Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahoj!!!
plně chápu Tvé pocity já kojila plně dva měsíce a malý mi nepřibíral akorát pořád spinkal byla jsem z toho úplně hotová,ale všichni mi říkali,že je to v pořádku a že je dobře že spinká a na konec se přišlo na to,že za 14dní přibral 90g což je dost málo a tak nastoupila UM a částečné kojení.
začínali jsem tak,že já prvně nakojila a pak dokrmila UM a malý se začal najednou smát a povídat no byl jako by nám ho vyměnili.já jsem dávala Nutrilon1Premium a teď jsem přešla na HERO BABY od sunaru.částečně jsme kojili do 5,5 měsíců a tak kojení nevzdávej zkus to taky třeba se to ještě rozjede ![]()
Lucie
Ahojky,
taky jsem měla problémy s kojením sice jiné,ale to nevadí.Moc mi pomohla paní Jiřinka na webových stránkách www.kojeni.net.Moc doporučuji.Můžeš jí popsat svůj problém a ona ti pomůže,je opravdu super. ![]()
Ahoj, přejdi plynule - prostě při krmení nabídni prso - at si ho vypije a pak flašku.. rozhodně bych ze dne na den nezabalila kojení. A to hlavně taky kvůli tobě - pokud v prsou ještě trochu mlíka máš, tak je dej miminku - ono to ustoupí časem samo, ale postupně tak přejdete na UM. Jinak nevím čím krmíš - ale třeba Nutrilon COmfort je přímo pro dobré zažívání, má více prebiotiky a je velmi šetrné pro miminkovská bříška.
Ahojky,
. ale asi bych tedy radši přešla na UM. dr. mi to sice neschvalovala,ale když je prcek po UM klidnější,tak proč se budeme trápit kojením. jenže nevím jak mám na UM přejít,abych malý nezavařila bříško. poradíte mi prosím? děkuju.
mám skoro 6 týdení holčičku,od narození ji už dokrmuju,jinak kojím.Ale poslední 2 týdny mi přijde,že jí to moje mlíčko nějak nestačí. zkoušela jsem jí kojit,půl hodky,hodinu,prostě podle ní,a skoro po každém kojení mi brečí, dám jí flašku,a je klidná. tak nevím čím by to mohlo být