Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
V práci nás rozsekala hláška kolegyně, když jsme se bavili, co mají drahé polovičky a děti rádi k jídlu. A ona popsala recept na cosi zapečeného a k tomu dodala, že kluci to tak milují (táta se synem), že jí vždycky úplně dočista vylížou pekáč…no a ten den už se skoro nepracovalo
Sice ne přebrept, ale dvojsmysl jak vyšitej ![]()
Ahoj holky,
z trochu jiného soudku, ale vzpomněla jsem si na to. Když manžel chrápe, tak mlaskám. To ho probudí a bývá neuvěřitelně vtipný - odpovědi typu:„to není možný, já nic neslyším“, „no jo no jo, už se otáčím“, „Mňaugliku nechrápej“ - na naši kočku nebo čerstvé: „a můžu za to?“, já:„no asi ne“, on:„tak proč mlaskáš na mě?“ … nebo klasika, děsně vyletí a:„co co co se děje?“
Samozřejmě o ničem z toho druhý den neví ![]()
Jojo, dvojsmysly
Nedávno Kristinka prosila přítele „Taťko slib mi že to spolu budeme večer dělat!“
on ji odpovědel „to by bylo blbý, já to dělám jen s maminkou“
![]()
volala jsem na zubni oddeleni u nas ve meste,je tam doktor Podstata…spechala jsem a v rychlosti jsem se prerekla,ze:Dobry den,je tam doktor Prostata
holky,sestra vyprskla smichy,ja si uvedomila preblek,nevedela jsem,jestli zavesit,smat se a nebo co delat,tak jsem se mockrat omlouvala,ale bylo to prd platne,docela trapasek ![]()
avm3 píše:
Ahoj holky,
z trochu jiného soudku, ale vzpomněla jsem si na to. Když manžel chrápe, tak mlaskám. To ho probudí a bývá neuvěřitelně vtipný - odpovědi typu:„to není možný, já nic neslyším“, „no jo no jo, už se otáčím“, „Mňaugliku nechrápej“ - na naši kočku nebo čerstvé: „a můžu za to?“, já:„no asi ne“, on:„tak proč mlaskáš na mě?“ … nebo klasika, děsně vyletí a:„co co co se děje?“
Samozřejmě o ničem z toho druhý den neví
No jo, chrápání, to je kapitola sama pro sebe. Jednou, to chrápal fakt hodně, jsem na něj několikrát zamlaskala, on se posadil na posteli a dostala jsem seřváka, že prý v tom kraválu nemůže usnout
Ráno o ničem nevěděl, jak jinak ![]()
jo nádano taky občas dostanu
![]()
Kakika píše:avm3 píše:No jo, chrápání, to je kapitola sama pro sebe. Jednou, to chrápal fakt hodně, jsem na něj několikrát zamlaskala, on se posadil na posteli a dostala jsem seřváka, že prý v tom kraválu nemůže usnout
Ahoj holky,
Samozřejmě o ničem z toho druhý den nevíRáno o ničem nevěděl, jak jinak
Když byla známá těhotná, tak se v noci budila s šíleným pálením žáhy, sedla na postel a polykala naprázdno … její chlap se prý přetočil za šíleného chrápání a povídá:„taky nemůžeš usnout?“ ![]()
Kakika píše:avm3 píše:No jo, chrápání, to je kapitola sama pro sebe. Jednou, to chrápal fakt hodně, jsem na něj několikrát zamlaskala, on se posadil na posteli a dostala jsem seřváka, že prý v tom kraválu nemůže usnout
Ahoj holky,
Taky jsem si vzpomněla na jednu příhodu mojí sestřeničky.
Seděly jsme venku a ona začala poposedávat a že musí rychle na záchod. Tak jsem vzala klíče a v tom kolem ní začala lítat vosa. Ona se po ní oháněla a řvala na ni - táhni, do prdele nemám čas. Vosu jsem odehnala, ale ta malá princeznička se na mě podívala a smutně prohlásila - pozdě už jsem si čurkla prdelí ![]()
(jen podotýkám, že tak se nemluvilo doma, ale má 2 starší bráchy, kteří ji někdy brali ven…
)
avm3 píše:
Když byla známá těhotná, tak se v noci budila s šíleným pálením žáhy, sedla na postel a polykala naprázdno … její chlap se prý přetočil za šíleného chrápání a povídá:„taky nemůžeš usnout?“
Ahoj holky,
tak to mě pobavilo
U nás když chlap strašně chrápe, tak do něj šťouchnu a on že ještě nestihl ani usnout, že zatím jen přemýšlí ![]()
ahoj holky, chválím diskusi
a přidávám svůj přebrept. Je to už tedy hodně let spátky, ale ještě jsem na to nezapoměla: s kamarádkou jsme tenkrát měly namířeno někam vlakem a když jsme vlítly do autobusu MHD, tak jsem koukla na hodinky a vylítlo ze mě: „ty vole to nestihnem, minut jede za šest vlaků“. no smála se půlka autobusu
![]()
nebo komrtelec je taky dobrý (kotrmelec)
a taky, můj úchylný manžel: zastavuje doma před bránou, já na něj vyndej ho (myslela jsem malýho z autosedačky), já už musím (na záchod) a on na mě: si děláš prdel? tady a teď..to snad počká domů ne? (asi si myslel, že chci souložit na autě před bránou a očima malého ![]()
DianaAndílek píše:
nebo komrtelec je taky dobrý (kotrmelec)a taky, můj úchylný manžel: zastavuje doma před bránou, já na něj vyndej ho (myslela jsem malýho z autosedačky), já už musím (na záchod) a on na mě: si děláš prdel? tady a teď..to snad počká domů ne? (asi si myslel, že chci souložit na autě před bránou a očima malého
tak já se taky přidá. Bavili jsme se dneska o tom, jak příští rok zajedem na Matějskou. A přítel vyprávěl o kamarádce co se na pouti nacpala vším možným a pak si dala ještě „skelnou vatu“ ![]()
Příspěvek upraven 19.08.11 v 14:14
Mě se zadařilo v obchoďáku nechtěně košíkem vrazit do staršího pána - povídám mu „jéje udělali jsme bum“ a omluvila jsem se. No nevím, proč na mě tak blbě koukal ![]()
Na brigádě obsluhuju zákazníka a ptám se ho „a k bumbání si dáte čajíček?“ ![]()
petulikmt píše:
Mě se zadařilo v obchoďáku nechtěně košíkem vrazit do staršího pána - povídám mu „jéje udělali jsme bum“ a omluvila jsem se. No nevím, proč na mě tak blbě koukal
Na brigádě obsluhuju zákazníka a ptám se ho „a k bumbání si dáte čajíček?“