První plínky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
10
14.9.10 09:55

První plínky

Dobrý den,jsem těhotná a nevím si rady jaké plínky používat pro čerstvě narozené miminko?? Chci si kupovat pampers,ale každý mir adí něco jiného. Žluté nebo oranžové balení?? oranžové jsou myslim větší..nejsem si jistá. Přemýšlela jsem že si koupím jedno balení žlutých a ty další už oranžový. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35545
14.9.10 09:59

Ahojky tak nevím, co myslíš těmi barvičkami, ale rozhodně musíš koupit new born a za sebe bych Ti doporučovala premium care - bílé, jsou sice nejdražší, ale i pro citlivou pokožku, prostuduj na jejich stránkách, myslím že tam jsou i kupónky na slevu ke stažení http://www.pampers.cz/cz_CZ/ecoupon/?… :palec: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11966
14.9.10 10:03

Ahoj,

myslím, že určitě balík new born užijete, já i přez našeho obříka jsme spotřebovali 2 balíky, než jsme přešli na větší…

Také doporučuju premium care:) používáme dodnes a jsou to nejlepší plínky!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
14.9.10 10:03

Dobře,díky a mám si nakoupit ty 2-5 kg nebo pro 3-6 kg ?? :think: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
14.9.10 10:11

kup určitě min. 1-2 balíky těch nejmenších a pak něco do zásoby, ale ne moc. Uvidíš co bude prckovi vyhovovat. Naší malé to bylo jedno co má na zadku, ale hodně jsem používala huggies protože mají tu gumičku na zádech a takové to řídké kakání pak tak často neproteklo. :wink: Je potřeba to vyzkoušet. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
14.9.10 10:12

Určitě si kup i nějaké nejmenší, ty 2-5 kg, my je ze začátku dost užili :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
14.9.10 10:19

Právě ty premium care mají už dělané na to řídké kakání novorozeňat - smažená vejce a zachytí celé, new born jsou od 2kg, měla jsem cca 100ks a v poho spotřebuje i cvalda, ze začátku přebaluješ častěji - počítej tak 8plín na den a noc :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
14.9.10 10:22

Kup 2-5kg já také používám premium care a máme je pořád a nemůžu si je vynachválit :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
14.9.10 10:26

jé, tak koukám, že jsem to možná trochu předimezovala… mám nakoupeno 178 těch 2 - 5 kilo od různých značek :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
14.9.10 10:35

Děkuju za vaše zkušenosti,tak na ty bílé se teda mrknu :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
14.9.10 10:46

malému jsou dva… a měli jsme fakt hodně druhů plínek… hodně jsem kupovala na slevové kupony v DM drogerii a spokojenost! do porodnice jsme měli žluté babylove… z DM vyšly dobře cenově.. a myslím, že jsou dobré!
jinak si myslím, že je vcelku jedno jaká značka.. hlavně kup nejdřív newborn… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
14.9.10 10:55

My jsme koupili pampers oražové balení á70ks vel. 2 a určitě využiješ, protože 4-7 plenek za den dítě pokaká. Chce to vyzkoušet, jaké budou vyhovovat. U každého typu se někdo najde komu to nevyhovuje. Premium Care například nevyhovují nám. Mimi plínku trochu počůrá a už tam má „pytel“.
slevové kupóny - týká se plenek- drogerie Teta vám neuzná slevový kupón, pokud plenky jsou v akci!! Sice na kuponu žádné upozornění není, ale to je nezajímá. Takže Pampers jim dělá reklamu, ať u nich koupíte, ale jak tam příjdete, tak vám slevu nechtějí uznat. Takže pozor na tyto „akce“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
14.9.10 10:56

Zuza neboj to spotřebuješ, náš třeba smolil asi tři dny a první den 8× a druhý 6×, takže jenom v porodnici jich padlo hafo :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
14.9.10 10:57

Kac spíše záleží na prodavači, u nás Teta brala :think: nebyl problém ani v Rossmanu a Schleckeru, nikde jinde jsem nezkoušela :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1995
14.9.10 11:16
zuzanecka81 píše:
jé, tak koukám, že jsem to možná trochu předimezovala… mám nakoupeno 178 těch 2 - 5 kilo od různých značek :-?

My měli dítě, které bylo nutné přebalovat 12× denně, několik měsíců, takže to bys pak měla na pár dní :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí