První plínky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
19494
14.9.10 13:46

No, holky…tak ja nasla na netu v akci ty Pampers New Baby, zlutej balik po 108, tak jsem pet baliku vzala :-D a k tomu jeden velkej balik tech bilejch s bavlnou pro uplny mimi…snad mi to nezbyde :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
14.9.10 15:44

Bella plínky mají výřez na pupík,ale je tak vysoko,že je stejně pupík zakrytej kvůli tomu jsem je koupila a byli na nic jinak pempersky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1964
18.9.10 22:07
Radunki píše:
Dobrý den,jsem těhotná a nevím si rady jaké plínky používat pro čerstvě narozené miminko?? Chci si kupovat pampers,ale každý mir adí něco jiného. Žluté nebo oranžové balení?? oranžové jsou myslim větší..nejsem si jistá. Přemýšlela jsem že si koupím jedno balení žlutých a ty další už oranžový. Děkuji

Ahoj…já si koupila do porodnice 2-5kg,za 5dní tam skoro 2balíky cca.50plenek.Jelikož malej měl 3350g a než se mi udělalo mlíko spadnul na 3090g,takže jsem i doma chvilku používala 2-5kg,BabyDream s Rossmanu a Hugies NewBorn.Těd mám 3-6kg,Pamper,Hugies i ty nové Premium care,střídám je a zásobu mám velkou nakoupila jsem i vtěhotenství hodně v akcích,když to nespotřebuji schovám na druhé.I když jsou malému 2měsíce těd nakupuji do zásoby vel.4 7-11kg,opět od všech značek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1964
18.9.10 22:14

S tím protékáním,si já teda myslím že to není plenkou,ale rukama…občas mě samotné se stalo že když jsem přebaloval šup šup kvůli pláči s hladem,stalo se mi že jsem pak převlíkala malýho celýho jelikož nám hovínko proteklo kolem nožek,ale když je na to klid a dám si pozor,nevyteče ani kaoka a to používám snad všechny druhy plenek.Každe mají své plus i mínus,ale díky za jednorázové plenky nedovedu si představit orát a žehlit ty hory plínek.Jinak moje denní spotřeba je 6-8 plenek denně.V noci nepřebaluji,malej se mi vzbudil a pak nemohl usnout,kojíme v noci jen jednou a ráno pak šup do suchý,vždy je jen počůraná.Pokaká se až při ranním kojení:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9094
18.9.10 22:16

Tak já mám výborný zkušenossti s bílejma Pamperskama, premium care. Měli jsme je od porodnice a naprostá spokojenost. Používáme dodnes. Oranžový sleep and play jsme dostali a mě teda hodně chemicky voní a malej se mi po nich hned oprudil. Ale je fakt že máme citlivou pokožku.
Každýmu vyhovuje něco jinýho, ale za mě bílý Pampers, maximální spokojenost :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1964
18.9.10 22:21

jj přesně tak každýmu něco jinýho…já zase používám i oranžový.Je to srandovní kolik slov vyčerpáme na téma plínky :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
19.9.10 22:49
Livlin píše:
zuzanecka81 píše:
jé, tak koukám, že jsem to možná trochu předimezovala… mám nakoupeno 178 těch 2 - 5 kilo od různých značek :-?
My měli dítě, které bylo nutné přebalovat 12× denně, několik měsíců, takže to bys pak měla na pár dní :wink:

My jsme měli dvě takové děti. :-) Na látkovkách jsme asi dost ušetřili. :-) Ale používali jsme i jednorázovky.
Nekupuj vše od jedné značky, co když se ti osype? Mně se osypávali (oba) z Pampers a po delším čase používání i z Alana. Za nejlepší považuji Huggies a Bella Happy. Pampers nám i strašně protékaly (kakání), ať jsem je zapnula, jak chtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
21.9.10 13:38

jo holky, zkuste i látkový. Není s tím moc práce navíc a neleze to tak do peněz. žádný žehlení, jen do pračky a pověsit na šňůru.
Pro inspiraci http://www.branakdetem.cz/…vse-v-jednom

a dělají i převáděčky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
22.9.10 15:10

od malinka kupujeme pempers ty modrý a jsou bezvadný! maj pružný pásek a gelovou nápln takže nemusíš tak mazat zadeček.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
22.9.10 15:13
LucaLuca píše:
Livlin píše:
zuzanecka81 píše:
jé, tak koukám, že jsem to možná trochu předimezovala… mám nakoupeno 178 těch 2 - 5 kilo od různých značek :-?
My měli dítě, které bylo nutné přebalovat 12× denně, několik měsíců, takže to bys pak měla na pár dní :wink:
My jsme měli dvě takové děti. :-) Na látkovkách jsme asi dost ušetřili. :-) Ale používali jsme i jednorázovky.
Nekupuj vše od jedné značky, co když se ti osype? Mně se osypávali (oba) z Pampers a po delším čase používání i z Alana. Za nejlepší považuji Huggies a Bella Happy. Pampers nám i strašně protékaly (kakání), ať jsem je zapnula, jak chtěla.

ale ty oranžoví pempers ne? ty modrý jsou fajn. huggies se nám vůbec neosvědčili musela jsem 5* za noc přebalovat s těmi pempers modrýma jsem a stále přebaluji jen jednou za noc.. a jsme bez opruzení bez ničeho..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.9.10 19:35

Já teda nevím, ale u nás Pampers premium care úplně propadly. Používala jsem je v porodnici, tam byly v pohodě, doma jsem dávala klasické bavlněné čtverce a občas teda nějakou tu Pampersku, aby mi doma nestály zbytečně. Pokaždé, když se do nich dcera vykadila, tak protekly ne oblečení. Takže jsem půl balíku darovala.
Koupila jsem pak Babylove 4-9 kg, ty mají kolem stehen ty gumičky dvojité, takže se protékání nekoná. Na látku to ale fakt nemá, i co se týče klimatu v plínce…nedávno jsme byli na celodenním výletě, tak jsem riskla papírovky a malá měla zadek celý takový vlhký, no hrůza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
23.9.10 20:00
Molly Weasley píše:
Já teda nevím, ale u nás Pampers premium care úplně propadly. Používala jsem je v porodnici, tam byly v pohodě, doma jsem dávala klasické bavlněné čtverce a občas teda nějakou tu Pampersku, aby mi doma nestály zbytečně. Pokaždé, když se do nich dcera vykadila, tak protekly ne oblečení. Takže jsem půl balíku darovala.
Koupila jsem pak Babylove 4-9 kg, ty mají kolem stehen ty gumičky dvojité, takže se protékání nekoná. Na látku to ale fakt nemá, i co se týče klimatu v plínce…nedávno jsme byli na celodenním výletě, tak jsem riskla papírovky a malá měla zadek celý takový vlhký, no hrůza.

to já bych pempers nevyměnila zanic.. 8-) kubínek měl tet tři dny průjem a kdybi nesmrděl tak nic nepoznám :-D asi má jáký speciální hovínka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
23.9.10 22:46

Já taky na pampers nedám dopustit jiné než pampers care nepoužívám a nestalo se mi,že by malej protekl nebo se prokadil.Ze začátku jsem zkoušela i jiné,protože byl hodně malý a vše mu bylo velké,ale nakonec jsme skončili i pampersek a neměli jsme za ten půl roku ani jednou opruzený zadeček a to mažu jen po kakání jinak ne. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
24.9.10 08:19
sexyfraga píše:
Já taky na pampers nedám dopustit jiné než pampers care nepoužívám a nestalo se mi,že by malej protekl nebo se prokadil.Ze začátku jsem zkoušela i jiné,protože byl hodně malý a vše mu bylo velké,ale nakonec jsme skončili i pampersek a neměli jsme za ten půl roku ani jednou opruzený zadeček a to mažu jen po kakání jinak ne. :dance:

přesně tak nechápu jak s nimi může mít někdo špatné zkušenosti.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
24.9.10 13:47

a to já zas chápu, že někomu sednou tyhle plíny a druhýmu tamty. beru to jako u dospělých a třeba nákupu kalhot - někdo má větší zadek, někdo vosí pas, někdo pas nemá a úzké boky, někdo má širší stehna… takže taky si musí každý vybrat kalhoty, které mu dobře padnou. a stejné to bude i u mimin a plín. prostě každý zadek je jiný :lol:
za mě teda rada je: hlavně nekupovat plín mega zásoby před narozením od jedné značky. pak se může stát, že plenky, které širokému okolí vyhovují budou pro vás totální propadák. takže radši menší balíky od různých značek. :palec: nejlepší by teda bylo, kdyby se daly plínky sehnat třeba po 5ti kouscích. pak se teda všema těma značkama prozkoušet a vybrat pro sebe ty nej :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí