Před nástupem do práce nemoc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
4.3.24 08:39
@j.a.n.i1 píše:
Zkousej, rekla bych jim, jak se veci maji, poprosila o posun nastupu a tekla, ze pokud jim to nevadi, tak na podpis dorazis, ale das jim tim cas jednak na upravu smlouvy a jednak na rozhodnutí, zda se chteji potkat s nemocnym.

Děkuji. Fér jednání je vždy nejlepší varianta.

• Citovat
  • Upravit
532
4.3.24 09:12

Dát vědět a odložit nástup (a pořádně se kurýrovat, aby člověk neležel měsíc - to už by bylo trochu podezřelý). Nevím, proč by to měl být problém, mně takhle počkali i víc týdnů, protože jsem neměla čas sehnat výpis od doktora a dojet k tomu jejich na vstupní prohlídku. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.3.24 09:24

@bloklimiucet Já pravě z finančních důvodů spěchala na nástup. Jsem na pracáku. Takže jsem vše vyřídila během 10ti dnů. Brzdil mi to jen termín vstupní prohlídky. Pak jsem se měla ozvat až vše budu mít. No a nakonec to brzdím já s nemocí. Když už můžu nastoupit. Ležím v posteli, takže se kurýruju. Nevím jestli mám i poslat ofocenou lékařskou zprávu?

• Citovat
  • Upravit
36404
4.3.24 10:20
@Anonymní píše:
@bloklimiucet Já pravě z finančních důvodů spěchala na nástup. Jsem na pracáku. Takže jsem vše vyřídila během 10ti dnů. Brzdil mi to jen termín vstupní prohlídky. Pak jsem se měla ozvat až vše budu mít. No a nakonec to brzdím já s nemocí. Když už můžu nastoupit. Ležím v posteli, takže se kurýruju. Nevím jestli mám i poslat ofocenou lékařskou zprávu?

Ne, nikomu do toho nic není. Prostě jsi nemocná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
4.3.24 10:29

Určitě jim předej zavolej (až se dovoláš) zda máš přijít k podpisu dnes nebo až třeba v pátek, že v pondělí nastoupíš. Držím palce, věřím, že na Tebe počkají. Napiš jak jsi dopadla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.3.24 12:23

@kaja00 Tak hlásím, že to dopadlo super. Připraví mi smlouvu s pozdějším nástupem a nastoupím později. Díky všem za rady a čas :kytka:.

• Citovat
  • Upravit
24868
4.3.24 18:06

Určitě bych se s nimi snažila nějak domluvit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí