Úřednické zkoušky - ÚP, vyplněné testové otázky

137
27.3.24 15:48

Úřednické zkoušky - ÚP

Ahoj, nenašla jsem, kam to zařadit, tak vkládám sem. Neměl by prosím někdo naaahodou vyplněné testy k úřednickým zkouškám? Myslím těch cca 300 otázek. Konkrétně se jedná o zkoušky na úřad práce.
Moc děkuju:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4215
27.3.24 16:35
@Kopretina91 píše: Více

Jestli myslíš obecnou část, tak na to je aplikace ke stažení a ty otázky pak v těch testech byly, přesně tak, jak jsou v tý aplikaci. Já se to v tý aplikaci skvěle naučila. Testy se pak vyplňovaly na PC. Horší byla ta ústní, odborná část. Dělala jsem ZK před 4 lety.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
27.3.24 16:45

@PapeJ ano, to myslím:). Něco jsem našla, to je to placené? Taky si myslím, že tohle bude,,brnkačka" a horší budou ústní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4215
27.3.24 16:58

jojo, je to placené, ale vyplatilo se to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
27.3.24 18:09

@PapeJ a nemáš to asi nikde uložené, vid? Pokud to vůbec šlo. Já jsem si to totiž vytiskla. Ale asi to bude lepší na netu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4215
27.3.24 18:46

Ne, měla jsem apku staženou do mobilu a jela to každou volnou chvilku v něm. V tý apce jsou cvičný testy a prostě dokud jsem neměla 100%, tak jsem nepřestala. Na naučení to bylo perfektní. Ty otázky a odpovědi tam jsou pokládány úplně stejně, jako v ostrém testu. Jen jsou zpřeházené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
27.3.24 18:51

@PapeJ tak super, asi si to taky stáhnu. Díky:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.12.24 12:46

úřednická zkouška

@PapeJ Můžu se zeptat, jedná se o vypracované otázky na stránce www.urednicka-zkouska.cz? Moc děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí