Přechod na jiné UM

1823
12.7.10 10:43

Přechod na jiné UM

Ahoj, chci přejít z Nutrilonu Comfort na Hipp. Myslíte že můžu začít dávat už jen Hipp a nebo je lepší přecházet postupně. Jako začít jednou dávkou Hippu na den, pak dvě atd. Díky za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16118
12.7.10 11:32

já to nikdy neřešila přecházela jsem normálně, záleží jak to dítěti chutná. Robikovi to nevadilo. měla jsem vzorky - sunar, hipp, hami a nakonec jsme skončili u nestle bifidus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
12.7.10 11:37

Zkus to,a uvidíš.Já taky začínala nutrilonem,ale malé nechutnal,tak jsem začala dělat sunar,a pijem ho dodnes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
12.7.10 12:35

Tohle jsem u Járy vyřešila jednou jaksi dramaticky. Nutrilon měli předraženej, naopak v akci jiné HA, a já neměla čas jít nakupovat jinam. Takže jsem „vyrobila“ jiné mléko a Járasi nijak nestěžoval. Sledovala jsem ho, jak bude reagovat, třeba bříško jestli nebude bolet, co stolice - bez problémů. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
12.7.10 12:52
Petra8a píše:
Ahoj, chci přejít z Nutrilonu Comfort na Hipp. Myslíte že můžu začít dávat už jen Hipp a nebo je lepší přecházet postupně. Jako začít jednou dávkou Hippu na den, pak dvě atd. Díky za rady.

My měnili 2× (Nutrilon - Sunar - Beba), poprvé postupně, jak píšeš, a podruhé nárazově a ani jednou nebyl zdravotní problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
12.7.10 12:54

My měnili taky dvakrát (Sunar - Nutrilon - Hami), z toho poprvé byl čtrnáctidenní miminko a taky bez problémů.

• Citovat
  • Upravit
260
16.7.10 00:33

My jsme taky vyzkousely skoro vsechny mleka: ze zvedavosti, protoze zrovna nebylo, protoze ho mel nekdo jiny, akce, atd. Vzdy naraz a vzdy bez problemu. Proste bila barva byla dostacujicim zakladem. Proc zrovna Hipp? Kdyz jsme mela doma jednou zbytky 3 mlek (Nutrilon, Beba, Sunar), tak jsem si udelala test. Sunar jednoznacne nejvonavejsi a nejchutnejsi! Cetla jsem, ze je to tim, ze Sunar neodstranuje z mleka mlecny tuk a ten pak dela tu dobrou chut. A jelikoz mlecny tuk obsahuje cholesterol, dite si tim uz od malicka na nej dobre zvyka a v dospelosti si pak dokaze snaze udrzet jeho nizkou hladinu.
Jo a jeste jeden „odborny“ tip: kdyz delas UM, delej ho presne do 40C vody. Pokud je voda studenejsi, aktivuje jeste vice neprijemneho a umeleho smradku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
1.5.15 09:10

Můžu se zeptat, kde jsi sehnala vzorky mlíčka?? Také bych potřebovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová