Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dneska jsem přebírala balík na dobírku a nepodepisovala jsem nic a ani nic nedostala.
@malefic píše:
Tak děkuji za reakce.. mě se ted stalo, že jsem si zboží zaplatila přes internet banku a jak přijeli, tak tam bylo dobírka, a já krava si neuvedomila že jsem to už zaplatila a zaplatila jsem to jeste jednou..a nedal mi žádny doklad… takže ted mám doma dárek za 600 misto za 300kč a nikdo z firmy odkud mám dárek mi neveří…jestě mi ta jejich učetni tvrdí, že na te dobirce bylo pry jen 30kč tak mi poslali zpět 30kč. no na facku toto
Ano, toto je na facku a pořádnou ![]()
Já podepisuju vždycky myslím. a normálně na papír, jednou někdy před půlrokem na mě vyrukoval s nějakou krabičkou, a já na něj koukala jak správnej tatar, ne jsem pochopila, co se po mě chce
![]()
Bydlíme v rodinném domě, zásilku může převzít kdokoli, faktura je u zboží
@renule121 A proč byste měli dostat potvrzení o převzetí, když vy to přebíráte?
@j.a.n.i1 No teď přemýšlím, že je to asi blbost
Měla jsem na mysli fa nebo tak něco, ale k čemu, že.. když je to zaplacené předem a nikdo po mě nic dál nechce..
@renule121 Tak fakturu bys dostat měla, ale to je starost prodejce a nikoliv PPL
buď bývá v balíku nebo ji některé shopy posílají mailem a jeden dokonce poštou.
@teepe píše:
Asi spěchají, DHL dělá tu krabičku, ppl mají archypodepisuju vždycky, někdy chtějí i občanku
doklad o zaplacení se mě ptá jetsli chci nebo ne, odmítám, nechci chlapce zdržovat
U nás tedy PPL krabičku, ale taky už jsme dostala balík jen tak.
@malefic píše:
Tak děkuji za reakce.. mě se ted stalo, že jsem si zboží zaplatila přes internet banku a jak přijeli, tak tam bylo dobírka, a já krava si neuvedomila že jsem to už zaplatila a zaplatila jsem to jeste jednou..a nedal mi žádny doklad… takže ted mám doma dárek za 600 misto za 300kč a nikdo z firmy odkud mám dárek mi neveří…jestě mi ta jejich učetni tvrdí, že na te dobirce bylo pry jen 30kč tak mi poslali zpět 30kč. no na facku toto
Tak dobírková částka musí být uvedena na balíku. Bylo to na něm?