Přechodná pěstounská péče
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
První a druhá věc by neměla být problém.
Psychiatrický pacient žijící ve společné domácnosti ano (a nemyslím si, že i dceři by přítonomnost těchto dětí prospěla).
Nevím už, jak často jsou školení, ale pochybuji, že bys poté, co ti dítě svěří, mohla to zaměstnání vůbec vykonávat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mariane.B píše:
První a druhá věc by neměla být problém.
Psychiatrický pacient žijící ve společné domácnosti ano (a nemyslím si, že i dceři by přítonomnost těchto dětí prospěla).
Nevím už, jak často jsou školení, ale pochybuji,že bys poté, co ti dítě svěří, mohla to zaměstnání vůbec vykonávat.
no dost pochybuju, už od okamžiku, kdy oficiálně nastoupí, musí být připravená vzít dítě v případě nutnosti okamžitě. Takže si těžko u malého prcka vyřizovat volno. Vím, že sousedka měla třeba i dítě v kočárku. Tito pěstouni by měli dostávat v podstatě plat, at mají dítě nebo ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka píše:
no dost pochybuju, už od okamžiku, kdy oficiálně nastoupí, musí být připravená vzít dítě v případě nutnosti okamžitě. Takže si těžko u malého prcka vyřizovat volno. Vím, že sousedka měla třeba i dítě v kočárku. Tito pěstouni by měli dostávat v podstatě plat, at mají dítě nebo ne.
Přesně a nejčastěji dostávají malá miminka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mariane.B paní se ptá pravděpodobně ptá na školení a pod., které musí každý potenc. přechodný pěstoun absolvovat ještě předtím, než se pěstounem stane
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mrazik6 píše:
@Mariane.B paní se ptá pravděpodobně ptá na školení a pod., které musí každý potenc. přechodný pěstoun absolvovat ještě předtím, než se pěstounem stane
Ano. Přesně tak.
- Citovat
- Upravit
Věk, partner ani řidičák nevadí. Dceru posoudí krajský psycholog. A školení je v každém kraji jinak. Já si brala dovolenou na ty pátky i na psychotesty. Ještě bydlení se posuzuje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Skoleni na prechodnou prstounskou peci je v rozsahu 72 hodin. Plzs psycholog, praktik atp
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Dobrý den,
uvažuji o tom, že se budu ucházet o to, stát se přechodnou pěstounkou. Mám k věci několik dotazů a prosím o zodpovězení ty, kteří mají vlastní zkušenost, nebo jsou z oboru a ví…
Mohu se stát PP, pakliže žiji bez partnera?
Mohu se stát PP, když nemám ŘP?
Mohu se stát PP, pokud se mnou ve společné domácnosti žije dospělá studující dcera, která se léčí na psychiatrii / deprese, úzkosti/?
Jak často a dlouho bych se případně musela uvolňovat ze stávajícího zaměstnání kvůli školení, vyšetřením u psychologa ap.?
Jsou nějaká kritéria ohledně věku /bude mi 52 let/?
Předem děkuji za odpovědi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Vitacit píše: Více
Dej si studený hadr na hlavu. Deprese a úzkosti má dneska kde kdo. A mnoho pěstounů má děti v péči, které se léčí na psychiatrii. Dětí mají několik a jedno z nich se léčí.
Podívej se na sérii Plné hnízdo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Vitacit píše: Více
Neboj se. Deprese a úzkosti nemám.
Je vidět, že jsi velice zlý člověk. Viz tvé příspěvky v diskuzích.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zeoli píše: Více
Ona je úplně mimo a ještě uráží. Asi troll Andromeda21.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den,
uvažuji o tom, že se budu ucházet o to, stát se přechodnou pěstounkou. Mám k věci několik dotazů a prosím o zodpovězení ty, kteří mají vlastní zkušenost, nebo jsou z oboru a ví…
Mohu se stát PP, pakliže žiji bez partnera?
Mohu se stát PP, když nemám ŘP?
Mohu se stát PP, pokud se mnou ve společné domácnosti žije dospělá studující dcera, která se léčí na psychiatrii / deprese, úzkosti/?
Jak často a dlouho bych se případně musela uvolňovat ze stávajícího zaměstnání kvůli školení, vyšetřením u psychologa ap.?
Jsou nějaká kritéria ohledně věku /bude mi 52 let/?
Předem děkuji za odpovědi.