V pokakané plence celé odpoledne!

Anonymní
1.9.10 12:23

V pokakané plence celé odpoledne!

Chtěla jsem se zeptat,co si o tom myslíte - mám jednu známou, která má 10 měsíční holčičku. Bavily jsme se o tom,kolik spotřebuje denně plínek. Tak prý 3 :roll: (podotýkám, že na nočník nechodí) No a pak jsme spolu byly na procházce, malá se brzo odpoledne pokadila a maminka prohlásila, že to už vydrží do večera, až se půjdou koupat. Prý ji EE v plence nevadí (akorát chtěla spinkat a kroutila se jak žížala…). Nepřijde vám to tak trochu padlé na hlavu? Kor u holčičky?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9454
1.9.10 12:25

to teda je padly na hlavu…me teda na den staci taky maximalne tri pliny…ale jakmile se mala pokadi tak okamzite prebaluju…dyt je to hnus…komu bi se libilo mit celej den u zadku hovno ze…navic teda nevim jak u te tve kamosky ale me posrany dite smrdi :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
1.9.10 12:27

Tak to každopádně,taky bych ji zabalila do pos… pleny a nechala ji v tom celé odpoledne.By mě zajímalo jak by se jí to líbilo :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35330
1.9.10 12:28

No, my mame taky na den ctyri pleny, obcas zapomenu a jen tri… nicmene pokadenou prebaluji hned, jinak by to mela snad i na hlave…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
1.9.10 12:28

Ahojky, tak to se mi zdá opravdu trhlé :nevim: , ale ono víte každá maminka má svůj řád a vidí všechno jinak jak druhá. Já jsem zase přebalovala malého docela často a taky mi říkaly maminy, že to přeháním, vlastně každé 2,3 hodiny… I nyní, když má malý 19 měsíců, zkoušíme už nočník, už se daří, ale pořád má plenku, tak měním po těch 3 hodinách.
Já bych ji něco naznačila, ne ji urazit, ono jak říkám, každá si myslí svoje, ale třeba začít i gynekologických problémech u děvčátek a třeba se zamyslí. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
1.9.10 12:29

Tak to nechápu,chudák holčička. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
1.9.10 12:30

ještě mně napadlo, určitě je v kočárku, to přece neni problém i venku přebalit nebo někde v koutě do jiné plenky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
1.9.10 12:30

Bohužel mám v okolí taky to samé, ale je to kluk.Myslím si, že u holky je to horší, ale i tak je to hnus. Já přebaluju často a když se pokadí, tak hned jak na to příjdu, za prvé smrdí a za druhé ze zdrav. hlediska. Zrovna ta z mého okolí má plíny za hubičku, tak si myslím, že to není tím, že by šetřila, ale malej má věčně plínu až u kotníků, jak ji má těžkou.Víceméně přebaluje až ji na to upozorní okolí. Nechápu to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.9.10 12:32

Prijde. Ja prebaluju casto, i kdyz neni kakani.
Ale pridam cerstvou historku pro zasmani - vcera jsem po usnuti malyho slysela, ze v postlyce tlaci. Rikam si - o.k.,chvilicku pockam, a pujdu ho prebalit. No - a zapomnela jsem :oops: :oops: . Po cca 3hodinach jeho spanku jdu do kuchyne, ze se pomalu taky nachystam ke spani, no a vzdycky, kdyz jsem prosla urcitym usekem kolem dveri do loznice, ucitila jsem „cosi“ (ale porad jsem myslela, ze je to jeste z kose - obcas je plina maznuta zejo), tak ze manzel s tim dojde, az prijde domu) … no a pak se mi najednou rozsvitilo - hele ono uz to jeho hovinko chudaka bylo citit i pres dvere z loznice, proste skvirou u kliky uz to slo ven … :lol: :oops: No hned jsem tam vlitla, smradu jak v Carihradu, ale prdka opruzena nebyla, i kdyz teda nalozino mel pekne, chudak.
Ja se divim, ze to ta Tva znama snese, chudak holcicka.

• Citovat
  • Upravit
14335
1.9.10 12:32

to je spíš o tom, že se nechce, než o penězích :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
1.9.10 12:34

Nepochopitelné to je :roll:

Reagujete nějak, když ve Vašem okolí něco podobného zažijete :?:
Anonymní, řekla jsi té známé něco?
Osobně mě takové věci nenechávají chladnou, takže si nějakou poznámku neodpustím, vždy se snažím tak nějak v dobrém :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
1.9.10 12:35

Hnus, chudák dítě. :poblion:
Ale píšete, že některým stačí 3-4 plíny (i osmiměsíční dítě 8-o ). Co to máte za fantastické plíny?
Já používám babylove a huggies a dítě (10 měsíců) za den spotřebuje tak 8-10 plín. Třeba dneska vstávala v osm, pak spala od čtvrt na deset do jedenácti a do teď jsem vyměnila 4 plíny (3 mokré a jednu pakaděnou) a to je půl jedné!
V mokré být nesnese, okamžitě se ozve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200

Tak to je síla 8-o 8-o ,kor u hočičky,tímto jí může způsobit pěkný opruzeniny a nemluvě o zánětu a infekci v intimních místech jestli má řídkou stolici!no,i takový matky jsou,ale je to hrozný! 8-o :nevim: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58838

Chudák holčička a teda 3 plínky na den mi přijde hodně málo :nevim:
Občas se mi stane, že se miminko pokaká těsně před tím než usne a zjistím to až po probuzení i tak mám špatný pocit, že mimi spalo v pokakané plínce :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7270
1.9.10 12:36

chuděra holčička musí mít prdelku opruzenou když je celý den v pokaděné plence…tedy bety na to hodně trpěla jakmile se pokakala musela jsem okamžitě přebalit jinak by se mi zprudila má hodně citlivou kůži i ted kdy už je bez plenek tak mívá opruzený zadeček jen třeba že se zpotí…jak už tu někdo psal…dala bych ji to na zadnici taky na celý den…fuj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí