Přecitlivělý partner

Napsat příspěvek
Velikost písma:
34400
28.3.24 13:58
@Anonymní píše: Více

Tak to ukonči. Vidíš že mu je fuk co říkáš a jede si svoje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
28.3.24 18:25

Andropauza - někdy se to dá řešit. Určí se hladina testosteronu, a pokud je nízká, lékař mu na to něco předepíše. Ale jestli ho přesvědčíš, aby šel k doktorovi, toť otázka ;)
Další možnost je dysthymie - něco jako nižší stupeň deprese, zkus zagooglit. Ale to by taky chtělo doktora…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.3.24 01:52

Tak to je slušnej exot..A to tě jako baví?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185
30.3.24 04:43
@Anonymní píše: Více

Cim bude starsi, tim to bude horsi. Je to vysavac energie, vyzdima te jako citron. Nehlede na to, ze chlap a takova fnukna kvuli kazde malickosti je naprosto nepritazlivej. Jestli na sobe nebude ochotnej zapracovat, treba i s pomoci nejakeho odbornika, tak bych to ukoncila. Poslouchat furt dokola nejaky vzdychani, nadavani, ublizenecky reci, to se neda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42966
30.3.24 05:46
@Mosie píše: Více

Prdlajs, to je povaha, naprosto odpudivá… Brrrr, soused z bývalého bydliště, jeho žena z něj byla hromádka neštěstí a když s ním zůstala v důchodu celý den doma, radši umřela. Kyselo bylo vždycky kyselý buď moc nebo málo, i na nůž chudina moc tlačila, když krájela brambory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
30.3.24 07:19

Jé, tys popsala chování mé 12leté dcery :lol: Nedávno jsem ji slyšela stěžovat si po telefonu na mě mojí máme, že jsem ji zmlátila. V překladu jsem ji ťukla prázdnou papírovou krabičkou od kapesníčků s tím, že když je spotřebuje, má tu krabičku vyhodit.
Já s tím žít musím minimálně do skončení základní školy. Proč to trpíš ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí