Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Asi bych ho zabila
nedala bych to ani omylem.
Není to něco, z čeho bych dělala vědu. Je negativní a takového sis ho vybrala. Ale to že se ho dotknes a hned mu to vadi to by mi vadilo.
@Alexey2007 píše: Více
Jj, jenže se to zhoršuje.. na začátku to tak často nebylo…
@Nikoleta7117 píše: Více
Právě že se to stupňuje… ze začátku to nebylo tak časté… jen občas a to jsem mávla rukou a zasmála se…
A proč s takovým chcípáčkem jsi? Proboha, skoro v padesáti letech si kazit život ufňukánkem…Chvíli jsem přemýšlela, dle Tvého popisu, jestli není ten člověk nějak psychicky nemocný - viz zapomínání, padání věcí, celková nešikovnost. Ale pokud se ve společnosti chová jinak a v zaměstnání vše zvládá, je to prostě jenom blbec. Máš tohle zapotřebí? Děti nemáš, spolu je už mít nebudete, já být v Tvé situaci a bez závazků, užívám si života, co to jde a zbavovala bych se věcí a samozřejmě i lidí
, kteří by mi ho znepříjemňovali. Ten by letěl, že by nestačil fňuknout ![]()
Uf, to by mi dost vadilo. Za chvilku ti bude vyčítat i počasí a že se špatně vyspal. A ještě se uráží jo? Tak to bych nedala vůbec. Nesnáším tyhle urážlivce pro nic za nic, co čekaj že si z nich každej sedne na zadek. Musíš se pořádně ohradit, že takhle prostě ne, a jestli má problém, tak ho nikdo nenutí aby s tebou byl.
@Zita Aussig píše: Více
No tak samozřejmě má i dobré vlastnosti, nicméně tohle začíná převládat.. příjde z nákupu a už ve dveřích „vzdychá“ jak je to těžké… mě to tak děsně vytáčí… někdy mi připadá, že v našem vztahu jsem já ten chlap. Já vyrostla ve studeném odchovu, naši rozvedení, dost práce atd. od mala, málo peněz. On lehce rozmazlovaný, prvorozený v úplné rodině…
Tohle chování by pro mne převážilo veškeré dobré vlastnosti… Přidej si deset let a bude z Tebe chůva nerudného dědka.
@arinecka píše: Více
Tohle moje dost drsné ohrazení už párkrát proběhlo… pár dnů se pak ovládá a rozjede to znovu. Řekla jsem mu, že s takovým chlapem být nechci a pokud to nějak nezmění, začne mi být protivný, přestanu ho mít ráda a ukončím to. Je furt stejný a zhoršuje se to…
Zdravím holky, asi si potřebuju jen postěžovat na partnera, nemám jinak moc komu, aby ta reakce byla nestranná…
Jsme spolu 4 roky, bydlíme spolu cca 3 roky. Já 47, bezdětná, partner 51, dítě 9 let.
A teď k tomu, co mě trápí… přítel strašně přehání, co mu „dělám“. Např. projdu okolo a omylem ho lehce drcnu ramenem a on hned: proč mě boucháš? Pod stolem zavadím nohou a proč mě kopeš? Pes mu stoupne na nohu a hned o tom musíme všichni vědět. Včera jsme byli v ložnici a já jemně nohou ťupla do dveří, aby se přivřely a on hned proč kopu do těch dveří? Pořád mu něco padá, nadává, nedaří se mu, nadává… dost často na mě svaluje vinu za něco, co se mu nepovedlo: tys na mě mluvila a proto… rozhodne se, že uvaří nějaké složitější jídlo (nikdo ho nenutí ani to není nutné) a když to trvá dlouho, nadává a je protivný (já dělám něco jiného, uklízím atd.)… už mi to začíná lézt na nervy. Taky se mě pořád na něco ptá… co si má oblíct atd., furt něco hledá, co si zašantročil… je trochu chaotik, prokrastinátor. Mimo domov je pohodář a všichni ho mají rádi… v práci se může přetrhnout, všichni ho chválí. Já už z něj mám nervy. Když mu odseknu, urazí se… Byla jsem u psycholožky i kvůli jiným věcem, řekla mi, že každý má něco (zkráceně)… vím, že to není žádný nebetyčný problém, ale máte to tak některá taky? Já jsem introvert, spíš spořádaná, klidnější.