Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, nenašla jsem, kam to zařadit, tak vkládám sem. Neměl by prosím někdo naaahodou vyplněné testy k úřednickým zkouškám? Myslím těch cca 300 otázek. Konkrétně se jedná o zkoušky na úřad práce.
Moc děkuju:)
@Kopretina91 píše: Více
Jestli myslíš obecnou část, tak na to je aplikace ke stažení a ty otázky pak v těch testech byly, přesně tak, jak jsou v tý aplikaci. Já se to v tý aplikaci skvěle naučila. Testy se pak vyplňovaly na PC. Horší byla ta ústní, odborná část. Dělala jsem ZK před 4 lety.
@PapeJ ano, to myslím:). Něco jsem našla, to je to placené? Taky si myslím, že tohle bude,,brnkačka" a horší budou ústní.
jojo, je to placené, ale vyplatilo se to ![]()
@PapeJ a nemáš to asi nikde uložené, vid? Pokud to vůbec šlo. Já jsem si to totiž vytiskla. Ale asi to bude lepší na netu
Ne, měla jsem apku staženou do mobilu a jela to každou volnou chvilku v něm. V tý apce jsou cvičný testy a prostě dokud jsem neměla 100%, tak jsem nepřestala. Na naučení to bylo perfektní. Ty otázky a odpovědi tam jsou pokládány úplně stejně, jako v ostrém testu. Jen jsou zpřeházené.
@PapeJ Můžu se zeptat, jedná se o vypracované otázky na stránce www.urednicka-zkouska.cz? Moc děkuji za odpověď.