
31.5.10 15:00

Ahojky nám pomohl hrníček z DM od Nuby, stojí asi 90 Kč a má hodně měkké to pítko. Ty tvrdé od Aventu mi malá taky nechce. No a pak zkoušet a zkoušt. Držet si hrníček se naučila tak že ráno když má mlíko tak jí ho dávám vleže. Nejdřív jsem jí tam dala plínku a postupně si začala flašku držet sama.

Karolínko naklonění nám taky dělalo problém, jak jsem já naklonila tak malá pustila hrneček. Takže jsem jí vždy zvedala ruce pod loktemm když pila a za dva týdny se to naučila a teď se zaklání jak mazák. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
31.5.10 23:29

Moje dcerka nechtěla až donedávna pít z ničeho, zabrala až lahev s tím vyklápěcím brčkem a ejhle, posledních 14 dnů pije jak drak a po lahvi s vodou se přímo sápe :lol:

Podle mě na to prostě mrňous přijde sám, když mu to budeš dostatečně dlouho a trpělivě nabízet a ukazovat jak na to 8-)

Hodně úspěchů!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky