Přechod z vajíčka

30.9.13 13:18

přechod z vajíčka

Ahoj holky, malému bude za chvíli přečuhovat hlavinka, ale sám ještě nesedí. bylo mi řečeno, že se dá koupit něco co je mezi vajíčkem a než ho dám do autosedačky. nevíte jak se to jmenujea kde koupit, i bazarové? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5230
30.9.13 13:23

Hledej sedačky kategorie 0-18 kg. My máme romer first class a spokojenost. Když pak dítě začne sedět může se otočit po směru. Syn v ní jezdí doted, budou mu tři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
30.9.13 13:25

@Princezna12 např tato, je polohovatelná, takže uložíš dítko skoro jak do vajíčka: sedačka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
30.9.13 14:03

Dělá je i Chicco, je to sedačka Chicco eletta.

http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
30.9.13 14:44

Vajíčko je nejbezpečnější sedacka. Díte v ni muže byt i když mi vycuhuje hlavička, do te doby dokud je to do vršku uši
A díte obracet po směru jízdy až nejpozději! Je to proti směru bezpečnější. Můj čtyřletý syn je porad v protisměru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230
30.9.13 14:50
@Loki01 píše:
Vajíčko je nejbezpečnější sedacka. Díte v ni muže byt i když mi vycuhuje hlavička, do te doby dokud je to do vršku uši
A díte obracet po směru jízdy až nejpozději! Je to proti směru bezpečnější. Můj čtyřletý syn je porad v protisměru.

Tak to není pravda, z vajíčka nemůže vyčuhovat hlavou vůbec, nohama ano, hlavou ne. Z posměrné sedačky může čouhat do výše očí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
30.9.13 14:50
@Loki01 píše:

Mas spatne informace. Dite v ni byt nemuze pokud mu precuhuje hlavicka. Nohy jo ale ne hlavicka. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
30.9.13 15:06

@Temaho @kattkka
Samozřejmě ze nemám. Tady to třeba jasne pise maxi cosi
http://www.maxi-cosi.com/…-choose.aspx ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
30.9.13 15:11

Možna záleží na výrobci. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
30.9.13 15:22
@Loki01 píše:
@Temaho @kattkka
http://www.maxi-cosi.com/…-choose.aspx ;)

Muzes mi rict kde to tam pisou?? ;)
Ctu tam uplne neco jineho. ;)
Mimochodem v posledni vete se pise ze neni problem kdyz diteti precuhuji nohy. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
30.9.13 15:46
@Loki01 píše:
@Temaho @kattkka
http://www.maxi-cosi.com/…-choose.aspx ;)

Prosim preloz si to znovu. A opravdu nepodavej spatne informace.
Vajicko je jedina sedacka kde nesmi presahovat hlava.
Jine kategorie jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
30.9.13 17:33

@kattkka
Prosímte přečti si to ještě jednou ;)
Baby to toddler odstavec.
A klid, ja jsem na tebe taky slušná a nenapadam te ze neumíš anglicky. Říkám přečti, ne preloz :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
30.9.13 17:47
@kattkka píše:
Muzes mi rict kde to tam pisou?? ;)
Ctu tam uplne neco jineho. ;)
Mimochodem v posledni vete se pise ze neni problem kdyz diteti precuhuji nohy. ;)

Switch from baby to toddler seat
Your baby has outgrown his baby car seat when the top of his ears extend past the top of the seat back. Do not switch to the next stage car seat until this time. Make sure your baby’s head is generously protected by the (top of the) seat. Note : it is not a problem if the child’s legs extend beyond the edge of the seat.

Tak ja nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
30.9.13 18:35
@Loki01 píše:
Switch from baby to toddler seat
Your baby has outgrown his baby car seat when the top of his ears extend past the top of the seat back. Do not switch to the next stage car seat until this time. Make sure your baby’s head is generously protected by the (top of the) seat. Note : it is not a problem if the child’s legs extend beyond the edge of the seat.Tak ja nevím :nevim:

No a prelozila jsis to?? Tak si to prosim preloz.Pak si budem rozumet. A zjistis to co celou dobu pisem ze u vajicka neboli autosedacky 0-13 nesmi precuhovat hlava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
30.9.13 18:41

@kattkka
Top of his ears!
Ja uz fakt nevím…
Ty mas uši někde jinde nebo co? :mrgreen:
Umíš číst?
From baby! to toddler :nevim:

• načítám...