Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Milé mamky,
k založení této diskuze mne přivedla ta o hláškách malých dětí, moc jsem se u ní pobavila…oni i dospělí umí pobavit. Právě při té diskuzi jsem si vybavila jednu svoji kolegyni, zdravotní sestru, která se vrátila do práce na zkrácený úvazek…ukládály jsme pacienta ke spánku a ona mu naprosto bezprostředně povídá „tak a teď budeme dělat hají“ …všichni společně i s pacientem jsme se tomu hodně nasmáli. Nebo občas zaperlila: " jééé koukejte za oknem je veverka"
…teď už ji plně chápu
Mám tendence se chovat stejně ať mluvím s kýmkoliv…
Jinak ještě pro zasmání něco málo překlepů z dokumentace:
No bylo toho daleko víc, ale teď si nějak nemohu vzpomenout…třeba zase dopíšu když si něco vybavím.
A jestli máte některá chu´t pobavit svojí perličkou…sem s ní
diskuze u kterých se všichni zasmějeme jsou stejně nejlepší
Tak nezapomenutelný zážitek - moje kamarádka v restaruraci při objednávce pizzy na číšníka:
„Dala bych si jednu piču.“ ![]()
Kamarád - před dvaceti lesy (lety) ![]()
Já - koutkaly mi cuky (cukaly mi koutky)
![]()
Já u zkoušky - už si nepamatuju přesně celou větu, ale namísto organismus jsem řekla orgasmus - no málem jsem se propadla. Dnes se tomu směju.
![]()
To je dobrá diskuze.
Mamka jednou šla do školy a sháněla se po panu zástupci ředitele. Ptala se mojí třídní učitelky, kde najde pana Šuka. On se ale jmenoval Shick (Šik), ale všichni jsme mu říkali, tak jak později mamka. Trošku ostuda, ale všichni se pobavili. ![]()
Tak u mě nezapomenutelný bylo, když jsem si šla v práci pro kemílek kočolády
Nebo když jsem všem na kuřárně řekla, aby si dávali pozor a nechytli hořet ![]()
Super diskuse ![]()
Já se jednou tak škaredě přebreptla
Chystali jsme se na výlet. Já i přítel už jsme stáli na schodišti připravení a děti se loudaly v pokojíčku. Chtěla jsem je popohnat tak na ně volám „Honem šmejdi!“ chtěla jsem říct špunti
![]()
A kamarád-soused má přezdívku Králik. Jeho rodiče mají pojišťovnu a přítel si tam šel pojistit auto. Protože je tady přistěhovaný, myslel si, že je to jejich příjmení. Naštěstí to paní vzala sportovně, když ji přítel pozdravil „Dobrý den paní Králiková“ ![]()
Teď si taky ještě vybavuju…chtěla jsem říct kolegyni,že její pomoc nepotřebuju a chtěla říct „Paní mě pomůže se otočit“ a místo toho jsem řekla „paní mě pomočí“
A tohle není přebrept, ale přeslech. Po vášnivém večeru, kdy už přítel napůl spal, jsem mu pošeptala do ouška „šikulo“ on se vcukuletu posadil a prý „jak čurá*u!!!“
![]()
Kamarádka učitelka dětem před koncem pololetí kladla na srdce, že někteří mají opravdu špatný průjem a měly by s tím něco udělat.
Místo aby si otevřely sešity je poslala otevřít okna.
Mně se povedlo říct, že se látka skládá z různých vložek (místo složek).
ww píše:
Super diskuse
Já se jednou tak škaredě přebreptlaChystali jsme se na výlet. Já i přítel už jsme stáli na schodišti připravení a děti se loudaly v pokojíčku. Chtěla jsem je popohnat tak na ně volám „Honem šmejdi!“ chtěla jsem říct špunti
![]()
Ještě na něco jsem si vzpomněla.
Učili jsme se s kamarádčiným synem přídavná jména a jejich koncovky. Snažila jsem se mu vysvětlit, že u zvířat je vždy koncovka stejná. Fakt mu to nešlo. Bohužel mě nenapadlo nic lepšího než příklad čáp. Povídám mu: „Není čapí zobák, čapá noha, čapé hnízdo. Vždycky to je čapí-čapí-čapí!“ A aby si to uvědomil, tak jsem mu to zdůraznila. Že něco není v pořádku mi došlo, když jsem z vedlejší místnosti slyšela řehot kamarádky. ![]()
Jj ty přeslechy a chlapi
Já na přítele s úsměvem bobinečku a on na mě zamračeně - proč mi říkáš blbečku
Tak jsem si říkala, že s ním asi nemůžu mluvit tak přeslazeně ![]()
Jo, tak to taky znám
Já mu říkám ťutínku a on na mě proč mi řííkáš šulínku?? ![]()
O tom mi ani nemlvute - manžel má snad na 90% lidí ve svém okolí přezdívky. U někoho do teď nevím, jestli je to přezdívka nebo příjmení.
Na nohejbale jsem točila pivo a limču, psalo se to do sešitu a platilo hromadně až na konci … hnala jsem se napsat jednoho jako Kozel … ještě, že mě předněhla holčina, co už tam bydlí déle a napsala to opravdové příjmení … ![]()
ww píše:
A kamarád-soused má přezdívku Králik. Jeho rodiče mají pojišťovnu a přítel si tam šel pojistit auto. Protože je tady přistěhovaný, myslel si, že je to jejich příjmení. Naštěstí to paní vzala sportovně, když ji přítel pozdravil „Dobrý den paní Králiková“