Přebalování v noci – jaký máte postup, aby miminko zase hned usnu

350
21.9.10 13:04

přebalování v noci

Chtěla bych se pozeptat, jestli a jak přebalujete v noci.
Mám pocit, že cestou na přebalovák mimčo v noci rozhodím a pak také už mi někdy pěkně křičí hlady. Nechci ho ale moc nechávat v té počurané plínce a po kojení mnohdy usne, takže pak už ho taky přebalovat nechci, ať ho zase nevzbudím.
Máte někdo třeba nějaký tip ? :-)
díky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
44198
21.9.10 13:07

Pokud zrovna v plence nebyl velký náklad, což bylo v noci vyjímečně, nepřebalovala jsem. Nemám pocit, že by moje děti byly tím nějak poškozené, opruzené nebo něco podobného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21908
21.9.10 13:07

Kdyz se v noci blizil cas krmeni a mala se zacinala chrout a mrmlat,rychle jsem vyskocila a jeste v posteli polospici prebalila,za tmy.Pak se slo kojit :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
21.9.10 13:11

Taky jsem přebalovala v polospánku v postýlce, bez mazání, jen vyhodit plínu, dát novou a šup kojit nebo flašku. Když byl starší, tak kolem 5. měsíce, jen jsem sáhla, jak je nacucaná (v noci nikdy nekakal) a když moc ne, nechala jsem ho být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
21.9.10 13:14

Ahoj,touhle otázkou jsem se taky zabývala,když byl malý maličký.Nakonec jsem ho přebalila pokaždé,když se vzbudil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1823
21.9.10 13:15

V noci nepřebaluju, měla z toho hrozný šoky. V počůrané plínce je od osmi do půl osmé ráno a musím zaklepat, zatím opruzená nebyla. Pokud v čase krmení ještě spí, ani ji nebudím. Opatrně vezmu, dám flašku, krknout a zase zpátky. Někdy ani neotevře oči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
21.9.10 13:19

Já podle toho jak kdy… většinou, když už je tam nálož, tak stejně neusne. Takže nejdřív nakojím, pak přebalím a pak nechám ududlat ke spánku. Přebalovat před kojením nemá smysl, dycky dělá až po :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
21.9.10 13:21
Petra8a píše:
V noci nepřebaluju, měla z toho hrozný šoky. V počůrané plínce je od osmi do půl osmé ráno a musím zaklepat, zatím opruzená nebyla. Pokud v čase krmení ještě spí, ani ji nebudím. Opatrně vezmu, dám flašku, krknout a zase zpátky. Někdy ani neotevře oči.
Eemii píše:
Kdyz se v noci blizil cas krmeni a mala se zacinala chrout a mrmlat,rychle jsem vyskocila a jeste v posteli polospici prebalila,za tmy.Pak se slo kojit :-D

jojo,tak jsem to dělala,a melej vždycky při kojení usnul.Teď už spí od 20h do 5:30,pak ho nakojím,a spí dál,přebaluju,až se vzbudí,cca v 7:30.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044

Tak ja jsem ty prvni 3-4 mesice prebalovala po kazdym kojeni,protoze byl vetsinou i pokadenej,ale jak v noci prestal kadit,prestala jsem i prebalovat,maximalne nekdy jednou za noc,kdyz byl uz prochcanej,ale to bylo malokdy,proste jsem ho prebalila po koupani a pak az rano a bylo to v pohode,zadny opruzeniny z toho nemel.
Prave ze tim,jak jsem ho v noci prebalovala,tak jsem pak znova vetsinou hodinu mohla uspavat :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694

Přebalovala jsem před kojením, tak jsem si ho nevzbudila, protože se vzbudil sám na to kojo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27009
21.9.10 13:23

U nás tedabez problémů v nocis e ted budí jendou maximálně 2× pokaděný je skoro vždy počůraný je jak dán,ale Oliverek nepláče plakal za ty skoro 4 týdny asi 2× a to už muselo být takže rychle přebalím a jdem kojit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22059
21.9.10 13:27

Moje děti se v noci kupodivu nepokakávaly (teda, Helenka vlastně asi první tři měsíce, tak to jsem přebalovala pokaždé), takže jsem víceméně nepřebalovala a nepřebaluji. A když už někdy, jedině co nejrychleji a v postýlce, bez kosmetiky, šup přehodit plínu a hotovo. Taky je to dost rozhazovalo a nebylo jim to příjemné.

Příspěvek upraven 21.09.10 v 13:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IMI
2766
21.9.10 13:27

Opruzeniny jsou z pokadeni, udajne. Ja deti v noci neprebalovala nikdy, jenom kdyz byly pokadeny a problemy nikdy nemeli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
21.9.10 13:47

Já taky v noci nepřebaluju. Adámka ze začátku jo, pak se mi akorát budil a kolem druhýho měsíce jsem se na to vykašlala. A teď dvojčata jsem přebalila v noci jen asi první 3 dny po příchodu z porodnice. Od té doby v noci nekakají, ale oni nekakají ani přes den, tak jednou za týden :wink: Nikdy se mi nepročůrali a zadečky mají krásný :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5618
21.9.10 14:14

Přebalovala jsem jen dokud v noci kakali. Jak přestali kakat byli/jsou v 1 pleně od večera do rána. Přebalovala jsem před kojenim, u kojeni usnuli a spalo se dal - neodkrkavala jsem s nima. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí