Přechození zápalu plic

Anonymní
17.11.19 16:51

Přechození zápalu plic

Zápal plic… Jak dlouho se léčí? Stalo se vám někomu, že jste ho přechodili? Jaká byla příčina vašeho zápalu plic. Je to nakažlivé? Je to časté, že někdo přechodí zápal plic?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20906
17.11.19 17:16

No moc si nedokážu představit, jak to někdo dokáže přechodit.

Jinak co to známí měli, tak minimálně 3týdny spíš déle. Tak 1-2 měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2426
17.11.19 17:19

Přechození zápalu plic je hazard se životem..mám známeho měl chřipku..Tu přechodil..chvíli byl dobrý…pak to dostal znova..Stále chodil do práce až byl úplně hotový..nakonec těžký zápal plic, sepse organismu, sedlo mu to na kluby a srdce a pak dostal infarkt infarkt…Je doma už skoro rok a kdoví estli se ještě do práce vrátí…Podotýkám je mu 38let----Takže asi tak…Přecházet zápal plic je čiré šílenství!!! :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
17.11.19 17:30

Zápal plic jsem měla zrovna minulý měsíc, léčila jsem se 5 týdnů.
Přecházet to, to si teda nedokážu představit 8o. Byla jsem ty první 2 týdny ráda, že si dojdu na záchod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.11.19 19:14

Jo da se to prechodit, kdyz musis. Bylo mi 19 a na vysoke rekli, ze kdo nema praktika, tak proste do dalsiho rocniku nepujde. A nahradni termin neni. Tak jsem s oboustranym zapalem plic vesele laborovala. Jen jsem mela 39, celou dobu v tilku, jak mi bylo vedro a zachvaty kasle staly za to. Nabeh na zapal plic mam tak 1× do roka, hodim do sebe atb a normalne funguju. V kanclu se to da. Mam mnohem horsi chronicke onemocneni, tak zapal plic se mi jevi jen jako otravny kaslik, ktery spravi atb. Byt doma i s timhle, tak promarodim 8 mesicu v roce a rychle me vyhodi. Nemam na vyber, slozenky se samy nezaplati.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.11.19 19:17

Můj strejda zemřel na komplikace spojené se zápalem plic… prostě tak dlouho nešel k doktorovi, až bylo pozdě. Bylo mu šedesát a kousek, ještě tady mohl být dlouho.
Přechození zápalu plic si opravdu nedokážu představit.

Inko kvůli rodině.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.11.19 15:40
@Cenarius píše:
No moc si nedokážu představit, jak to někdo dokáže přechodit.Jinak co to známí měli, tak minimálně 3týdny spíš déle. Tak 1-2 měsíce.

Mně bylo řečeno, že se to stává dost často, že někdo přechodí zápal plic. Já když mám kašel, tak kašlu třeba hodinu v kuse a to fakt nedávám - ani by to nešlo být v práci. Známá normálně chodila do práce - přestože jí bylo řečeno, ať se vyléčí.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.11.19 15:42
@Anonymní píše:
Jo da se to prechodit, kdyz musis. Bylo mi 19 a na vysoke rekli, ze kdo nema praktika, tak proste do dalsiho rocniku nepujde. A nahradni termin neni. Tak jsem s oboustranym zapalem plic vesele laborovala. Jen jsem mela 39, celou dobu v tilku, jak mi bylo vedro a zachvaty kasle staly za to. Nabeh na zapal plic mam tak 1× do roka, hodim do sebe atb a normalne funguju. V kanclu se to da. Mam mnohem horsi chronicke onemocneni, tak zapal plic se mi jevi jen jako otravny kaslik, ktery spravi atb. Byt doma i s timhle, tak promarodim 8 mesicu v roce a rychle me vyhodi. Nemam na vyber, slozenky se samy nezaplati.

Zápal plic jako otravný kašlík? Já měla zápal plic v dětství a vím, že jsem byla dlouho doma - že se mi to vrátilo. Mívám potíže, že mám takový kašel, že kašlu třeba celou noc a spím po chvilkách v sedě opřená o postel a hlavu dopředu. A mám jen běžný kašel - teda běžnou virózu. Proč to mám tak moc, netuším.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex