Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky, malému bude za chvíli přečuhovat hlavinka, ale sám ještě nesedí. bylo mi řečeno, že se dá koupit něco co je mezi vajíčkem a než ho dám do autosedačky. nevíte jak se to jmenujea kde koupit, i bazarové? Děkuji.
Hledej sedačky kategorie 0-18 kg. My máme romer first class a spokojenost. Když pak dítě začne sedět může se otočit po směru. Syn v ní jezdí doted, budou mu tři.
@Princezna12 např tato, je polohovatelná, takže uložíš dítko skoro jak do vajíčka: sedačka
Vajíčko je nejbezpečnější sedacka. Díte v ni muže byt i když mi vycuhuje hlavička, do te doby dokud je to do vršku uši
A díte obracet po směru jízdy až nejpozději! Je to proti směru bezpečnější. Můj čtyřletý syn je porad v protisměru.
@Loki01 píše:
Vajíčko je nejbezpečnější sedacka. Díte v ni muže byt i když mi vycuhuje hlavička, do te doby dokud je to do vršku uši
A díte obracet po směru jízdy až nejpozději! Je to proti směru bezpečnější. Můj čtyřletý syn je porad v protisměru.
Tak to není pravda, z vajíčka nemůže vyčuhovat hlavou vůbec, nohama ano, hlavou ne. Z posměrné sedačky může čouhat do výše očí.
@Loki01 píše:
Mas spatne informace. Dite v ni byt nemuze pokud mu precuhuje hlavicka. Nohy jo ale ne hlavicka. ![]()
@Temaho @kattkka
Samozřejmě ze nemám. Tady to třeba jasne pise maxi cosi
http://www.maxi-cosi.com/…-choose.aspx ![]()
@Loki01 píše:
@Temaho @kattkka
http://www.maxi-cosi.com/…-choose.aspx
Muzes mi rict kde to tam pisou?? ![]()
Ctu tam uplne neco jineho. ![]()
Mimochodem v posledni vete se pise ze neni problem kdyz diteti precuhuji nohy. ![]()
@Loki01 píše:
@Temaho @kattkka
http://www.maxi-cosi.com/…-choose.aspx
Prosim preloz si to znovu. A opravdu nepodavej spatne informace.
Vajicko je jedina sedacka kde nesmi presahovat hlava.
Jine kategorie jo…
@kattkka
Prosímte přečti si to ještě jednou ![]()
Baby to toddler odstavec.
A klid, ja jsem na tebe taky slušná a nenapadam te ze neumíš anglicky. Říkám přečti, ne preloz ![]()
@kattkka píše:
Muzes mi rict kde to tam pisou??
Ctu tam uplne neco jineho.
Mimochodem v posledni vete se pise ze neni problem kdyz diteti precuhuji nohy.
Switch from baby to toddler seat
Your baby has outgrown his baby car seat when the top of his ears extend past the top of the seat back. Do not switch to the next stage car seat until this time. Make sure your baby’s head is generously protected by the (top of the) seat. Note : it is not a problem if the child’s legs extend beyond the edge of the seat.
Tak ja nevím ![]()
@Loki01 píše:
Switch from baby to toddler seat
Your baby has outgrown his baby car seat when the top of his ears extend past the top of the seat back. Do not switch to the next stage car seat until this time. Make sure your baby’s head is generously protected by the (top of the) seat. Note : it is not a problem if the child’s legs extend beyond the edge of the seat.Tak ja nevím
No a prelozila jsis to?? Tak si to prosim preloz.Pak si budem rozumet. A zjistis to co celou dobu pisem ze u vajicka neboli autosedacky 0-13 nesmi precuhovat hlava.
@kattkka
Top of his ears!
Ja uz fakt nevím…
Ty mas uši někde jinde nebo co? ![]()
Umíš číst?
From baby! to toddler ![]()