Přebrepty

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
12978
24.8.11 11:09

Takhle v zimě manžel spojil dva termíny pro mráz ( sibiř + futéř) a povídá, že je venku pěkná sibéř.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25078
24.8.11 11:30

Takový přeřeky jsou super, člověk přemýšlí, které z těch dvou slov řekne, až to spojí. Taky se mi to stává, ale teď si nevzpomenu.
Možná staré ze školy. Místo „další stranu Dášo“ „Dalško“.

Lizbeth píše:
Takhle v zimě manžel spojil dva termíny pro mráz ( sibiř + futéř) a povídá, že je venku pěkná sibéř.. :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
24.8.11 11:32

Přítel taky nedávno vymyslel nové slovo. Dělali jsme kraviny a on mi chtěl říct, že jsem zmatená a vypatlaná a místo toho řekl, že jsem VYMATENÁ. Už to používáme běžně :wink:

• Citovat
  • Upravit
8283
24.8.11 13:38

u mě dneska mamina na návštěvě chtěla říct, že sousedka vystrčila hlavu z okna a místo toho řekla, že vystrčila okno z hlavy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
24.8.11 13:59

Zpívám dceři písničky, takže breptám dost:-D Bohužel si ted vzpomenu jen na jeden přebrept.
ta měla kočka očičí (očka kočičí)

Ségra byla u kadeřnice a ta se jí ptala, jak to ostříhá. Prej „ke kouškám“ (k ouškám). Od té doby jí říkáme kekoušek nebo kekouš :twisted:

V nemocnici ordinoval dr. ZMRHAL. Přišla jsem za sestrou a povídám jí, že mi pan dr. ZMRDAL říkal…

Ve škole náš třídní koukal vyvinuté kamarádce do výstřihu a říká " v jádru země jsou ryzí KOZY" (kovy)

Taky na manžela mlaskám, když chrápe, většinou nereauguje, ale jednou vylítl a říká „proč já?“

Jinak skvělá diskuse, skoro tu smíchy brečím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1325
24.8.11 16:55

Mojí mamce se povedl skvělej přebrept :mrgreen: byla s přítelem a s partou na dovče,chlapi chytali ryby a protože tam byli jen malí cejni a jěště nějaký jen malý rybičky,tak mamce přítel říká,že v tý vodě jsou jen placatý zmetci.No a mamka,když se šla podívat za hoďku za nima,tak jim říká:„tak co dělaj ty plochý zmrdi“ :mrgreen: místo placatý zmetci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
24.8.11 17:04

Byli jsme v Šiklově mlýně, kde se večer konala show a moderátorka všechny uvítala: „Vítejte v ŠUKLOVĚ mlýně“ načež kamarádka poznamenala, že má slečna k majiteli jistě vřelý vztah. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
26.8.11 00:18

Já jsem teda spíš na ty překlepynež na přebrebty, a teď si zaboha na nic nevzpomnu (já si to budu sát, přísáhám!!!), ale fakt se bavím! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1325
26.8.11 00:41
Emilie píše:
Já jsem teda spíš na ty překlepynež na přebrebty, a teď si zaboha na nic nevzpomnu (já si to budu sát, přísáhám!!!), ale fakt se bavím! :mrgreen:

Tak už ses překlepla :mrgreen: Prej tak já si to budu SÁT :mrgreen: :mrgreen: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
26.8.11 00:46
Petrajan píše:
Emilie píše:
Já jsem teda spíš na ty překlepynež na přebrebty, a teď si zaboha na nic nevzpomnu (já si to budu sát, přísáhám!!!), ale fakt se bavím! :mrgreen:
Tak už ses překlepla :mrgreen: Prej tak já si to budu SÁT :mrgreen: :mrgreen: :potlesk:
:pankac: :pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
26.8.11 11:26

Toto téma se povedlo.Já má přežblepty ráda,aráda se jim i zasměju.Většinou se mi to stane,když něco chci rychle říct.Třeba:

nevěšte mi nosy na bulíky
(nevěšte mi bulíky na nos)

Vydržte moment,já se musím vyšmrdlat.
(vysmrkat).

Ve škole jsem měla úraz prstu.A jak u nás bylo zvykem,psaly jsme to na stůl učiteli a on na nás bral ohled u zkoušení.Já jsem samozdřejmě napsala,že mi řezali PRS.Potom jsem byla na škole několik měsíců nějpopulárnější.Povídalo se,že jsem velice otevřená dívka a,že by to do mě nikdo neřekl.Opak je pravdou,jsem spíše uzavřená,ale co udělá jedno písmenko ve slově.A taky učitel se ve zborovně se pochlubil.Našemu třídnímu se to nezdálo a tak k nám zašel do třídy,viděl ten můj prst a smál se jako blázen celou hodinu.

U maturity místo Hamburk jsem řekla Hamburger.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
26.8.11 14:38

Když tu takhle líčíte i školní zážitky, už jsem si vzpomněla.

V osmé třídě jsem začala chodit do nové školy, takže total neznámá jak pro spolužáky, tak pro kantory. Uvedla jsem se hned ve dvou předmětech - v geologii (přirodopis - šustrologie), kdy jsem zarputile nebyla schopna vyslovit „tuha“ a říkala pořád „duha“. (Opakovaně. Furt. ) To ale nebylo nic proti tomu, co jsem předváděla v chemii. Tady jsem notoricky zaměňovala látku za … lásku. Došlo to tak daleko že mi i třídní řekla, že musím být neskutečně zamilovaná :mrgreen: :mrgreen: Naštěstí asi za 14 mně to přešlo, takže si to vysvětlovali asi tak, že jsem se odmilovala :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
26.8.11 14:39

Jo, a běžně, ale to říkám úmyslně, používám „darovanému zubu na koně nekoukej“, a baví mně se pak dívat, co to dělá s lidma :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
26.8.11 14:51

U nás se řešilo, kdo bude mluvit na naší svatbě, jestli taťka nebo mamka. Pořád jsem si sázela na taťku, je zvyklej vést porady apod., ale nakonec to byla mamka. Říkala jsem si, že s tím taky nebude mít problém, protože ta je zas učitelka, takže v práci mluví pořád.

A ona to tak i pojala, uvedla se stylem, že řeč pronese ona, byť to většinou bývá otec nevěsty, protože se „mluví živením“ (živí mluvením samozřejmě).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1328
26.8.11 15:48

Ahoj, dneska ráno, šli jsme s holkama ven, nejmladší musela na kyčle, říkám manželovi: „obuj botám holky“ místo „obuj holkám boty“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí